Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(figyelem! 50milliószor vótmá!)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Baszomnagy föld, és urvasok állat kéne, hogy mindent meg tudjál magadnak termelni. És akkor azt egyedül nem is bírnád. Na és az elvonási tünetekrõl még nem is beszéltünk. Net, meki, 'brúsz vilisz', barátokközt. :-)
Sztem felejtõs😊
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
http://gaborszantai.co.uk/
ilyet akarok
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
hatha nemvolt
www.smart-bus.hu
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
www.smart-bus.hu
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

te meg szégyelld el magad azért, mert ne néznél meg egy sörgyári capricco-t vagy hasonlót.
én más filmeket szeretek. pont.

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
http://gaborszantai.co.uk/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
www.smart-bus.hu