Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Eddig OK, de ha szabalytalanul mesz, es csak egyszer nem figyelsz a tobb ezerbol, elutnek es meghalsz, az egy dolog. Meg ha az autost nem is buntetik meg, azert nem kellemes "megolni" valakit (latvany, balhe, anyagi kar, ugyintezes, honapokig huzodo targyalas, eljaras, papirozas stb.).
Keroz1n
Én tudtam h csak ott lehet behajtani ahol erre külön tábla van..az már más kérdés h eddig is leszartam hogy ott van vagy sem.Mivel BICIKLIVEL vagyok.

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

morcosqtya
apakezdõdik

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Sippie
A videót láttad?
ott nem egészen 1-2 autó volt, az egyik pickup simán át is megy a másik sávba hogy a bringás elférjen. Ahelyett hogy elcsapná... 😛
Keroz1n
Nem így értettem...minden jármûre gyakorlatilag,ahogy te is írtad 95%-ban ugyan az a KRESZ..az már más kérdés h én hogy fogok viselkedni autóval/motorral/robogóval/biciklivel...

Most lényegtelen h mit csinálok biciklivel,de egyébként kb ugyan azt mint a többiek,behajtani tilos nem létezik,piros lámpa keresztezõdéstõl függ stb..

Ez miért is baromság? Nem minden egyirányú utca elég széles ahhoz, hogy elférjen a szembejövõ biciklista is de vannak olyan egyirányúak, amik kvázi másfél-két sávosak, ott ez kivitelezhetõ, ezért ezeket feltáblázzák.
xDDDD télleg van, csak azt nem tudtam, hogy ha táblával tüntetik fel, akkor hajthat csak be... xD am ezt a baromságot xD meg hogy a motoros elmehet piros lámpánál melletted Pesten... pff, a motoros visz egy zsákot aztán szedheti össze a visszapillantó tükröket 😄

Alexease
Ebbol volt a problema, mert a hiroldalakon (hogy nagyobb lehessen a flame), csak az uj szabaly felet arultak el, a kiegeszito tablakat nem emlitettek😉 Tudtak, ebbol flame lesz, sok latogatoval, nezovel, hozzaszolassal, ugy sem nez utana senki, a fergese meg hagy pusztuljon;D
Keroz1n
1.) Járdán nem fogok szlalomozni,ha évente 2 kocsi jár az "egyirányú" utcában.
2.)Én nem sírok,túlélõ szabály vonatkozik a biciklisekre,mindent lehet,amíg nem csapnak el.Az én esetemben ez úgy mûködik h figyelek az autósok helyett is ,és ha látom h annak ellenére hogy nekem van elsõbbségem,nem fog megállni,akkor inkább lassítok.
3.)Nem borítottak még fel,és remélem nem is fognak a 2. pontban leírtak miatt.

Sippie
ja aztán ha nem férünk el, majd felmászok a járdára a kedvéért? aligha.
Ugyanúgy jármû, szal minden egyes cucc vonatkozik rá, persze ki van egészítve, mint a járdán való haladással, zebrán való átkelés... bla bla bla.

Alexease
Vannak kulonbsegek, de 95%-ban ugyanaz😉
Mondja valamit, mit szoktal meg csinalni, a szabalytalan szembeforgalomon kivul?😊))
Csak az erre kijelölt egyirányúkban, ahol táblával feltüntetik.

Amúgy jeeeee, titkos vágyam volt biciklis vs autós flémet indítani a videóval! 😄
Állítólag már ha autós vagy jöhet szembe veled a bringás egyirányúba :S azóta semmit sem hallottam, hogy törölték e vagy megmaradt ez...

Keroz1n
Vonatkozik,de nem úgy mint pl az autósokra.

kifli
1. akkor ne úttesten menj

2. biciklisek sírnak folyton, hogy õk az autósok szerint nem részei a forgalomnak, és nem is figyelnek rájuk (a szembemenõsdi meg is erõsíti hogy nem részei a forgalomnak)

3. Az ilyen megérdemli, hogy egyszer felborítsa egy kocsi, ne legyen semmi komoly baja, csak térjen észhez, esetleg a pofontól amit a lökhárító lehorzsolása miatt kap.
Alexease
Biciklisre nem vonatkozik a KRESZ?!😊))) Mielott meghalsz, azert ezen gondolkozz el megegyszer😄
<#eplus2>

Keroz1n
Erre ment.

Keroz1n
Biciklisekre nem.
Ha egy irányú az utca akkor szerinted meg fogom kerülni az egész háztömböt,csak azért mert biciklivel vagyok?-.-

morcosqtya
Nálunk megesett történelemórán anno:
gyereket kihívja, kezd szóban felelni, megy egy ideje, majd minden átmenet nélkül kérdezi:
- Tanár Úr, eddig hányas, mert lehet hogy itt megállnék..
tanár:
- Eddig egy jó 4-es volt de most az utóbbi mondattal 2-es.

Nekem is <#idiota>

Az utolsó ismerõs 😊

Penya
En azt nem amit kihuztak es a fiokban van...

Minden nõnek 3 állatra van szüksége életében: egy jaguárra a garázsban, egy tigrisre az ágyban és egy ökörre, aki mindezt fizeti.😄

Következõ generációban ez lesz a megszokott: ½apaaa,hogy ismerted meg anyát?½ ½láttam facebook-on és bejelöltem.½

Amikor az exed azt mondja, hogy 'Soha nem találsz még egy olyat, mint én', arra gondolsz, hogy 'Hát remélem is..'

Dolgozat,-> Lapot megkapod...-> Ránézel... :-OOO -> És felteszel egy kérdést.........Hány ponttól kettes? :$😄D

A fenébe 😞

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Lazarus
akkor te is hülye vagy :|
Én elérem az összes fogamat :|

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

morcosqtya
mónika só rulez!

Az élet 3 nagy igazsága: 1 : Nem tudod elérni az összes fogadat a nyelveddel. 2 : Az összes marha kipróbálja miután elolvasta az elsõt. 3 : Vigyorogsz mert rájöttél h hülye vagy.

davidka003
vic: ''you were going the wrong way''
biker: ''youre not using the crosswalk''
vic: ''youre right''

Kegyetlen, a nap videója. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Sippie
a kresz rájuk is vonatkozik.
Keroz1n
Mért ne?

Sippie
bringás forgalommal szemben... azigen.
OMG xD

Szabi84
😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

theone91
Két fail keresztmetszete... 😄

Na ez aranyos szerintem 😄

Positive Mental Attitude

Alexease
Tenyleg?!?!😊)
OrioN the S
😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

byzhouse
fake

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Duplafail (csak mert tudom, sokan szeretik a fail szót 😊 ).
Kedves, ahogy tisztázzák, hogy mindketten f*szok aztán mindkettõ csinálja tovább. 😊

Aquir
temetési

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Alexease
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Esküvõi alatt természetesen temetésit értettem.

Azért... se... fizetek... a... szerkesztési... jogért...!!
Nem kopjafa, konkrétan esküvõi merevedést jelent szlengül, lásd urban dictionary.
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco
ja,vót.