Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91

Kicsikiraly
hú de meg fog gazdagodni az egészbõl az RTL 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Törölt felhasználó
Manapság a média 40%-a hazugság(félrevezetés szándékosan), 40%-a baromság(félrevezetés nem szándékosan), 10%-a pedig a valóság, igazság.

nan76
szívembõl szóltál qtya!

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

morcosqtya
..minden héten van valaki aki égetõ szükségét érzi, hogy kitûnjön a társadalomból...
Ez az Õ 15 perces hírneve volt.

A szomorú csak az benne, hogy a riport után kétféle ember van: 1.) aki elhiszi, mert nem ismeri a hátteret (Õt átverik, és hülyének nézik, a lényeg hogy majszolja a csipszet a TV elõtt) és 2.) aki tudja, hogy ez baromság.. Õ pedig ezek után még bizalmatlanabb lesz a médiával szemben, még inkább elfordul tõle és hányingere lesz az ilyen "szívszorító történetektõl".

Egyik se szerencsés dolog.

A média mint negyedik hatalmi ág nem csupán haszonszerzésrõl és szenzációhajszolásról, "fame"-rõl kellene, hogy szóljon...

Ez a két csatorna az összes riporterével együtt régen leszerepelt és hitelétvesztett sokak szemében.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

nan76
hehe..ezt tök rég láttam..akkor is kiestem a zoknimból a röhögéstöl..most is..az az aaaarc<#nevetes2>
ez meg a másik amitõl kivagyok

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

DJ RX7
az ilyen köcsög akik hazudozik össze vissza az meg is érdemli.

:3

Passz, KYM-en olvastam róla elõször, a leírás alapján tuti meg nem nézem. 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Hehe, nem is tudtam, hogy mém! 😄

Ezt a fejet be lehetne szerkeszteni az egész közönségnek! 😊

Sickness
MIEZ

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

tldr {trollface}
berlinboy6329
Mekkorát lestem mikor megláttam a fragmuvit,omg..meg h lady gagaának csinált klippet,meg a hollywoodi forgatókönyv-.-

A TV...Erre jó látjátok-e...Õ összehazudja magának a muvikat,én meg megcsinálom amit akarok....Befosnék ha legközelebb egy CoD4es gyerekkel csinálnák meg ezt,csak az én muvim lenne benne...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

morcosqtya
minden személyes elérhetõségi adata ott van.
ki fogják készíteni.

passatgt
gondolom bekamuzta a szüleinek, mert különben elvették volna a gépét, a szólei meg megkeresték a tv2-t, mert hát ugye milyen kibasott büszkék rá, nyomi gyerek meg már nem tudott kilábalni a sok hazugságból

<#confused>
theone91
Hát aki víszígí-nek ejti a WCG-t, az tuti nem tud angolul. Még alapvetõ társalgási szinten sem... 😄

passatgt
mirõl van szó?:C

maffioso
te tényleg ennyire elbaszott vagy???????istenem milyen "emberek" járnak sg-re...akk ujazzadd magad amig kinem fojik a szaftod...

\"If in doubt, flat out!\"

Ecsém, nem lehettek ennyire s*ggek, hogy nem tudjátok értékelni az igazi mûvészetet! A sok hálivúdi fos bezzeg bejön, mi??!!?!
plu604
LasDen
de azé a tv2 hogy nem szúr ki ilyet....azé valamennyire mégiscsak "profik" 😄 vagy szándékosan csinálták 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Krinyo
<#wilting>

plu604

SeanJRRussel
Ez egy vicc emberek....pont egy maygar gyerek kellett gagáéknak jah és hogy õ csetelt velük...Gondolom anyanyelvi szinten beszéli az angolt is meg visszautasít egy hollywoodi felkérést...hÁT VAKÍTJÁK A PARASZTOT OTT AHOL TUDJÁK....

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

RelakS
Mi ez a szar? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

nearo
ez miageci? -.-

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Gondolom ez az Interior Semiotics.

Legjobb komment: "7:08 A mac! THIS explains everything!"

DJ RX7
Ez mûvészet b+! O_O

Inkább be se embedelem, csak így linkben

"semmilyen korosztálynak nem ajánljuk", de amúgy 18+

Ezek után nem értem, miért csodálkozik bárki is azon, ha a reálosok kissé furán néznek a tarisznyásokra. 😊 (figyelem, szmájli volt a végén, nem flamewar indítónak szántam, csak poénnak!)

