Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Maugli-Pardelean iskolába készül
Miután hétfõn hazakerült gyergyószentmiklósi családjához, Gábor István Pardelean, a budapesti Blaha Lujza téri késelésrõl elhíresült 12 éves fiú magyar osztályba készül.
LEFÉNYKÉPEZLEK!

De elsõ megtekintésre igen súlyos, kevesen vannak akik meg se rezzennek az ilyesmitõl... Engem legalábbis ledöbbentett.
(filmekbõl is a "végsõ állomás" (Final Destination) típusúaktól vagyok a legrosszabbul. Tény, hogy ott már kissé szatíra az egész annyi balesettõl, de a jeleneteket külön-külön tekintve elég súlyos, fõleg ha használod az empátiádat és félreteszed az állandó "ez csak egy film" és "szarul játszik a szereplõ" gondolataidat és kritikádat, csak átadod magad az egész érzésnek, elképzeled hogy ha ez valóságos lenne és ott történne melletted 3 méterre...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ilyen is csak amerikában van
nagyon szarul érintenek az ilyenek.
A kommentekbe vitatkozna hogyigazi vagy sem.Szerintem nem FAKE.

csak a neve nem ugrik be...
Pedig minden más név beugrik... Még Rocksteady és Bebop is. 😄
18+

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

- Katonák! Kitört a háború. Szarban vagyunk!!! Két eset lehetséges. Vagy kiküldenek bennünket a frontra, vagy hátországi szolgálatra osztanak be. Ha hátországi szolgálatra osztanak be, akkor nincsen semmi baj, de ha a frontra küldenek, akkor két eset lehetséges. Vagy belekerülünk egy nagy csatába, vagy nem . Ha nem, akkor nincsen semmi baj, de ha belekerülünk egy nagy csatába, akkor két eset lehetséges. Vagy a mi frontszakaszunkon indít nagy támadást az ellenség, vagy nem. Ha nem, akkor nincsen semmi baj, de ha a mi frontszakaszunkon indít nagy támadást az ellenség, akkor két eset lehetséges. Vagy õk lesznek túlerõben, vagy mi. Ha mi leszünk túlerõben, akkor nincsen semmi baj, de ha õk, akkor két eset lehetséges. Vagy meghalunk, vagy nem. Ha nem, akkor nincsen semmi baj, de ha meghalunk, akkor két eset lehetséges. Vagy közös sírba temetnek bennünket, vagy külön-külön. Ha külön-külön, akkor nincsen semmi baj, de ha közös sírba temetnek, akkor két eset lehetséges. Vagy gabona és fû nõ rajtunk, vagy fák nõnek. Ha gabona és fû nõ rajtunk, akkor nincsen semmi baj, de ha fák nõnek, akkor két eset lehetséges. Vagy kidõl magától a fa, vagy kivágják. Ha kidõl, akkor nincsen semmi baj, de ha kivágják, akkor két eset lehetséges. Vagy tüzelõnek használják fel, vagy papírt csinálnak belõle. Ha tüzelõnek használják fel, akkor nincsen semmi baj, de ha papírt csinálnak belõle, akkor két eset lehetséges. Vagy újságpapírnak használják fel, vagy WC papír lesz belõle. Ha újságpapírnak használják fel, akkor nincsen semmi baj, de ha WC papír lesz belõle, akkor megint szarban vagyunk!!!
<#vigyor>#vigyor>
██