Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo
Ha már gitárnál tartunk...
3. perctõl kezd érdekes lenni:

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Hogy besértõdik azon, hogy valaki megzavarja, bezzeg a legendás klipjükben mekkora köcsögöket játszanak! 😊

Geeryy

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Looooser
hamár digitális technika akkor ez

de akkor sem múlja felül ezeket

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Háháááá 😄 mert megérdemled!!!!! 😄 kiscsíra.. tanulj a nagyoktól!

Positive Mental Attitude

Gurren
nekem ez a kedvenc magyar címem

wander01

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fresh Duke
Lassan befoghatnád, senki se kérdezett.

A heavy cost. I pay it gladly.

nearo
Akkor már én is egyet...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

tigeroo
olvasom, sõt ne feledd hogy énis járok a bassgitár topikba, onnan ismerõs vagy bástya 😊

én csak megerõsítettem. no offense
Metalmilitiakid
bazzeg ti olvassátok is vagy csak tudjátok, hogy egyszer erre az oldalra álltam és akkor tuti hogy csak szidom ? Mivel már 3 HSZ ben is írtam, hogy igen is kell hozzá tehetség meg minden... szal maradjatok már nyugton 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

tigeroo
ennek a szólója a világ #1-ja <#eljen>

amúgy, hiába hozod a compare linkeket, 2 stílus, 2 mûfaj, más az egész... meg úgy csinálsz mintha az élõzenében nemlennének egyszerû dalok (punkdob, 4akkord, 4 hangból álló bassline alá, rengeteg ilyen rock/popzene van)...

ugyanígy lehetnek az elektro zenékben is durván jól megkomponált/megírt dalok... (sõt, vannak is nagyon tehetséges producerek)

Falkon
Na, ennyi... ! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

http://gaborszantai.co.uk/

Falkon
Köztudott, hogy ez a Merci egy hajó!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

lassan abbahagyhatnád a hülyeségedet, az elõzõ 10 postod arról szól, hogy flame így, flame úgy, meg flamet gerjesztesz...
Egy szóval sem írtam, hogy baleset 😉

Azt az fekete autót a 17 kerben láttam sokat.

Fresh Duke

Flame on? <#eplus2>
Najó, lassan le kéne feküdnöm... 😄

ha már zene volt, kaptok egy ilyet még elalvás elõtt:
(tudom volt, leszarom)

1:20-tól

(és igen, ez is mûvészet 😛)
Metalmilitiakid
Ebben teljesen igazod van, ezzel egyet értek és tisztában is voltam vele.
Csak egyetlen különbséget mondok még, de ezzel már tényleg nem a két zene közti különbségre mennék, csak a sajátosságra.
Ha Justin Aswell nek odaadok valaki más padját, ami másképp van programozva, egy jó darabig ellesz vele, mire tudja kezelni. Az öregnek pedig szinte az összes létezõ gitáron sikerülne ezt eljátszani anélkül, hogy túlzott idõt kellene fordítania a gitár megszokására. És szerintem ebben merül ki a fõ különbség a programozás és a gitár közt. De hangsúlyozom mégegyszer, teljes mértében igazad van abban, hogy hiába programozott maguknak programozzák és ahhoz is kell zenei szépérzék, hogy mit raksz össze. De én eddig is az elõzõre akartam utalni.
NA de most alvás. Holnap reggel folytatom 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Fresh Duke
Kezd lelassulni a flame... Gyors keresek valami "ari" képet. 😄

Metalmilitiakid
Na akkor egyet abból a korbõl amikor még nem volt technika csak, hogy mindenki megnyugodjon. Ja és a kiírás, hogy hallgasd végig. Ha nem is hallgatsz rá,legalább tekerj bele a 3/4 éig. Egy nagyon szép és régi klasszikus.

