Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
ide belinkelve más a video neve, mint youtubeon, dafuq?

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

RatBaG
Ozzy Osbourne meets John Lennon (1975)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

Fura Alak
<#eplus2>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

CSOCSO
Itt van a video az esetrol

Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.12.03. 06:00:01
OMG

ximix
Szeretek zenélni, de sajnos hamar megfájdul tőle a fejem . . .
coub
RelakS
Haggyá 😄
Újabban kicsit sok laposföld videót nézek.
"Mutass repülési térképen olyan útvonalat, amit végigrepülve visszajutsz a kiinduló pontra, és csak két elfordulást tartalmaz, mindkettő 90° ugyanabba az irányba! Ha megy, fizetek 100000 dollárt!" (Nem biztos, hogy így fogalmazott, de fejből írom)
Pilóta megmutatja (északi sarkról le az egyenlítőre, ott balra 90°, negyed kör után megint balra 90°, majd visszatér a kiinduló pontba)
"Az iPod-os térképed kamu, ezen és ezen az oldalon mutasd meg!"
Pilóta megmutatja.
"Mutasd meg azon a papír térképen, amit használtok."
Pilóta megmutatja.
"Mindig csak az Északi Sark! Mutasd meg úgy, hogy repülőtérről repülőtérre mész, nem érintesz tiltott helyet, egyenesen repülsz, kivéve a két elfordulást, visszatérsz a kiinduló pontba, és a papír nem lehet gyűrött, stb"
Másik pilóta megmutatja.

Most még várják a választ, de szerintem megint elő fog jönni valami fassággal XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Fura Alak

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

ximix
Mission impossible
Drágám, lehoznád a padlásról a ruhákat, biztos megszáradtak már ...
morcosqtya
Ezt meg csak Dzsininek! 😊
Különkiadás F451.

morcosqtya
Tudom, hogy kamu de felröhögtem.
😊
Sajnos vannak jó műszaki megoldások itthon is (kórházakban, iskolákban, kőműves, vízvezetékszerelői és burkolói megoldásokra gondolok)....
És nagy részük valós.
Laktam olyan albérletben ahol a fűtőtest miatt a konyhában nem lehetett 5 cm-nél jobban kinyitni a sütőt, amikor résnyire kinyitottuk párommal, benéztünk, és még benne volt a garanciapapír.... 😊

Dzsini
Ugyanabban a városban fotosoppolták:

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.12.02. 20:36:57

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

morcosqtya

morcosqtya

morcosqtya

morcosqtya

morcosqtya
Lapos föld???

morcosqtya

Mostanában kicsit kezdenek elcsúszni a posztok nem?

the world is mine

BenedekFeco

Count Adyn
Mi mondjuk adunk a gyereknek (2 éves lassan) csokit igaz ritkán egy-egy harapásnyit max hogy ne az legyen hogy ovodába lát először olyat és rápörög😄 Itt mondjuk komolyabban veszik ezeket pl alsósok max szénsavas almalevet tolhatnak kólát nem is vihetnek be se magukkal a suliba😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Musachy
<#hehe> Kiteszi Tarhonyás Pistit a Sörös helyett! <#nevetes2>

imo :) science fiction is science fact

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tikal
Az óvodában az óvónő fel volt háborodva hogy miért nem ihat a gyerek ivólevet, kólát ( valami cukros szart) meg csokit, gumicukrot. Óvoda előtt nem is hallott ezekről, néha kevés csoki, csak mióta óvodába jár, látja a többiektől meg nyomják neki az óvónők. Szerencsés vagy, hogy nálatok ez nem volt probléma.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Musachy
Persze, de te "Alien" vagy! <#nevetes1>

imo :) science fiction is science fact

Alien69
Szerencsére, nincs teljesen igazad! De, biztos van rá példa...
Az én gyerekem pl (jelenleg még) nem csokizós. De, még a sült krumplit is asszem 4-5 évesen ismerte meg, és szégyen szemre, még nem járt gyors étteremben! Asszem tavaly, 7 évesen ivott először kólát... és nem nagyon ízlett Neki. <#idiota>
Mindez nem vallásos alapon, meg nem tudom hogyan. Nem gazdagok vagyunk, sőt! De, nincsen hitelünk, és két fizetésből annyit meg tudunk tenni, hogy normálisan kajáltatjuk. <#vigyor1> Persze, kinek mit jelent ez, de pl a csirke pöri talán a legkárosabb kaja. <#wink>

Tikal
Sajnos majd az óvodában elrontják, és elkezdik tömni a cukros szarokkal 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Fura Alak
Ez a mai fiatalság! Vigyázat, extra aranyos! <#wow1><#vigyor>

Tikal
<#wilting> harmadiknál már felpofoztam volna 😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ahogy összeomlottak arra is tippelnék,hogy erősen túlvoltak pakolva
broman191
Csak nekem tűnik ésszerűnek hogy régen megépíthették volna fele-fele költséggel az egymásra mutogatás helyett? A kutyásat meg majd letolják mert nem volt rá engedély... <#idiota>
Utoljára szerkesztette: broman191, 2018.12.01. 23:07:13

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

ximix
OFF
Auuu, az a raktár polcomlás nem semmi, csodálkoznék ha nem halt volna meg senki.
Régen szállítottam ilyen raktárakba is, de a sorok között a földön végig,acél ütköző volt lecsavarozva, ami megvezette a targoncát egyszer, másrészt védte a polcok lábait az ütközéstől, harmadrészt elölről is voltak ütközök, negyedrészt a polcok hátulján is volt Andás kereszt nem csak az oldalán. Kicsit ilyen kelet vagy dél amerikai jelege van neki.
jaj már, évekig építették a 10-es elkerülő útját, meg a síneket, szerinted pont megállóra fog jutni, amikor a felsővezeték árát is kilopták és ezért nincsen? Vörösvár külterületén még lámpa sincs, A fővárostól 16 kilométerre, ecsém 😄

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

csórikám akinek eltörte a barom mind a két lábát a markolóval 😞

BenedekFeco

morcosqtya

morcosqtya

morcosqtya

morcosqtya

morcosqtya