Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Ez az Õ 15 perces hírneve volt.
A szomorú csak az benne, hogy a riport után kétféle ember van: 1.) aki elhiszi, mert nem ismeri a hátteret (Õt átverik, és hülyének nézik, a lényeg hogy majszolja a csipszet a TV elõtt) és 2.) aki tudja, hogy ez baromság.. Õ pedig ezek után még bizalmatlanabb lesz a médiával szemben, még inkább elfordul tõle és hányingere lesz az ilyen "szívszorító történetektõl".
Egyik se szerencsés dolog.
A média mint negyedik hatalmi ág nem csupán haszonszerzésrõl és szenzációhajszolásról, "fame"-rõl kellene, hogy szóljon...
Ez a két csatorna az összes riporterével együtt régen leszerepelt és hitelétvesztett sokak szemében.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ez meg a másik amitõl kivagyok
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Ezt a fejet be lehetne szerkeszteni az egész közönségnek! 😊

A TV...Erre jó látjátok-e...Õ összehazudja magának a muvikat,én meg megcsinálom amit akarok....Befosnék ha legközelebb egy CoD4es gyerekkel csinálnák meg ezt,csak az én muvim lenne benne...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ki fogják készíteni.
\"If in doubt, flat out!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Legjobb komment: "7:08 A mac! THIS explains everything!"
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Inkább be se embedelem, csak így linkben
"semmilyen korosztálynak nem ajánljuk", de amúgy 18+
Ezek után nem értem, miért csodálkozik bárki is azon, ha a reálosok kissé furán néznek a tarisznyásokra. 😊 (figyelem, szmájli volt a végén, nem flamewar indítónak szántam, csak poénnak!)
A kiemelt komment alatta viszont tetszik: "so this is how white people spend their time." 😊
Ezek a "tényfeltáró" riportmûsorok is csakúgy a bulvármédia részei, mint a blikk, kiskegyed, hot, és egyéb tiszavirág életû színes nyomdahulladékok.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
[O_O] (.)(.)
[O_O] (.)(.)
btw én rendeztem a wcg-t és én animáltam meg a csét is, sõt megnyertem hálivúdot és lédigagát választottam nyereménynek xDDDDD epik átbaszások sorozata 😄😄 ekkora fail embert 😄 és meg failabb tévékettõ szutyok 😄
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
ez kurvanagy! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
amugy eleg abba belegondolni, ha tenyleg o csinalta volna, mar reg nem olyan szaros kis lakasban elne.
A vegen amit a riporter mond az viszont gyanus (ahogy mondja, majdnem elrohogi magat), nem lehet hogy ezt az egeszet csak viccbol adtak le?
De ha nem is hazudnak, az egyszeru hireket, informaciokat is ugy talaljak, hogy nekik "jo" legyen. Kicsit hianyosan ott ahol kell, kicsit egyszerubben vagy eppen bonyolultabban, ha ugy szukseges😉 A lenyeg, hogy legyen nezettseg, olvasottsag, jojjon a flame😉
Eleg csak az utolso KRESZ modositasokra gondolni, amit eleg vegyesen es hianyosan sikerult kozolni a legtobb medianak (ugy balhesabb😛), igy most mar gyakran fordul elo, hogy szembe jon a biciklis az osszes egyiranyuban, integet, csapol es meg neki all feljebb;DDD Ha megmeghal, "fentrol" csodalkozik, ha nem, akkor a veres orraval szipog, es a torott kezevel irja, mutogatja, hogy O a TV2/RTL-Klub/Index stb. mediaban olvasta az uj "szabalyokat"😊))))
DFTBA ಠ_ಠ
bocs a tudatlanságomért<#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota>
de azért vicces, hogy valaki kamuzik és máris adásba kerül.
:3
:3
Mindig ugyanannyi IQ van,csak egyre többen osztoznak rajta.
Vagy talán azt a részt kivágta a srác? Mert akkor visszaszívom, nem sajnálom egy cseppet se.