és szerinted ki programozza le a kockák tartalmát? (segítek, õk)
meg az elektronikus zenéknél ki csavarja ki az adott virtuális- vagy vas-szintetizátorból a hangot? (ismét csak segítek, a zeneszerzõk)
és ki pakolja tele õket 10-12 tagból álló fxláncokkal, hogy úgy hangozzon, ahogy kell? (a zeneszerzõk)
összehasonlíthatatlan a két téma, ti mégis megteszitek és az egyikre azt mondjátok hogy mûvészet, a másikra meg nem mert az nektek épp nem tetszik?
hagyjuk már..
ez a beszélgetés kb ott tart, mint amikor a technós meg a rocker egymást verik mert egyik sem ismeri el, hogy amit a másik alkot az mûvészet, holott mind a kettõ az.

@fresh duke: a te szintedre pedig inkább nem alacsonyodom le
még1szer mondom, kibaszott szép, ahogyan az öreg játszik, pure talent. és ez ugyanúgy igaz justin aswellre is.
Fresh Duke
Pörög a flém, pedig hajnali 3 van. 😄
Ha így folytatjuk, akkor még a hétem megszerzem a 222k-s és a 230k-s téket. 😄

Metalmilitiakid
BÁÁÁÁÁÁÁZZZZDDDD XXDXDXDXADASDADA DADD ADAD:A_😄A:_D: A_

Metalmilitiakid
erre ennyit mondok, és a gyerek tényleg nem ért a DJ skedéshez

Ami azt illeti, lehet, hogy több ZENEI tudás kell a gitárhoz, de hát mások vagyunk, engem a baseball sapkás csávó nyûgöz le, a gitárost meg csak nézem bambán, lehet, hogy ha más lenne a hangulatom tudnám élvezettel hallgatni, de közelebb áll a szívemhez a dnb és társai 😊

A szomorú az, hogy vannak akik ezért ítélnek el embereket, hogy húúú ilyen könnyen "elõállítható" zenét hallgat. (sztem ez se olyan rossz, bár távol áll tõlem az ilyen techno 😄 )

Metalmilitiakid
senki nem mondta hogy le kell írni, meg is mondtam hogy kell hozzá tehetség, de akkor sem egyenrangú egy gitárral, én csak ennyit mondok

Metalmilitiakid
Igen de ha potiznia kell közben az nem aktuálisan használható mert a gitáron bármelyik két hangot meg tudod szólaltatni egymás után itt pedig leütöd az egyiket akkor kikeresed melyik potit melyik irányba mennyivel és utána a második hang. Közelében sincs a gitár hanglétrehozási sebességéhez.

hozzáteszem kibaszott tehetséges az öreg és nagyon irigylem, de nem kellene leírni Justin Aswellt sem azért mert csak "4x4" gombot használ xd
Fresh Duke
Én, mint egy ember, aki 9 évig zenélt több hangszeren, úgy érzem, hogy jobban ért hozzá, mint te.

Metalmilitiakid
Hát az elsõ az maga a gyönyörûség, kb a negyedéig bírtam a DJ(hívjuk most így) kb 10 másodpercenként csinál valamit de közben a zene folyamatos és én azt nem szeretem, hogy ha a zene magától megy és te csak jópofizol mellette. A 2. már egy kicsit komolyabb ott már legalább látványosabban csinálják ugyanazt amit az 1. videóban a DJ mert õk nem gombokat nyomogatnak, hanem szintén elõre programozott hangú testeket raknak be aminek állítják a hangerejét és a gyorsaságát ahogy láttam, de magát a hangot nem õk hozzák létre, és ez a fõ különbség a két dolog között, soha nem kell semmit tenniük azért, hogy mind a 20x 200x 20000x ... ugyanazt a tiszta hangot kapják vissza. Igazából nincs benne a saját énjük a zenében, csak ezek az elõre programozott hangok. Gitáron dobon vagy akármin, mennyire hallatszik ha valami hangosabban pengetsz vagy halkabban vagy nagyobb beleéléssel de ezeken ez mit se látszik. Nekem ez veszi el tényleg a zenei voltát és tehetségét.

