Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Seprûnyél alaptartozék, ha a bowden nem húzná meg az önindítót.
Mennyit toltam én így a fityót...
A legdurvább hajnali 5kor, haza a discoból 5km-ert 😄
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
YT-on se ezeket nézegetem, másrészt nem alakult ki bennem ez a feltételes reflex (ami a gép elõtt ülõ "mai fiatalságban" :-) ) miszerint minden kép FAKE, mindegyik PS, minden videó After Effects stb) Általában egyszerûen csak megnézem, és úgymond "élvezem" vagy átadom magam az érzésnek (akár negatív akár pozitív) majd ezután elemezem hogy fake vagy nem. Ésszel meg lehet gyõzni arról, hogy FAKE, sõt van ami egyértelmû elsõ látásra. (azért teljesen hülye nem vagyok, meg vén szar se aki nem tudja "bekapcsolni a vindózt".. 😊) )
Itt nekem ez nem tünt fel, azaz nem úgy indultam neki nézni, ezért volt hatással rám.
Bünti topicba kb 2-szer néztem be... na most én egyáltalán nem vagyok prûd, nincsenek nálam úgymond tabuk, röhögni is tudok minden szaron, fekete humoron, gusztustalanságokon, stb, de ott volt pár dolog ami nálam már kiverte a biztosítékot...
😊))
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

cigányok krisztuskeresztjére-Jó mi?<#vigyor3>#vigyor3>
Eredeti helyrõl: