Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
Akkor mire vársz még?

A heavy cost. I pay it gladly.

somdav95
" el lehet innen menni"

morcosqtya
jelentsd be õket egyenként a modi topicba.. 😊)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

nearo
Kevesebb, mint 9 év alatt beflémeltetek 220000 hsz-t. Köszönöm.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

kispeki
nem láttad azt a képet, amiben egyik felhawsznló szinte az elejétõl nem nézte, és több mint 200.000 olvasatlan hsz volt... 😄

SoF II: C4z0rla

Fresh Duke
Kevesebb, mint 48 óra alatt beflémeltetek 400 hsz-t. Köszönöm.

A heavy cost. I pay it gladly.

morcosqtya
Stílusos lett volna ezt ide húsvétkor linkelni, de a franc vár addig.. 😊

Dzsini
na ez kimaradt 😊 köszönöm!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

morcosqtya
jajj, elnéztem mire reagáltál..
ja cica az..
rohadt hangulatos az a kép szerintem.. 😊

somdav95
sajnállak hogy semmi humorérzéked :/

zeli
morcosqtya, és morcoscica ?😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

morcosqtya
Nem vitázom veled mert egyrészt megint igazad van.. 😊 másrészt nem is nagyon van most erõm hozzá..

Alexease
Dr. Alban eredetileg fogorvos volt...
morcosqtya

Dzsini
Nem hiszem, csak abszolút nem értem - Dr. Alban mint zenész svéd (nigériai születésû). Albánia Európában van, alapvetõen balkáni kinézetû emberekkel, a képen pedig egy indiai piaci fogász (a feliratokból és a grafikából is jól látszik).

Ha csak annyi az összefüggés, hogy Albániának és Indiának is vannak szegényebb részei, akkor szerintem elég gyengécske.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

morcosqtya
Dr. "albán" - szóvicc
szar?
vagy csak szar napod van? 😊

Dzsini
érdekelne a gondolatmenet, amivel a kép fölé a feliratot megalkottad.

morcosqtya
Áprilisi büntipontok nem évültek el augusztusra? <#fejvakaras>

morcosqtya

morcosqtya
Dr. Alban 😊

mcmoha
Jo volt a termes.<#vigyor>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Nem, nem okozna gondot bevallani, de semmit nem szivok - vagyis csak azt, amit jelenleg mindenki, akinek a Gazdasagi Helyzet a szajaba rakta...😊

Kizarolag koffein addict vagyok, de az belefer...

http://gaborszantai.co.uk/

Ulvar
Te tényleg ennyire csipázod a zöldet? 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

USA-ban csinaljak, de ugye a kepek is !elvileg! ott keszultek - vagy legalabbis a legelso😊

Kukoricaban a vadak tonkretehetik, en mar olyan esetrol is hallottam, hogy a galambok zabaltak fel, pedig meg szem elott sem volt, berepultek a rohadtak a mosokonyhaba!

norbre
vagy vödrökben, felhúzva az erdõ mélyén a fák tetejére 😊 volt egy srác aki így nyomta 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

szabod
mûholddal... max az USÁban, nem hiszem hogy Mo-n lenen pénz ilyesmire. Egyébként meg kukoricába kell, ott nem keresi senki 😛

Mente et Malleo

DJKonya

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

kispeki
A tapasztalat meg az évek ugye? 😄

SoF II: C4z0rla

varjal csak...

a hoszigeteles felenk, videken arra volt hasznalva, hogy adott terben tartsa a meleget - ergo ami ho elmenne a sziklak fele, azaz kicsit engedne hulni a barlangot, meg azt is bent tartja, tehat a hoterkepen nem sargan, hanem vakito feheren fogja jelezni a 'lehetseges' helyett 'biztos' celpontkent...

<#eljen>

somdav95
furcsa mód benne vagy a témában :d

passatgt
hõszigetelés

az sem szamit, sok meter vastag beton alatti hoforrasokat is fel tudnak kutatni muholddal, nem erdemes egy helyen sokat termeszteni, a sok kis ultetveny biztonsagosabb...

SötétBarom
Generátor.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ulvar
Nekem van.

3. emelet erkély. Kurva gyors kiút!!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Hegi90
Nekem is kell egy titkos vészkijárat a lakásba 😞

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

vizes
Köszi!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Penya
Az ilyeneket szokta a magas villanyszamla lebuktatni 😊

Linkelt topik elsõ 10 kommentjébõl 5 moderálva van és rögtönn a harmadik:
"hat akkor meg basszataok meg. masik topikba nyavalyogtok hogy az emberek ne linkeljek be az osszes videot itt meg minek ilyen topik?"

Szóval szerintem inkább arról lehet szó, hogy mivel ide tömegek járnak, ezért mindig lesz olyan, aki elégedetlen és mindig lesz olyan, aki ennek hangot is ad, hisz mindenkinek minden úgyse fog soha egyformán megfelelni, emberek vagyunk, vagy mi. 😊
Most azok elégedetlenek, akiket zavarnak az embedelt videók, ha azokat külön választanák, akkor azok lennének elégedetlenek, akik egy helyen szeretnék látni a képeket és a videókat is és így tovább...
Én nem értem teljesen, hogy mi értelme lenne különválasztani. Képek között is van legalább annyi számomra érdektelen, mint a videók között, de legalább a videó mindig csak egy kis téglalapot foglal, képek pedig néha akkorák, hogy lelógnak az internetrõl.
Ami nem érdekel továbbgörgetem, ami érdekel azt megnézem legyen akár kép, akár videó. Ha két külön topik lenne, akkor két külön topikot kéne figyelni. A humorblogok 90%a is így mûködik, képeket és videókat egyaránt közölnek, a maradék 10% ezeken felül még szövegeket is.
Ha automatikusan töltõdnének le a videók, ha akarom, ha nem, akkor megérteném a probléma okát, de nem tesznek ilyesmit.
Nemsemmi..😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Dzsini
volt egy próbálkozás 5 éve különválasztani a képeket meg a videókat, a hozzászólók túlnyomó többségének szövegértelmezési gondjai akadtak (= tök mindegy mi van kiírva, akkor is belinkel mindent egy helyre, amit csak talál), úgyhogy vissza lett állítva.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1122481962

ProGabe
D:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

😄DD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

ProGabe

ProGabe

Voltan
Ez így sem teljesen kóser, de részemrõl befejeztem a témát...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"