Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
ott nem egészen 1-2 autó volt, az egyik pickup simán át is megy a másik sávba hogy a bringás elférjen. Ahelyett hogy elcsapná... 😛
Most lényegtelen h mit csinálok biciklivel,de egyébként kb ugyan azt mint a többiek,behajtani tilos nem létezik,piros lámpa keresztezõdéstõl függ stb..
2.)Én nem sírok,túlélõ szabály vonatkozik a biciklisekre,mindent lehet,amíg nem csapnak el.Az én esetemben ez úgy mûködik h figyelek az autósok helyett is ,és ha látom h annak ellenére hogy nekem van elsõbbségem,nem fog megállni,akkor inkább lassítok.
3.)Nem borítottak még fel,és remélem nem is fognak a 2. pontban leírtak miatt.
Mondja valamit, mit szoktal meg csinalni, a szabalytalan szembeforgalomon kivul?😊))
Amúgy jeeeee, titkos vágyam volt biciklis vs autós flémet indítani a videóval! 😄
2. biciklisek sírnak folyton, hogy õk az autósok szerint nem részei a forgalomnak, és nem is figyelnek rájuk (a szembemenõsdi meg is erõsíti hogy nem részei a forgalomnak)
3. Az ilyen megérdemli, hogy egyszer felborítsa egy kocsi, ne legyen semmi komoly baja, csak térjen észhez, esetleg a pofontól amit a lökhárító lehorzsolása miatt kap.
Ha egy irányú az utca akkor szerinted meg fogom kerülni az egész háztömböt,csak azért mert biciklivel vagyok?-.-
gyereket kihívja, kezd szóban felelni, megy egy ideje, majd minden átmenet nélkül kérdezi:
- Tanár Úr, eddig hányas, mert lehet hogy itt megállnék..
tanár:
- Eddig egy jó 4-es volt de most az utóbbi mondattal 2-es.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Következõ generációban ez lesz a megszokott: ½apaaa,hogy ismerted meg anyát?½ ½láttam facebook-on és bejelöltem.½
Amikor az exed azt mondja, hogy 'Soha nem találsz még egy olyat, mint én', arra gondolsz, hogy 'Hát remélem is..'
Dolgozat,-> Lapot megkapod...-> Ránézel... :-OOO -> És felteszel egy kérdést.........Hány ponttól kettes? :$😄D
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
biker: ''youre not using the crosswalk''
vic: ''youre right''
Kegyetlen, a nap videója. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Positive Mental Attitude
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Kedves, ahogy tisztázzák, hogy mindketten f*szok aztán mindkettõ csinálja tovább. 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Azért... se... fizetek... a... szerkesztési... jogért...!!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!