Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JA meg ne szarná össze a kertet.Macska elássa a szarát!Engem mindegyik macskám kb 1 er karmolt meg.utána kapott olyat,hogy megsem próbálkozik vele,ugyanugy mint a kutyánál ha tudtára adod hogy te vagy az alfahíííím 😊 akkor nem fognak kakaskodni,tapasztalataim szerint <#vigyor4>#vigyor4>
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Sokan mondják h kutya vs macska stb....A kutya hûséges a macska meg ragaszkodik.Ahogy az apádra ütökben mondja Jack:A cica szeretetéért meg kell dolgozni.És ez így van.Mellesleg személyiségük is van(nem tudom máshogy mondani),mert volt amelyik ragaszkodóbb volt és volt amelyik inkább magának való.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
4bõl 2 állat normálisan viselkedik viszonylag, tényleg gyönyörû arány <#nyes>#nyes>
A gyerekeket meg az állatokat azért ne hasonlítsuk már össze könyörgök <#zavart2>#zavart2>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ja meg 1 kutya. 😄
Ahogy a kutyát is a macskát is meg kell tanítani arra hogy miket szabad és mit nem, ahogy a gyerekeket is, aki ezt nem tudja megcsinálni az ne tartson állatot és ne vállaljon gyereket se.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
dixitque deus fiat lux

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ha valaki képeket rak be arról, hogy a cigányok éppen ezt-meg-azt "lopnak" az tükrözi a véleményét.
ne etessetek már
dixitque deus fiat lux
Volt viszont egy macskánk, aki szétkaparta a bútort, fel akart mászni az asztalra miközben ettünk, átjárt a szomszédba, mert azok minden szar kaját odaadtak neki (ennyit a hûségrõl), leszaggatta a függönyt, nem lehetett fürdetni csak úgy hogy rolytosra karmolta a karunkat, szõr volt MINDENHOL, és még sorolhatnám.
Kösz, szép állat a macska, de soha a büdös életbe többet.
viszont ha titeket ebbe a topikba ez érdekel, akkor én vagyok eltévedve és én kérdek elnézést.
dixitque deus fiat lux
Csak ugy megjegyeztem 😊 Chuck norris-t ellenük!!! 😄

Utánna horgászás
A horgászjegy ára 2100 forint, ezért két pontyot lehet hazavinni.<#hehe>#hehe>
Két-három kiló körüli pontyokat fogtak.
A szatyorban lévõ háromkilós példányt kétezer forintért sikerül egy falubelinek eladni.

senki se nézi gyõzikét, mégis mindenki róla beszél :S... de érdekes

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"If in doubt, flat out!\"
Egyébként pedig helyes 😊 nõt tartani amis kell,mert 10 apából 9 ezt ajánlja 😊 Süt,fõz,takarít,és nap végén még munkálkodik is 😉
En not tartok.😊
púúúúú