Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kár, hogy nem mész valami tudósfélének, hisz ezt a számodra teljes mértékben triviális jelenséget valamilyen oknál fogva csak 1976-ban dokumentálták elõször és most kezdenek csak ismerkedni a hasznosíthatóságával (szájról olvasó hangfelismerõ szoftverek pontosítása). 😊
Metalmilitiakid
sztem a nehéz amcsi vontató átvinne 2 magyar házat is simán 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

morcosqtya
vs. nehéz amcsi vontatók.. 😊

0 - 1

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

robotnyk
könnyûszerkezetes amcsi házak ftw
Ami szerinted kurvara erdekes es meglepo, az masoknak nem feltetlenul. Most a ram vonatkozo reszrol beszelek.

Szoval,ahogy dzsini is mondja, nem tudunk kommunikalni. Nem telefon...
Dzsini
a szájmozgás csak segít - nem feltétel 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nekem eddig nem tûnt fel. Idegent is meg tudok érteni telefonon keresztül és személyesen is tudok beszélgetni valakivel anélkül, hogy a száját bámulnám.
Végre valami, amiben pro vagyok ezek szerint. 😊
tudtam hogy valahonnan ismerõs a video

Dzsini
úgy, hogy a szövegkörnyezetbõl és abból, hogy nagyjából tudod, hogy mirõl fog beszélni a másik kitalálod a szavakat - ezért van az, hogy ismerõssel sokkal vacakabb vonalon is jól tudsz beszélgetni, egy idegennél pedig gyakrabban visszakérdezel, hogy mit is mond.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ha ez az általam linkelt videóra jött válaszul... Ha szerinted ezen alapul a kommunikációnk, akkor hogyan tudunk telefonon át kommunikálni? 😊
Amúgy ha te faa-t és vaa-t (nem inkább paa-t?) hallottál, akkor ponthogy mûködik rajtad a jelenség. 😊
Ha nem nézed, miközben hallgatod, mindig ugyan azt hallod, de ha közben nézed is, akkor hol ezt, hol azt, ez a jelenség lényege és szerintem k*rvára érdekes és meglepõ. És még úgy is "félrehallod", ha tudod, hogy mit kéne hallanod, ez az igazán megdöbbentõ (számomra, ezek szerint számodra nem).
Ahh, felig volt kesz a hsz.
Szoval mondja, hogy bar. De,amikor var-ra valt az agyad mindig bar-ra csereli. Mert a latasod (latod, hogy mozog a szaja es egy beszelo embertol jon) felulirja amit hallasz.

TommyC
jó volt, kösz h linkelted és láthattam!

dixitque deus fiat lux

morcosqtya
Kistarcsa?
A gyerekszobánál balra..

Hallod, en is azt neztem.
En vegig faa -t es vaaa-t hallottam.

25 eve kutatja ezt a jelenseget es meg rajta is mukodik. LOOOOL, rajtam elsore se!! Pedig angol a masik nyelvem es mindennap beszelem, angol nyelvteruleten fogok letelepedni. 😄

Egyebkent kesobb mondja, hogy var. De, ha latod ahogy beszel, akkor az agyad a jelentest arra csereli,amit hallani akarsz.
(Nem neztem vegig a videot, de szerintem ez az urge feltalata a szart. Enelkul hogyan ertened meg a sok kiejtest? Mert mashogy mondjak a kulonbozo emberek es az agyadban ugyanugy all ossze... Egyebkent a video jo minosegu, van munka benne es az urge sem a mezorol jott. Az ilyeneket szeretjuk 😊
nem grow up ?

BaliBoy
Nem értem pontosan mit mond. Grandma' akar lenni?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Krinyo
Lusta-e vagy felkelni és kimenni x métert a kukáig?

Daffit
Egy a lényeg: a vérfertõzés maradjon a családban!

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szabii98
De cuuukii ^^

I met God. She's black

ProGabe
felkavaró és durva, ugyanakkor nagyon kreatív comic

nem kell kattintani, csak gondoltam megosztom

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

morcosqtya
KELL! <#vigyor2>

ProGabe
csak a fõnök meg ne tudja...

morcosqtya

És tényleg!

Na,most az o hangjan mondd, hogy:
morcosqtya
Extrém vasalás (létezõ sport). 😊)
régóta ismerem, de mindig tudok rajta röhögni..

theone91
Toby Turner rulz. 😄

Piloss
házak, + egy kis szántóföld

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

tutituti
<#eljen>

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Froopy

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

passatgt
1. helyezett egy segg?

tenkenorman
viszont van egy olyan érzésem hogy a nõ mondja nekik hogy mit kell mondaniuk 😞((

http://www.tenke.hu

tenkenorman
jaaaaj😄

http://www.tenke.hu

kirol
Köszi, ennél valami jobbra gondoltam. 😊

Falkon
Most meg egy völgy? 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

nearo
domboldal 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

RatBaG
cukiság win

Per Aspera Ad Inferi.

Falkon
Teljesen más környék, de egy sor ház volt! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

nagy legelõ 😄

Positive Mental Attitude

Magic Boy
Ahol én lakok (és az is ahol menyasszonyom) lakott terület volt már 150 éve is.<#smile>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

kopa1
http://noob.hu/2010/11/03/asd_0.jpg Jó kis szõlõs hegy 😄 Azért ilyen jó a mai termés is...

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

somdav95
+1

CharrDen
Mezõ vagy mocsár vagy mi 😄

w77d
bázz egy malom volt ott ahol most a panelházunk van... azé járkálnak itt esténként molnár szellemek...

cement
lofassse

respect to the man in the ice cream van

Looooser
szántófûd XD

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

szabii98
Valami utca wtf?

I met God. She's black

mezõ :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,