Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Alszik a cica a fotelban,és hirtelen megfogod a farkát és felemeled kb 1-1.5méter magasságba,hagyod lógni egy kicsit úgy 10-20mp-ig aztán elengeded és ha szerencséje van akkor talpra fog esni.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Mikor a hátára fordul és karmolászva verekszik veled,mindenképp próbáld meg elkapni a kis nyakát ahogy a képen,ügyes vagy ha megcsinálod😊
Nagyon be fog pöccenni a cicus mert azt a pontját védi a legjobban és karmolni meg harapni fog rendesen.Ha elérted a nyakát akkor megadja magát kis mocsok.
Nem kell megszorítani,csak fogd meg.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Attól még lehet, hogy itt nem játékról van szó, viszont ha nem akkor egyet értek veled.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
fel kéne kötni azt a szemétládát is aki ilyet tesz egy élõlénnyel
a macskák meg nem éreznek, mi?
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Csak lusta vagyok beszúrogatni, ezért ASD-ztem.
A Te XD-d nagyon menõ tényleg...
12 éves szint kb.
Köszi, megtisztelõ hogy egy ilyen nagyformátumú ember oktat ki.
😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
http://gaborszantai.co.uk/

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.