Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és mi haszna lett ebbõl szted?

Csirke4
Alig több mint 1 éves a vidi és már 1millió 400ezreen nézték meg majdnem. Úgyhogy megérte. 😄
Doomista
😄D:SAD😄SA:ASDASD:ASD:SDAD😄AS😄dddddddd

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

csuszi
egy full extras új pedig 14. nem kevés, de megérné😊

MJ rulz Pink Team The Only One

De megnézném annak a fejét, akinek ilyenre van ideje...

www.smart-bus.hu

csuszi
csak éppen azok 7-8 millánál kezdõdnek.

MJ rulz Pink Team The Only One

Fresh Duke
Újra elkezdték gyártani, szóval még megvan rá az esély. 😊

A heavy cost. I pay it gladly.

WWWWWWTTTTTTTTFFFFFFFF?????????<#vigyor3><#vigyor3>

OCN
Büntííííí <#idiota>

n3whous3 nak ment az elõbbi válasz.XD

Hát látod mégis MADE in CHINA

Még ha ilyet kinálnának aprópénzért.

n3whous3
dehát az nem is Daihatsu volt, hanem DeLorean :-|

púúúúú

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Ez pont neked való járgány!A vissza a jövõbe DAIHATSUT még 4 villamos se éri utól.XD

Leirás:

REPÜLÖK. JÓ AZ IRÁNY. TÖKÉLETES NAVIGÁCIÓ. SÜVÍT A LEVEGÕ KÖRÜLÖTTEM. GYÖNYÖRTELJES SZÁGULDÁS. MÉG TÍZ PERC ÉS ÉRKEZEM. KÉSZÜLJETEK! JÖVÖK! MOST VETTEM EZT AZ ÛRHAJÓT A CSONTICARBAN, TENGERNYI VIZSGÁVAL! MOST MEGKERÜLÖM EZT A BUSZT! TÖKÉLETES FORDULÓ! A VILLAMOS SEM ÉR UTOL MÁR! ÓH, MILY TÖKÉLETES A SZÁGULDÁS, 4 LITERES FOGYASZTÁSSAL! CSERE (drágábbra is). Telephelyünkön azonnali készpénzes autóvétel. CSONTI CAR A LEGJOBB ÁR!!!

bardocz
Nevetségesek😄
Tényleg mindenhez van valami faszságuk.
Azért "DAIHATSU CUORE 850 VISSZA A JÖVÕBE II!" 99 ezerért tuti vételnek tünik.Ennek a kereskedésnek minden kocsihoz van leirása.Aki akarja lesse meg!

Ezert nem vettem autot...
Villamos eddig a honapig, mostmar seta van.

Hoppa, a jeles erettsegi (egy otos is otos😊 es az egyetem is megvan!

Assak el magukat a deelerek.<#levele>
Komoly egy kereskedés!<#levele><#levele><#levele>

LeWyTy
Ez mindaz ami a filmekbõl kimarad<#nyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

edios
😄

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

toxicdog
hát ezen én is 😄😄😄 hatalmas

RatBaG
hát ezen bepisáltam 😄DDD
alapanyag

a mû:

Per Aspera Ad Inferi.

HöfEE
Nem véletlenül kapott Oscar díjat! Hatalmas alkotás

Carrotbsc

Work less, play more!!!

Carrotbsc

Work less, play more!!!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

tenkenorman
áá a kedvencem. im the devil i love metal \m/

http://www.tenke.hu

Dzsini
akkor lehet a bezártságtól rettegni, az a klausztrofóbia...

az emberi psziché eléggé bonyolult ahhoz, hogy mindenre legyen megoldása.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ez kurva jó 😮

CattiBrie
Pedig ez inkább freedom érzésnek hallatszik. \o/

[/spam]&#8482;

Dzsini
ez ha jól rémlik agorafóbia (nagyobb, szabad terektõl való félelem) - akkor jöhet ki, ha nem látsz lehetõséget bármikor a menekülésre-elbújásra - (szabad égbolt, sehol fa)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

milk4
Hát:csillagosan látok,vércukorszintem leesik 1mp-re,nem érzem a talajt a lábam alatt,felnézni nem tudok(tehát mindig a lábamat nézem),a kezemmel amibe beletudok kapaszkodni belekapaszkodok amilyen erõsen csak tudok,olyan érzésem van hogy a gravitáció rám nem hat és az ûrbe kikerülök.

