Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
bizalomgerjesztõ a tekintete

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Az ANTSZ ezt nem vizsgálja ki?<#hehe>

Csak Lightosan?BeVÁSÁRLÁS?<#hehe><#hehe><#hehe><#guluszem1><#guluszem1><#vigyor3><#vigyor3>

Azóta már biztos lelépett.

Maugli-Pardelean iskolába készül

Miután hétfõn hazakerült gyergyószentmiklósi családjához, Gábor István Pardelean, a budapesti Blaha Lujza téri késelésrõl elhíresült 12 éves fiú magyar osztályba készül.

LEFÉNYKÉPEZLEK!

Gyõzzön a FAKE!!!! (Bár utánnaolvasva is megoszlanak a vélemények a fórumokon, mert elég sok helyen fellelhetõ a téma)<#hehe>

morcosqtya
így már oké.
De elsõ megtekintésre igen súlyos, kevesen vannak akik meg se rezzennek az ilyesmitõl... Engem legalábbis ledöbbentett.
(filmekbõl is a "végsõ állomás" (Final Destination) típusúaktól vagyok a legrosszabbul. Tény, hogy ott már kissé szatíra az egész annyi balesettõl, de a jeleneteket külön-külön tekintve elég súlyos, fõleg ha használod az empátiádat és félreteszed az állandó "ez csak egy film" és "szarul játszik a szereplõ" gondolataidat és kritikádat, csak átadod magad az egész érzésnek, elképzeled hogy ha ez valóságos lenne és ott történne melletted 3 méterre...

tommygear
el kell hogy keserítselek

RelakS
ja, bennem is ez merült fel, hogy ilyen erõs gépállat nekem is kell 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Carlos
az autó meg csillog villog, egy karcolás nélkül? Fake.

Þór vígi þessi rúnar

koder
Bazzeg te tényleg nem látod h milyen szarul van megcsinálva a kocsis rész?😄

Miért Amerika? Mert angolul beszélnek? O_o
robotnyk
ahhoz képest hogy halott, egész aktívan facebookol
n3whous3
ki, a csaj érdemli meg? 😄 te kész vagy

púúúúú

n3whous3
ez egy kisfilm és egyáltalán nem igazi

púúúúú

ha nem fake akkor megérdemli az idióta....
ilyen is csak amerikában van

Egyszer már volt, akkor arra jutottunk, hogy kamu. 😊
Sickness
fake

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

De hogy lehetnek ilyen ökrök?De a nõ se néz szét csak kiszalad az utra.Még jobbra felé néz.

morcosqtya
ez is olyan amit kár volt megnéznem.
nagyon szarul érintenek az ilyenek.

A kommentekbe vitatkozna hogyigazi vagy sem.Szerintem nem FAKE.

morcosqtya

morcosqtya
Na akkor nesze:

Ma már másodszor!

morcosqtya

w77d
az uccsó a legjobb XXXD

beugrott! Krang!!!! 😄
csak a neve nem ugrik be...
Pedig minden más név beugrik... Még Rocksteady és Bebop is. 😄
szucsy89
látom nem csak én láttam régen, tényleg a tininindzsákban volt😄
szucsy89
a 3. képen az ki is? melyik mesében volt régen?😄
3. képen levõt hogy hívták a magyar Tini nindzsákban?

18+

ProGabe
best o' Holloween

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Freddycom
Egyik táncosa? Pfhej!

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Összeállhatott volna egy spanjával és neki is megcsinálhatták volna ugyan ezt a jelmezt. 😊
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
😄Ddd

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Pyotr
Kitört az elsõ Világháború. A százados felsorakoztatja a katonáit és beszédet intéz hozzájuk:
- Katonák! Kitört a háború. Szarban vagyunk!!! Két eset lehetséges. Vagy kiküldenek bennünket a frontra, vagy hátországi szolgálatra osztanak be. Ha hátországi szolgálatra osztanak be, akkor nincsen semmi baj, de ha a frontra küldenek, akkor két eset lehetséges. Vagy belekerülünk egy nagy csatába, vagy nem . Ha nem, akkor nincsen semmi baj, de ha belekerülünk egy nagy csatába, akkor két eset lehetséges. Vagy a mi frontszakaszunkon indít nagy támadást az ellenség, vagy nem. Ha nem, akkor nincsen semmi baj, de ha a mi frontszakaszunkon indít nagy támadást az ellenség, akkor két eset lehetséges. Vagy õk lesznek túlerõben, vagy mi. Ha mi leszünk túlerõben, akkor nincsen semmi baj, de ha õk, akkor két eset lehetséges. Vagy meghalunk, vagy nem. Ha nem, akkor nincsen semmi baj, de ha meghalunk, akkor két eset lehetséges. Vagy közös sírba temetnek bennünket, vagy külön-külön. Ha külön-külön, akkor nincsen semmi baj, de ha közös sírba temetnek, akkor két eset lehetséges. Vagy gabona és fû nõ rajtunk, vagy fák nõnek. Ha gabona és fû nõ rajtunk, akkor nincsen semmi baj, de ha fák nõnek, akkor két eset lehetséges. Vagy kidõl magától a fa, vagy kivágják. Ha kidõl, akkor nincsen semmi baj, de ha kivágják, akkor két eset lehetséges. Vagy tüzelõnek használják fel, vagy papírt csinálnak belõle. Ha tüzelõnek használják fel, akkor nincsen semmi baj, de ha papírt csinálnak belõle, akkor két eset lehetséges. Vagy újságpapírnak használják fel, vagy WC papír lesz belõle. Ha újságpapírnak használják fel, akkor nincsen semmi baj, de ha WC papír lesz belõle, akkor megint szarban vagyunk!!!
<#vigyor>

&#9608;&#9608;

theone91
Ahha-ahha. Tudjuk, hogy megdugcsiznád ezt a 11 éves kisfiút.

koder
Hát nemtom...nekem nagyon úgy tûnik h egy banán.De nem igazi..miért lenne fehér kék ruha alatt?Ráadásul fura formája is van

Freddycom
Írd be guggelba h legendary trap'.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

theone91
Ne mentegetõzz. You deserve it.

koder
Ja persze az csak egy folt.