Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
Valóban elég összetett az új karakter indítás, de nem olyan rossz az.. legalábbis az a része, amelyiket én ismerem. 😊)

[/spam]™

Dzsini
tényleg lenne mit optimalizálni rajta, de így is olyan force feedback (meg valami mittudomén-mi-a-neve technológia, hogy illatokat meg tapintást is közvetítenek) van rajta, aminek a többi a közelébe sincs...

meg elég macerás új karaktert indítani

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Én próbáltam, de nem jött be.. igaz, hogy nincs havidíj, de mindenért játékpénzt kell adni, ami csak sok órás grindeléssel jön össze. A classok nincsenek kiegyensúlyozva és sok a cheater..
Dzsini
van, ami akkor is elérhetõ marad:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Durva horror 😄

Mire is figyelmeztetnek ezek a táblák:

még több http://5b.hu/humor/mire-is-figyelmeztetnek-ezek-a-tablak/

TurboX
ezt mindig besz*pom... :/
wander01

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

BaliBoy
Én akárhogy hallgatom nem hallom ki ezt belõle, de biztos. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

kifli
Személy szerint, miután megbökök egy csajt, nemszeretném hogy visszabökjön, ez azt jelentené, hogy egy transzvesztitával jöttem össze :S
milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

kifli
nekem a 3:41-tõl lévõ kéne hoszabba 😄
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

vegicsek

2 oldalt pörgettem végig, sry ha volt

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

OCN

OCN
passatgt
végre kimondják nyíltan😄

koder
wtf mondom.. xD

morcosqtya
ugyanez régebbiben:

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

nearo
kurvajó 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

akyyy
ezt megcsinálom tanárúr képével 😄SA😄SA😄:S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Metalmilitiakid
nem egészen jó vagy 20x bekattintottam mert gyorsabban rántom az egeret a fej mozgásánál 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Játék estére:

Casillas
szóval vagánykodsz, hogy az angol a második nyelved, de nem érted meg amit a videóban mondanak, ezért az sg egy kalap szar, értem <#eljen>

egyébként a videó szerintem is tök jó, érdekes jelenség 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

tigeroo
de nekem már az életem része 😄
theone91
De büszkén hordjuk azt a kalapot.

Dzsini
látod, még szerencse, hogy nem kötelezõ 😊

Komolyan mondom, hogy ez az sg egy nap kalap szar.
Dzsini
mostanában az ilyesmit kutatók idejük nagy részét spektrumdiagramok meg EEG hullámok / fMRI képek nézegetésével töltik... pl. figyelik egy egészséges és egy sérült ember agyát, hogy ugyanazt a képet látva / hangot hallva hogyan "készül el" az agyában az információ, hogy ki tudja mondani mi is van a képen / mit is hallott.

bölcsésznek indul a nyelvész, de aztán olyan természettudós lesz belõle, mint a modern kognitív pszichológusokból 😊

theone91
Crap.

Fülüke

Megfejtés:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az ezeréves sólyom XD

De k*rvajó géped van istenem....

TommyC
igen, szerintem is, ezért inkább csak "poénnak" szántam.
majd ha eljön a Blue Brain Project oltalma...

dixitque deus fiat lux

"i dont't wanna grow up"

Jah Live!

<#eljen>
Wikipedián nincs magyarázat, csak annyit jegyeznek meg, hogy meglepõ, hogy míg az optikai csalódások jelentõs része "nem hat ránk" többé, ha megtudjuk, hogy "mit kell nézni", addig ez a jelenség akkor is megmarad, ha tudjuk, hogy mit kéne hallani.
A háttérben gondolom valami olyasmi állhat, hogy az agyunkkal hallunk, a fülünk csak jeleket közvetít, az agyunk pedig nem kizárólag ezen jelek "lefordítását" végzi el hallás címén, hanem rengeteg egyéb dolgot is "hozzácsap", ezek összességével foglalkozik pszicholingvisztika.
De szerintem ez is, mint az emberi tulajdonságok döntõ többsége egyelõre többé-kevésbé feltáratlan jelenség.
robotnyk
2dik állat 😄
Dzsini

TommyC
ne aggódj, csak nem szeretik az emberek magukat inferiornak érezni, ennek érdekében folyton lealacsonyítanak másokat

dixitque deus fiat lux

Végre valaki! 😄
TommyC
nekem tetszett <#eljen>
most pedig ide a konkrét neurális magyarázattal 😛

dixitque deus fiat lux

Ha ebbõl doktorálni lehet és még a google is csábít, ha értesz a témához, akkor talán annyira mégse "feltalálta a szart" kategóriáról beszélünk. 😊
14 perc google eredmenye? 😊
Tehat meg mindig feletted allok. Akkor ne vesztegesd az ertekes idom.

Beszelgess azzal ,aki akar veled beszelgetni.

morcosqtya
Egy ilyenhez mit szólnál?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

-

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

Dzsini
egy kedves ismerõsöm többek között ilyesmibõl (is) diplomázott/doktorál, többek között a Google is csábította, hogy segítsen beszédfelismerõt fejleszteni...