De ez mondjuk földszinten is rámjön,ha a hátamra fekszek és felnézek az égboltra egybõl szarul érzem magam és a fûbe belekapaszkodok majd 1-2hétig az égboltra nézni is félek. A másik meg az amikor a nagyobb üres tereken(pl.tengerpart(nem a horvátra gondolok),rét) ahol nincs semmi fa vagy valami a fejem fölött akkor is "félek" felnézni és a lábam alatt nemérzem a földet.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

LOGORAMA - szimplán kurvajó

http://gaborszantai.co.uk/

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Looooser
és az Eiffel toronyba hogy jutottál fel?? a liftnek 25 centis kilengése van, azt néztük faterékkal

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

somdav95
Nekem a lábaim remegtek régen, meg leizzadtam teljesen, de csak magasabb helyeken, hetediken laktam, szóval hozzászoktam, így elmúlt (:

SötétBarom
Nekem bizseregnek a heréim, és kicsit feljebb kúsznak.

Viccen kívül.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

kalee
Na ez tényleg érdekes egy érzés!!Én tudtommal(eddig<#nevetes1>)pl nem vagyok/voltam tériszonyos, de ez a mozgás érdekes dolog!!Tavaly voltam Inter-Juvén Milánóba, idén meg jövõ hónapban Inter-Milan...na de ne térjünk el a tárgytól<#nevetes1>!!
Kb itt ültünk...amúgy kuva jó hely, mindent lehet f*szán látni:

Nem is lett volna ezzel semmi gond, bár nem kicsi stadion a Meazza, de na!!A nagyobb gond az volt hogy az átellenes hosszú oldalon nincs 3. karéj így a szél (novemberben) olyan szinten átsüvít mint az állat!!!Há nem egyszerû!!!De ez még mindig csak a kisebbik gond!!Mikor elkezdik énekelni a dalokat és a 85000 ember egyszerre elkezd ugrálni... Na gecc, az nem egyszerû!!!!Akkor egy picit elgondolkodik az ember hogy na akko hogy is lesz tovább???Mikor dõl össze a tákolmány...????<#nevetes1><#nevetes1>

LeWyTy
Ismerõs<#csodalk>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Dzsini

Dzsini
nekem csak onnantól van gondom, ha érzem, hogy megmozdul alattam... az Eiffel torony tetején rendben voltam, viszont a haverokkal felmásztunk egy régi rozsdás katonai kilátóra, és az elsõ széllökés után még lemászni is alig bírtam, és utána perceken át kapaszkodtam a földbe 😊

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

LeWyTy
Ez így van.
Nálam csak annyi a különbség hogy én ha nem látom akkor nem zavar.
Vagy Pl. a 10. emeleten az ablakon simán kinézek... de az erkélyre elég para kimenni.<#vigyor3>

BenedekFeco

A darazscsipesre allergiasaknal sem az a problema, hogy nem kepesek a darazs merget legyozni. Hanem az immunrendszeruk tlreagalja es tul sok ellenanyagot termel.
Akik ilyenkor szedulnek, azok is csak baromira nem akarnak leesni. Szerintem nics teliszonyom magasban, de marha jo lenne nem leesni, szoval felmegy egy kicsit a vernyomasom es ovatos vagyok. A magassag nem a kedvencem, pl. Half Life egyenesen olyan, hogy ha a hid szelen kell egyensulyozni, mar alig figyelek arra, hogy lo ram eppen. XD
Nálam enyhe szédelgés, meg maga az a magasság az ami... hogy mondjam, félek a magasságtól, pl. nem szeretek felmenni TV tornyokba sem, nem érzem magam biztonságban állandóan frusztrál a magasság még akkor is ha nem látom, nem nézek ki az ablakon. Néha olyan mintha nem is szilárd talajon állnék, kissé fura, de némi önkontrollal uralható ez is.
Olyankor mit érzel? :S én hála nem vagyok az. 😊

Cica nem ijedõs... 😄

Én személy szerint nagyon tériszonyos vagyok. Elég felmennem pl. egy panelház elsõ emeletére, és onnan kinézve is rosszul leszek...
Doomista
<#ticking><#ticking><#ticking><#ticking>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.