Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
de ha egyszer megáll...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

kedvencem:
másik 😄
itt van több is 😉
http://knowyourmeme.com/memes/inception (patrikosak is jóók 😄)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
Nagymami/Kalapos bácsi nem figyel és bevág elé 120-al,a 150+os "bmw-s baromállat" pedig feltekeri rá a vasat.Ki hibázott?Véleményem szerint a kalapos bácsi..mért nem nézett a tükörbe?Ok hogy a másik IS szabálytalan volt,de ettõl függetlenül nem történt volna semmi,ha a másik jobban figyelt volna.Ez most kizárólag az autópályáról szól,egyéb utakon felelõtlenség 90 helyett 110-120nál gyorsabban menni..( ja és mellékesen a híradóban ez úgy lesz benne h ,,gyorshajtás miatt....stb" és nem úgy hogy ,,nem tudja minek lógnak tükrök a kocsiján"
COOKIEE!!!!!! Tudom 5000 éves de még mindig nagy! xD
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ugy sem lehet senkit meggyozni😉 Ha majd a toloszekbol SG-zel, talan mar engedsz az igazadbol;DDDDDDDDD
Azt hiszik, hogy profik, gyorsak, mindenre figyelnek. Ez be is jon egy ideig, de eleg ha csak egyszer nem jon ossze, mar is kinyirt egy csaladot. Lehet, hogy egy-egy embernel nagyon kicsi a valoszinusege, de k*rv* sokan vagyunk, igy naponta van tacatnyi ilyen baleset...
Ha mindenki betartana minden szabalyt (tudom, lehetetlen), akkor a balesetek (sulyos es halalos kimenetelu!) 90%-a eltunne.
Mások igen,mivel nem 1tonnától kezdõdik a súlyuk,illetve van egy jó pár manõver amit kocsival lehetetlen megcsinálni.Ezért is kell biciklivel lazábban venni a KRESZ-t,vagyis nem kell,csak egy lehetõség.