Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként annyira számítottam rá :/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
www.smart-bus.hu
Visszamennék vele a múltba, aztán pár fogadáson visszajönne az ára... <#nyes>#nyes>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Gondoltam.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
púúúúú
macska után is lehet, ha nem tanulja meg a leckét, ahogy a kutya is meg tudja
macska meg szétkapar mindent a gecibe, ha nem tanítod meg. kutyát elõbb megtanítod, hogy ne rágjon, mint macskát. Konkrétan az én kutyámat nem is kellett megtanítani erre.
állandóan etetni? Hát bazmeg, mert mivel megy a te macskád, napelemmel?
púúúúú
tanítsd meg, hogy egy helyre szarjon, ennyi...
Per Aspera Ad Inferi.