Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
0 - 1
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Szoval,ahogy dzsini is mondja, nem tudunk kommunikalni. Nem telefon...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Végre valami, amiben pro vagyok ezek szerint. 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amúgy ha te faa-t és vaa-t (nem inkább paa-t?) hallottál, akkor ponthogy mûködik rajtad a jelenség. 😊
Ha nem nézed, miközben hallgatod, mindig ugyan azt hallod, de ha közben nézed is, akkor hol ezt, hol azt, ez a jelenség lényege és szerintem k*rvára érdekes és meglepõ. És még úgy is "félrehallod", ha tudod, hogy mit kéne hallanod, ez az igazán megdöbbentõ (számomra, ezek szerint számodra nem).
Szoval mondja, hogy bar. De,amikor var-ra valt az agyad mindig bar-ra csereli. Mert a latasod (latod, hogy mozog a szaja es egy beszelo embertol jon) felulirja amit hallasz.

A gyerekszobánál balra..
En vegig faa -t es vaaa-t hallottam.
25 eve kutatja ezt a jelenseget es meg rajta is mukodik. LOOOOL, rajtam elsore se!! Pedig angol a masik nyelvem es mindennap beszelem, angol nyelvteruleten fogok letelepedni. 😄
Egyebkent kesobb mondja, hogy var. De, ha latod ahogy beszel, akkor az agyad a jelentest arra csereli,amit hallani akarsz.
(Nem neztem vegig a videot, de szerintem ez az urge feltalata a szart. Enelkul hogyan ertened meg a sok kiejtest? Mert mashogy mondjak a kulonbozo emberek es az agyadban ugyanugy all ossze... Egyebkent a video jo minosegu, van munka benne es az urge sem a mezorol jott. Az ilyeneket szeretjuk 😊
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
régóta ismerem, de mindig tudok rajta röhögni..
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
http://www.tenke.hu
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Positive Mental Attitude
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,