Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya

morcosqtya

Alexease
Azt az ajtot/falat 30-40 eve nem festettek le.
De tuti, hogy azok a tablakat az ajton tobbert csinalta a foorvos sogoranak a felesege cege, mint amennyibe az ajto festes kerulne😉)))
Vagy amikor a rendelokben sotet van es hideg, lekapcsoljak a villanyt es a futest, mert draga; de az allami koltsegteritesbol furcsan sok fogy szamlas tisztitoszerekre, pedig a rendeloben semmi sincs (jo az csaladnak, rokonsagnak, baratoknak, meg a masik praxisba). Es mivel minden szobaban 1-2 sajat Kft. mukodik (magan cegek), mindent le lehet irni, szegeny orvos "minimal beres" a sajat cegeben, a csaladtagokkal egyutt😄 Vicces amikor 1db szobaban 6-8 Kft. van, mindenki minimalberes, nincs semmi, de megis 10millios koltsegvetessel dolgoznak😄
morcosqtya
Nna Bas(z)ki....
Gondolom ezt meg 24 órán belül lefestik. 😄
Ha valamit fel kell újítani akkor az MKKP "ajánlása" nélkül kb 3-8 év mire észreveszik...

Fura Alak
Teljes mértékben érthető, mért rakta be.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Tikal
Nem neked szólt, de szívesen. A posztoló talán nem tudja, mert egyébként minek rakta be? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mr_no_NaMe
Fura Alak
MINDEN ÉRTÉKELÉS: Vegyes (6,629) 65% pozitív

"And now it's time for me to play my strongest card :credit_card:"

"Artifact is unfortunately a really great game, and the best card game I've ever played. Why is that unfortunate? Because it's a money vacuum."

Tikal
fake

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

xD
SzirmosSzisza
Bár elvileg népszerű most, hogy kijött 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

a valve mé?
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Sippie
az utánpótlásnak sem árt 😄
BenedekFeco

BenedekFeco

Fura Alak
Ezért kell mindig meggyőződni róla, hogy jól be van-e húzva a kézifék..... <#wow1>

morcosqtya
Igazából 199 db elég lesz.

allock
<#nevetes1>

#hhwnd

Fura Alak

morcosqtya

Dency
Azt nem vágom hogy miért van börtönbe?

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

vérpocok
Én tudtam... köztünk vannak.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

FalseHeLL
2. fake

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Mr_no_NaMe
Szergejnek kisül az agya, hát adjatok mán' neki egy voTkát!4
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Fura Alak
18+ (South Park)

18+ (VR)

18+

morcosqtya

Titans
RelakS
Éjjellátó: Do - Want!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dzsini
így múlik el a világ dicsősége

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

most hogy így írja ja, megy nekem is. Sok haszna nincs 😛
nahát, azt hittem, ezt mindenki tudja rezegtetni o0

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

BenedekFeco

BenedekFeco

morcosqtya

Fura Alak
X27 Color Night Vision

16+

Alexease
Nem a "soha listara" kell feltenni, hanem a "veg kezdete" listara, amikor mar tuti, hogy kozeledik az elbutulas es a hosszu fajdalmas elmulas😉 Ha tuleled OK, johet a kovetkezo, ha nem, meg mindig jobb, mint egy hulladek korhaz elfekvo reszlege😄
Ismét tanultam valamit.
Másrészt felveszem a soha listára ezt is a bungee jumping meg az ejtőernyő mellé 😊
Musachy
A sárkányt a testével irányítja a pilóta, ahogy azt írták is. Ha átkulcsolja, lelógatva a lábait, akkor lezuhannak, bele az erdőbe. A leszálláshoz pedig kellett egy nyílt terep.

imo :) science fiction is science fact

Count Adyn
Amugy tökjó hogy gopro nak hála dokumentálva lesz ahogy apu szörnyethal extrémsport közben... 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Musachy
1:40 körül: "I think my left hand is making an imprint in the metal bar"

imo :) science fiction is science fact

ximix
OFF
Próbáld megérteni a szerkezetet, az ember benne a súly ami fel van függesztve, optimális helyre egyetlen pontra, olyan vagy mondhatni, mint hajónak a tőkesúly.
A rudat elengedni nem lehet, magától nem repül, ha a súlypontadat vagy helyzetedet megváltoztatod akkor irányt vált.

Innen ered a probléma, miszerint a "potyautas" egy kézzel a rúdba kapaszkodott amivel irányítani kell a sárkányt, ezért nem sikerült az elején letenni, próbálták, de nem tudta rendesen irányítani, plusz a tehetetlen "pótsúly" is befolyásolta ezt.
A lábával átfogás a beülő heveder miatt, nem sikerült, ha az elején elérte volna a hevedert a pali hátán és magára felakassza az segített volna talán, de a földet érés az akkor se lett volna kellemes.
A végén is muszáj volt, hogy eleressze, mert a "kormányba" kapaszkodott, a rajta marad és hagyja magát húzatni nem működik, mert ahogy a teste tajaltfog és nő a súrlódás a kormányt lehúzza és orra állnak mind a ketten.
Érdekes szerkezet ez.
nearo
leszállt ő amilyen hamar csak tudott... sztem az átkulcsolás sem olyan egyértelmű művelet, a végén még lerúgja szerencsétlent

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Tikal
Mert nem helikopter azé 😄

Én azt nem értettem az elejétől, hogy a pilóta a lábával miért nem kulcsolta át a hóna alatt? Attól még kapaszkodhatott volna. Meg hogy mi a frászért nem szállt le hamarabb?