Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

z99999

Pszt.

Dzsini
snowmobile-os videóból van rengeteg, meg pár hónapja ide valaki belinkelt egy olyat is, hogy egy kerti medencén száguld át valaki - akkor jó nagy fake-nemfake pörgés lett belõle 😊

de ha egyszer megáll...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

BenedekFeco
egy igazi "partifész"

milk4
Top Gear-ben egy buggy-val és egy snowmobile-al csinálták ezt,de õk sokkal tovább és mélyebb felüleleten.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Ezek nagyon szarok szerintem. Fõleg azok amik az elsõ képesek. Ez viszont jó:

BenedekFeco

Szerintem a téma legjobbja (vótmá'):

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

pajti

az eredeti jobb..

kedvencem:

másik 😄

itt van több is 😉
http://knowyourmeme.com/memes/inception (patrikosak is jóók 😄)

byzhouse

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Dzsini
megy az, csak elég könnyû motor, meg nagy sebesség kell hozzá:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lazarus
😄DDDDDDDDDDDDDDD
Ugy uszott mint egy kutya

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Yoda001
végén hogy elmerül a nõ is... felnevettem<#szomoru1>

http://9gag.com/gag/5135249

nan76
a tv2-már megpróbálta:

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Lazarus
küld el az ötletet mythbusteréknek
Ebben az lenne a vicces, ha egy gyorsan hajtó autó menne át ezen a vízzel teli kátyúban és kb észre sem venné a víz sûrûsége és a gyorsaság miatt, hogy kb egy szakadék felett zúzott át xD esélye 1% xD

Alexease
Bar ezt meg sotetben is eszre lehet venni😉 Bar felhoszakadaskor, amikor tele van vizzel, vicces lehet😄
Alexease
Ez az igazi Magyar katyu😊))
vótmá.nemrég.

AZ KÁTYÚÚÚÚÚÚÚÚÚ

akyyy
és egy kis külvárosi 100 méteres utcácskába ami egy sávos, és azért egy irányú mert nem fér el két kocsi már (pedig de, csak hát vannak ott parkolo kocsik) nem hajthatok be szembe biciklivel? ide nem tesznek kieg táblát mert ellopnák 😄 meg ez nem pest persze.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Alexease
Ez jo valogatas lett, jol osszevagva! <#eljen><#worship><#taps>
Ez tényleg másra is igaz? Folyton így vagyok vele de mindig azt hiszem, hogy csak én vagyok ilyen balf*sz. 😊
Ulvar
Elsõ és utolsó elõtti azon sírva röhögtem xDDD

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ulvar
COOKIE MONSTEEEER!

ProGabe
ez (is) fájdalmasan igaz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
méééészáááááárláááááááás 😮OOOOO

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Keroz1n
Ha ment volna...ez viszont oda-vissza igaz..igazából ha belenéz a tükörbe és felméri a sebességét,nem történik semmi.😊

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

Sippie
igazából ha a bmw-s ment volna 130-al, akkor még idõben le tud fékezni a nagypapi elõtt.
Keroz1n
Persze hogy nem lehet,és nem is fog menni senkinek,mivel nekem más a véleményem.Én jobban szeretem a "balkáni" túlélõ stílust,azaz mindent lehet amíg nem akadályozol senkit/nem ölsz meg senkit illetve nem anyáznak hangosan.

Keroz1n
Nem,hidd el hogy nem azért vannak a balesetek...aki a pályán 150+al megy annak gyakorlatilag az út elejétõl a végéig ott van a figyelme,és akkor mibõl is lesz a baleset?
Nagymami/Kalapos bácsi nem figyel és bevág elé 120-al,a 150+os "bmw-s baromállat" pedig feltekeri rá a vasat.Ki hibázott?Véleményem szerint a kalapos bácsi..mért nem nézett a tükörbe?Ok hogy a másik IS szabálytalan volt,de ettõl függetlenül nem történt volna semmi,ha a másik jobban figyelt volna.Ez most kizárólag az autópályáról szól,egyéb utakon felelõtlenség 90 helyett 110-120nál gyorsabban menni..( ja és mellékesen a híradóban ez úgy lesz benne h ,,gyorshajtás miatt....stb" és nem úgy hogy ,,nem tudja minek lógnak tükrök a kocsiján"

Ulvar

COOKIEE!!!!!! Tudom 5000 éves de még mindig nagy! xD

Alexease
Ja, OFF😊
Ugy sem lehet senkit meggyozni😉 Ha majd a toloszekbol SG-zel, talan mar engedsz az igazadbol;DDDDDDDDD
Alexease
Ezert vannak a durva balesetek:/
Azt hiszik, hogy profik, gyorsak, mindenre figyelnek. Ez be is jon egy ideig, de eleg ha csak egyszer nem jon ossze, mar is kinyirt egy csaladot. Lehet, hogy egy-egy embernel nagyon kicsi a valoszinusege, de k*rv* sokan vagyunk, igy naponta van tacatnyi ilyen baleset...

Ha mindenki betartana minden szabalyt (tudom, lehetetlen), akkor a balesetek (sulyos es halalos kimenetelu!) 90%-a eltunne.

Keroz1n
Flém off?😞

armageddon666
mondjuk régebbiek mint a fészbúk. kivéve a fészbúkos <_<

@

Kicsikiraly
most már ilyen hülye fészbúk lájkpédzseket is ide fogunk beírogatni? :C

DFTBA &#3232;_&#3232;

Keroz1n
Aki szabálytalankodik az általában figyel,ugyanúgy mint a pályán a gyorshajtók többsége.

Keroz1n
Lujza gyere babám xDDDD

Mások igen,mivel nem 1tonnától kezdõdik a súlyuk,illetve van egy jó pár manõver amit kocsival lehetetlen megcsinálni.Ezért is kell biciklivel lazábban venni a KRESZ-t,vagyis nem kell,csak egy lehetõség.

w77d
mert a biciklisek mások? amennyiben???? õk nem sérülnek balesetben, ezért nem is kell a szabályokat betartaniuk??

Keroz1n
Azt az utcát már meggondolnám😊,de most nem feltétlen a videóról van szó,hanem általánosan..egyébként a parkoló kocsik mellett el lehet férni,persze jött a csávó,aztán csatt...csak azt nem értem mért nem nézett szét,ok hogy egyirányú...én azért mindkét irányba elfordítom a fejem,már csak megszokásból is.