Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/spam]™
meg elég macerás új karaktert indítani
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

még több http://5b.hu/humor/mire-is-figyelmeztetnek-ezek-a-tablak/

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
2 oldalt pörgettem végig, sry ha volt
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
egyébként a videó szerintem is tök jó, érdekes jelenség 😊
Vivimos por ti, vence por nosotros.

bölcsésznek indul a nyelvész, de aztán olyan természettudós lesz belõle, mint a modern kognitív pszichológusokból 😊
Megfejtés:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De k*rvajó géped van istenem....
majd ha eljön a Blue Brain Project oltalma...
dixitque deus fiat lux
Jah Live!
A háttérben gondolom valami olyasmi állhat, hogy az agyunkkal hallunk, a fülünk csak jeleket közvetít, az agyunk pedig nem kizárólag ezen jelek "lefordítását" végzi el hallás címén, hanem rengeteg egyéb dolgot is "hozzácsap", ezek összességével foglalkozik pszicholingvisztika.
De szerintem ez is, mint az emberi tulajdonságok döntõ többsége egyelõre többé-kevésbé feltáratlan jelenség.
dixitque deus fiat lux
most pedig ide a konkrét neurális magyarázattal 😛
dixitque deus fiat lux
Tehat meg mindig feletted allok. Akkor ne vesztegesd az ertekes idom.
Beszelgess azzal ,aki akar veled beszelgetni.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
-

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!