Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért mert az elsõ videón egy fiatal baseball sapkás kölyök van egy modernebb zenegéppel mint a gitár?😊 Gitárnál ugye le kell fogni húrokat meg pengetni stb a megfelelõ sorrendben, elég összetett. Ugyanúgy mint annál a gépnél. ott is jókor kell jó sorrendben dolgokat csinálni.
Az már más hogy teljesen más stílus és mindenkinek más tetszik (nekem annyira egyik se a stílusom) De sose értettem hogy új dolgokat miért nem lehet elfogadni.
Szóval nézzünk túl a stíluson a hagyományon, mi is a használatbeli különbség a 2 hangszer között? 😊 az meg hogy milyen hangot ad ki és kinek tetszik az teljesen szubjektív.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
de amúgy ja, gecijó
Positive Mental Attitude
...bocsi,ez csak szvsz!!
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
õõõõ .. õõ ... aranyos a machine 😄 ********vára odabasz !!négy

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
a következö videóót csak elvetemûlt gta-fanoknak!!
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Positive Mental Attitude

Van egy bicikli, ami keresztül megy amerikán. A biciklin van mindenféle szenzor(hõ, pára, irány stb...) és ezeket az adatokat élõben feldolgozva mutat egy képet az aktuális pozícióról, illetve a bicikli megjegyzést fûz hozzá(pl ha lejtõn megy, akkor örül, hogy végre gurulhat, stb...😊)
Szerintem Humoros, és érdekes, még mielõtt valaki kérdezné😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Positive Mental Attitude
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
18+ (és flém elõtt: nem tükrözi a nézeteimet, csak a poén miatt..) :-))
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
\"If in doubt, flat out!\"
ennek köze van ahhoz a klubhoz amibe pár nõ ismerõsöm lépett be fecebookon?
címe: "MINEK jelölgetnek be facebookon a világ másik felérõl arab férfiak??"
<#idiota>#idiota>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Mára eljutottak oda, hogy tényleg nem könnyû megkülönböztetni a nemeket odaát. A régi nagy harcosaik tombolnak a sírjukban gondolom 😞
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"