plusz még hozzá jár az, hogy te 4x4 sampler gombot látsz én hozzá még vagy 30-at + potikat amik az elõzõ 4x4-et szabályozzák vagy csak variálják a presetjeit
az akkor minimum olyan 30x4x4
na számoljunk csak utána akkor még1szer, hogy most mi van? xd
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ja igen mert az elektronikus zenei felvett hangokat csak egymás után kell rakni és azok úgy már kész is vannak.
te elég jól értesz hozzá ahogy látom 😊
nan76
ez igaz..közvetve mind2-õt próbáltam..az akusztik része jobban átjön.....nekem...de ezért vagyunk emberek,hogy mást szeressünk.

😊

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Metalmilitiakid
Azért a csávónak van 4x4=16 gombja, amik egymáshoz képest semmilyen hangi kapcsolatban nincsenek. Míg öregnek van 6x19=116 "gombja"(bund) amiknek meg kell jegyezni az összes hangját és azok egymáshoz való viszonyát, hogy egy ilyet létrehozhasson. A csávó aligha használ esetleg 3 ujjat egyszerre, míg az öreg van hogy 9 ujját használja egyszerre megfelelõ sorrendben és nem csak meg kell ütnie egy gombot ami az elõre meglévõ hangot adja, hanem megfelelõen le kell fognia azt, mert ha nem akkor torzul a hang. Az igaz, hogy kell hozzá tehetség, de tényleg nem zenei és itt a nagybetû a ZENEI és nem a tehetség, nem tudom hogy akkordot tudna azon a kütyün lefogni, vagy skálát tudna rajta végigjátszani, mivel nem zenei hangokból kell létrehoznia a ritmust hanem programozott dolgokból. Szerintem 1 hónap alatt megtudnám azt tanulni az én igen sekély zenei tudásommal amit a csávó elnyomott azon a szólógépen, de több év is kellene mire 2:11 et végigtudnám így játszani ilyen folyamatosan ilyen lágyan hiba nélkül. Szóval ehhez képest az elektronikus zene tényleg csak úgy lesz pubi ... Még hozzá felvett hangokból ...

ez a pad djzéshez is használható, de linkelhetek nektek ilyet:

vagy ilyet:
http://www.faderfox.de/mark/

de ha nagyon a végletekig akarunk menni, akkor:

aki ezek után azt mondja, hogy az elektronikus zenéhez nem kell zenei érzék, annak szvsz baj van az agyával
még1szer: szvsz.

(az egy dolog, hogy mit látsz a sufnidiszkóban, ahol lódobogás nélkül nem tudnak összerakni két zenét 😊 )
fsgh
Hát ehhez ki kell próbálni mind2-t hogy kiderüljön.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Hát most miért?😄 csak veszekedni lehet meg hallgatni?😄 Beszélgetni nem?😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

nan76
neeem..félreértetted!!..nincs bajom az ilyen stílusú zrnékkel..csak más az amikor le kell nyomnod 5 gombot,és más az amikor le kell fognod(!!) 2 akkordot..teljesen más!

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Fresh Duke
"Nem vita csak észrevétel 😊 :"

Ezzel próbáltad leplezni a dolgot? 😄

fsgh
direkt próbáltam nem flame szerûen 😊 csak eszmecserét futtatni. Nem segítesz am ezzel😄

Fresh Duke
Flame: ON

Metalmilitiakid
+1
Teljesen egyet értek, láttam már DJ t közelrõl munkában mikor 1-2x diszkóba vetõdtem, hát ahhoz tényleg nem kell ekkora tehetség.Bár azért ez a pad a DJ ket felülmúlja az tény.

ez a nem kell hozzá zenei tehetség ez egy orbitális hülyeség.
az elektronikus zene sem olyan, hogy egyszer csak úgy lesz pubi...