A kiemelt komment alatta viszont tetszik: "so this is how white people spend their time." 😊
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

morcosqtya
Ezért nem kell komolyan venni ezt a két csatornát.
Ezek a "tényfeltáró" riportmûsorok is csakúgy a bulvármédia részei, mint a blikk, kiskegyed, hot, és egyéb tiszavirág életû színes nyomdahulladékok.

morcosqtya

NagyiBMX
Régi de ami jó az jó <#vigyor>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SigS
<#wow3>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

vafeN
De volt egy gyerek aki felkereste a TV2-tõt azzal hogy ez hazugság és aztán elküldték a faszba a srácot azzal az indokkal hogy õk nem szoktak FAKE híreket leadni és hogy ne rontsa az õ jó hírnevüket ezzel... a videot itt találjátok meg az Aliverõl ami az Electronic Sports World Cup által hirdetett filmkészítõ versenyre készült...

[O_O] (.)(.)

vafeN
Amit elsõ videónak mond az Alive nevezû cs1.6-os video az 2010 áprilisában jelent meg, a Lady Gaga Bad Romance meg még 2009-es klip...😊

[O_O] (.)(.)

RAZOR27
áhááááhá 😄 epik 😄

btw én rendeztem a wcg-t és én animáltam meg a csét is, sõt megnyertem hálivúdot és lédigagát választottam nyereménynek xDDDDD epik átbaszások sorozata 😄😄 ekkora fail embert 😄 és meg failabb tévékettõ szutyok 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Peetboy
+16-os kép

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

grizzly21
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ez kurvanagy! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

amugy eleg abba belegondolni, ha tenyleg o csinalta volna, mar reg nem olyan szaros kis lakasban elne.

A vegen amit a riporter mond az viszont gyanus (ahogy mondja, majdnem elrohogi magat), nem lehet hogy ezt az egeszet csak viccbol adtak le?

Alexease
Igen, de a hazugsagokat csak az emberek ~10%-a ismeri fel, mindig mas-mas reteg, es mindig csak azt, amiben jaratos, amit ismer, amirol van kedve/ideje/indittatasa elgondolkodni, aminek utana tud nezni, es nem csak bologatni, csapolni.

De ha nem is hazudnak, az egyszeru hireket, informaciokat is ugy talaljak, hogy nekik "jo" legyen. Kicsit hianyosan ott ahol kell, kicsit egyszerubben vagy eppen bonyolultabban, ha ugy szukseges😉 A lenyeg, hogy legyen nezettseg, olvasottsag, jojjon a flame😉

Eleg csak az utolso KRESZ modositasokra gondolni, amit eleg vegyesen es hianyosan sikerult kozolni a legtobb medianak (ugy balhesabb😛), igy most mar gyakran fordul elo, hogy szembe jon a biciklis az osszes egyiranyuban, integet, csapol es meg neki all feljebb;DDD Ha megmeghal, "fentrol" csodalkozik, ha nem, akkor a veres orraval szipog, es a torott kezevel irja, mutogatja, hogy O a TV2/RTL-Klub/Index stb. mediaban olvasta az uj "szabalyokat"😊))))
tigeroo
nem felvetetted, csak ki akartad verni rá !!
Kicsikiraly
nem azzal van a baj, hogy hazudnak a TV-ben, azt meg lehetett szokni régóta, de ezen teljesen egyértelmû hogy kamuzik a gyerek 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

skate00
am én ezt már tegnap felvetettem, ez
bocs a tudatlanságomért<#vigyor3><#idiota>

DJ RX7
engem végül is kurvára hidegen hagy a dolog, mert efféle szenny csatornákat nem nézek.

de azért vicces, hogy valaki kamuzik és máris adásba kerül.

Alexease
Aki TV2/RTL-Klub-ot nez, az keszuljun fel, hogy 95%-ban gagyi, atveres, szivatas, agymosas, igenytelenseg stb. A maradek 5% talan a musorszunet, ha van meg olyan;DDD
DJ RX7
ha ez nem fake és leadták akkor szégyenkezhet a tv2, hogy egy mocskos csaló így átvágta õket. <#pardon1><#wow3>

HanniBél
lehet a riportot is õ készítette? <#hehe>

Mindig ugyanannyi IQ van,csak egyre többen osztoznak rajta.

De basszus ez a videó bele van vágva a riportba, ergó látnia kellett a stábnak, ergó látták az elején a feliratot, hogy ki készítette.
Vagy talán azt a részt kivágta a srác? Mert akkor visszaszívom, nem sajnálom egy cseppet se.