Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Powerball!!!

Na ennél elkapott a röhögõgörcs 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
de am fogalmam sincs, nem ismerõs a környék...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Lehet oreg vagyok mar, a mai fiatalok annyira ingerszegeny kornyezetben nonek fel, hogy minden szar vicces nekik...😞
http://gaborszantai.co.uk/
Ráadásul NAGY BETÛKKEL KI VAN ÍRVA HOGY NE NYAFOGJ! Én is csak beírtam hogy görgetni kell mer flémel meg okoskodik egy két ember, én is leírnám de utána rájövök hogy flém és kitörlöm. Kész.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Adatforgalomnak pedig többet árt egy kép, de fõleg egy gif, mint egy embedelt videó, bár szerencsére egyik se vág földhöz, bírja a sávszél, dolgozzon csak a t-online a pénzéért! 😊
De amúgy clicktoflash és levan a gond! 😄
Nem tudom ki hagyta elkurvulni ezt a topikot, de jobb lett volna, ha kulon kezelik a videokat es kepet...
1:Adva van egy Photoshop nevû képszerkesztõ program.Ebben,ha jól látom,akkor a háttér nevezetû réteg mellett van egy "réteg2" nevezetû réteg.:-)Ez a "réteg2",feltehetõleg nem tartalmaz semmilyen megjeleníthetõ képes információt,tehát "ÜRES":-)A felhasználó valószínûleg ezen a rétegen próbálta meg alkalmazni a "négyszögletes kijelölõ eszközt",Ezért jelent meg az alant található kis hibaüzenet.
2:A képen(Háttér v. Réteg1) Kiszel Tünde a médiából elég jól ismerhetõ személy(celeb) szerepel,aki mint az tudható,nem az eszérõl híres.Tehát a "kijelölt terület",(a fejének a felsõ kb, 1/3-a,ahol a normális emberek agya található)"ÜRES".
Tehát:1=2,ÜRES=ÜRES
Vicces!
"Stupid poor people..."
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
magyarban ugyanez:
- villamlas lehet meterologia es mestersegesen generalt, mindkettore hasznalod a villamot, az a lightningot
- a 'thunderbolt' ellenben csak meterologiai, eppigy, ha 'ménykû'-t (mennykõ, kõ a mennyekbõl) mondasz ízesen, magyarosan, senki nem fog a vezetékbõl kicsapó villámra gondolni...
van meg kerdes?
Ez tus! <#eplus2>#eplus2>
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Akinek pedig nem tetszene annak szóljon minden idõk legjobb filmes monológja!
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
egyik fõhangszer a mongol "lóhegedü".
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Minden étkezés előtt és után között van az evés.