Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
" Anonymous 08/11/10(Wed)18:29:46 No.262993XXX
I'm not a fan of lady gaga.
I don't like CS kids.
I never heard of a positive thing that came from hungary.
Why would I care? Shouldn't I just laugh at his succesful trolling? Amnesiac and all..."
teljesen igaza van... (kivéve a harmadik sort)
Az meg, hogy elkezdenek magyarul írni egy nemzetközi "fórumon", megint csak magyar szokás... :/
Na de mind1, sok sikert és trollkodást <#eplus2>#eplus2>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Megdöbbentõ amúgy, hogy sokan mennyire nincsenek tisztában azzal, hogy ha kitesznek az iwiwre magukról mindent, az könnyedén visszanyalhat. A HR-esek például minden új állásra jelentkezõn futtatnak manapság már egy social network check-et aztán ha megtalálják az iwiwen a baltásgyilkosos képet be se hívják a jelentkezõt. 😊
Nemrég volt egy hasonló botrány, a World of Warcraft nevû játékban akarták bevezetni, hogy mindenki csak a valódi nevével postolhasson a fórumokra. Erre eléggé felháborodott a közösség, ezért csitításképp az egyik dolgozó megadta a saját teljes nevét bizonyítandó, hogy nincs ebben semmi gáz. Pár óra múlva az egész internet tele volt a személyes adataival, fotókkal a házáról, a családtagjai adatai is kikerültek, satöbbi.
A dolog végeredménye az lett, hogy törölték a topikot, ahol közzétette a nevét a dolgozó és visszavonták a valós néc kiírására vonatkozó terveiket... 😊
Anonymous 08/11/10(Wed)18:45:40 No.262996XXX
>>262996521
EPIC FUKEN WIN!!!!!!!!!!! lmao
Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
"Amnesia? Funny how he never forgot to fucking eat..."
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
http://9gag.com/gag/5135249
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

http://9gag.com/gag/5135249
egykét /b/rother már hívogatja 😄
pedig megakartam mutatni valakinek. nincs meg valakinek még?
ez a bábu vámpír számolja a vámpírokat és a kis homovámpir kap egy tockost 😄.
...
A McNuggetsemet akarom!!       Horgászbemutató 😊                    alumínium..
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n