Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minden ugyanaz másképpen.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Igen,vótmá.Nem kamu!!!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
T.T.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Gyorsan mindenki anyázzon be egyet és el is tûnt.

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Amúgy ez az egész Ez a kedvenc Family Guy jelenetem... nekem meg ez...stb dolog jellemzi a sorozatot... kb csak jeleneteket lát az ember, értelem nélkül😄
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Gyorsan dumáljunk tele egy oldalt!