Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3. perctõl kezd érdekes lenni:
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
de akkor sem múlja felül ezeket
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Positive Mental Attitude
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
én csak megerõsítettem. no offense
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
amúgy, hiába hozod a compare linkeket, 2 stílus, 2 mûfaj, más az egész... meg úgy csinálsz mintha az élõzenében nemlennének egyszerû dalok (punkdob, 4akkord, 4 hangból álló bassline alá, rengeteg ilyen rock/popzene van)...
ugyanígy lehetnek az elektro zenékben is durván jól megkomponált/megírt dalok... (sõt, vannak is nagyon tehetséges producerek)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
http://gaborszantai.co.uk/
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Flame on? <#eplus2>#eplus2>
Najó, lassan le kéne feküdnöm... 😄
A heavy cost. I pay it gladly.
(tudom volt, leszarom)
1:20-tól
(és igen, ez is mûvészet 😛)
Csak egyetlen különbséget mondok még, de ezzel már tényleg nem a két zene közti különbségre mennék, csak a sajátosságra.
Ha Justin Aswell nek odaadok valaki más padját, ami másképp van programozva, egy jó darabig ellesz vele, mire tudja kezelni. Az öregnek pedig szinte az összes létezõ gitáron sikerülne ezt eljátszani anélkül, hogy túlzott idõt kellene fordítania a gitár megszokására. És szerintem ebben merül ki a fõ különbség a programozás és a gitár közt. De hangsúlyozom mégegyszer, teljes mértében igazad van abban, hogy hiába programozott maguknak programozzák és ahhoz is kell zenei szépérzék, hogy mit raksz össze. De én eddig is az elõzõre akartam utalni.
NA de most alvás. Holnap reggel folytatom 😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
meg az elektronikus zenéknél ki csavarja ki az adott virtuális- vagy vas-szintetizátorból a hangot? (ismét csak segítek, a zeneszerzõk)
és ki pakolja tele õket 10-12 tagból álló fxláncokkal, hogy úgy hangozzon, ahogy kell? (a zeneszerzõk)
összehasonlíthatatlan a két téma, ti mégis megteszitek és az egyikre azt mondjátok hogy mûvészet, a másikra meg nem mert az nektek épp nem tetszik?
hagyjuk már..
ez a beszélgetés kb ott tart, mint amikor a technós meg a rocker egymást verik mert egyik sem ismeri el, hogy amit a másik alkot az mûvészet, holott mind a kettõ az.
@fresh duke: a te szintedre pedig inkább nem alacsonyodom le
még1szer mondom, kibaszott szép, ahogyan az öreg játszik, pure talent. és ez ugyanúgy igaz justin aswellre is.
Ha így folytatjuk, akkor még a hétem megszerzem a 222k-s és a 230k-s téket. 😄
A szomorú az, hogy vannak akik ezért ítélnek el embereket, hogy húúú ilyen könnyen "elõállítható" zenét hallgat. (sztem ez se olyan rossz, bár távol áll tõlem az ilyen techno 😄 )

az akkor minimum olyan 30x4x4
na számoljunk csak utána akkor még1szer, hogy most mi van? xd
te elég jól értesz hozzá ahogy látom 😊
😊
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
vagy ilyet:
http://www.faderfox.de/mark/
de ha nagyon a végletekig akarunk menni, akkor:
aki ezek után azt mondja, hogy az elektronikus zenéhez nem kell zenei érzék, annak szvsz baj van az agyával
még1szer: szvsz.
(az egy dolog, hogy mit látsz a sufnidiszkóban, ahol lódobogás nélkül nem tudnak összerakni két zenét 😊 )
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Ezzel próbáltad leplezni a dolgot? 😄
Teljesen egyet értek, láttam már DJ t közelrõl munkában mikor 1-2x diszkóba vetõdtem, hát ahhoz tényleg nem kell ekkora tehetség.Bár azért ez a pad a DJ ket felülmúlja az tény.
az elektronikus zene sem olyan, hogy egyszer csak úgy lesz pubi...