Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
www.smart-bus.hu
Még ha ilyet kinálnának aprópénzért.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Leirás:
REPÜLÖK. JÓ AZ IRÁNY. TÖKÉLETES NAVIGÁCIÓ. SÜVÍT A LEVEGÕ KÖRÜLÖTTEM. GYÖNYÖRTELJES SZÁGULDÁS. MÉG TÍZ PERC ÉS ÉRKEZEM. KÉSZÜLJETEK! JÖVÖK! MOST VETTEM EZT AZ ÛRHAJÓT A CSONTICARBAN, TENGERNYI VIZSGÁVAL! MOST MEGKERÜLÖM EZT A BUSZT! TÖKÉLETES FORDULÓ! A VILLAMOS SEM ÉR UTOL MÁR! ÓH, MILY TÖKÉLETES A SZÁGULDÁS, 4 LITERES FOGYASZTÁSSAL! CSERE (drágábbra is). Telephelyünkön azonnali készpénzes autóvétel. CSONTI CAR A LEGJOBB ÁR!!!
Villamos eddig a honapig, mostmar seta van.
Hoppa, a jeles erettsegi (egy otos is otos😊 es az egyetem is megvan!
Assak el magukat a deelerek.<#levele>#levele>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Per Aspera Ad Inferi.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
az emberi psziché eléggé bonyolult ahhoz, hogy mindenre legyen megoldása.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
De ez mondjuk földszinten is rámjön,ha a hátamra fekszek és felnézek az égboltra egybõl szarul érzem magam és a fûbe belekapaszkodok majd 1-2hétig az égboltra nézni is félek. A másik meg az amikor a nagyobb üres tereken(pl.tengerpart(nem a horvátra gondolok),rét) ahol nincs semmi fa vagy valami a fejem fölött akkor is "félek" felnézni és a lábam alatt nemérzem a földet.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
http://gaborszantai.co.uk/
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Viccen kívül.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kb itt ültünk...amúgy kuva jó hely, mindent lehet f*szán látni:
Nem is lett volna ezzel semmi gond, bár nem kicsi stadion a Meazza, de na!!A nagyobb gond az volt hogy az átellenes hosszú oldalon nincs 3. karéj így a szél (novemberben) olyan szinten átsüvít mint az állat!!!Há nem egyszerû!!!De ez még mindig csak a kisebbik gond!!Mikor elkezdik énekelni a dalokat és a 85000 ember egyszerre elkezd ugrálni... Na gecc, az nem egyszerû!!!!Akkor egy picit elgondolkodik az ember hogy na akko hogy is lesz tovább???Mikor dõl össze a tákolmány...????<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Nálam csak annyi a különbség hogy én ha nem látom akkor nem zavar.
Vagy Pl. a 10. emeleten az ablakon simán kinézek... de az erkélyre elég para kimenni.<#vigyor3>#vigyor3>

Akik ilyenkor szedulnek, azok is csak baromira nem akarnak leesni. Szerintem nics teliszonyom magasban, de marha jo lenne nem leesni, szoval felmegy egy kicsit a vernyomasom es ovatos vagyok. A magassag nem a kedvencem, pl. Half Life egyenesen olyan, hogy ha a hid szelen kell egyensulyozni, mar alig figyelek arra, hogy lo ram eppen. XD
Én személy szerint nagyon tériszonyos vagyok. Elég felmennem pl. egy panelház elsõ emeletére, és onnan kinézve is rosszul leszek...