Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

coub
Újabban kicsit sok laposföld videót nézek.
"Mutass repülési térképen olyan útvonalat, amit végigrepülve visszajutsz a kiinduló pontra, és csak két elfordulást tartalmaz, mindkettő 90° ugyanabba az irányba! Ha megy, fizetek 100000 dollárt!" (Nem biztos, hogy így fogalmazott, de fejből írom)
Pilóta megmutatja (északi sarkról le az egyenlítőre, ott balra 90°, negyed kör után megint balra 90°, majd visszatér a kiinduló pontba)
"Az iPod-os térképed kamu, ezen és ezen az oldalon mutasd meg!"
Pilóta megmutatja.
"Mutasd meg azon a papír térképen, amit használtok."
Pilóta megmutatja.
"Mindig csak az Északi Sark! Mutasd meg úgy, hogy repülőtérről repülőtérre mész, nem érintesz tiltott helyet, egyenesen repülsz, kivéve a két elfordulást, visszatérsz a kiinduló pontba, és a papír nem lehet gyűrött, stb"
Másik pilóta megmutatja.
Most még várják a választ, de szerintem megint elő fog jönni valami fassággal XD
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Drágám, lehoznád a padlásról a ruhákat, biztos megszáradtak már ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Különkiadás F451.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
😊
Sajnos vannak jó műszaki megoldások itthon is (kórházakban, iskolákban, kőműves, vízvezetékszerelői és burkolói megoldásokra gondolok)....
És nagy részük valós.
Laktam olyan albérletben ahol a fűtőtest miatt a konyhában nem lehetett 5 cm-nél jobban kinyitni a sütőt, amikor résnyire kinyitottuk párommal, benéztünk, és még benne volt a garanciapapír.... 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.12.02. 20:36:57
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
the world is mine
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
imo :) science fiction is science fact
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az én gyerekem pl (jelenleg még) nem csokizós. De, még a sült krumplit is asszem 4-5 évesen ismerte meg, és szégyen szemre, még nem járt gyors étteremben! Asszem tavaly, 7 évesen ivott először kólát... és nem nagyon ízlett Neki. <#idiota>#idiota>
Mindez nem vallásos alapon, meg nem tudom hogyan. Nem gazdagok vagyunk, sőt! De, nincsen hitelünk, és két fizetésből annyit meg tudunk tenni, hogy normálisan kajáltatjuk. <#vigyor1>#vigyor1> Persze, kinek mit jelent ez, de pl a csirke pöri talán a legkárosabb kaja. <#wink>#wink>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: broman191, 2018.12.01. 23:07:13
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Auuu, az a raktár polcomlás nem semmi, csodálkoznék ha nem halt volna meg senki.
Régen szállítottam ilyen raktárakba is, de a sorok között a földön végig,acél ütköző volt lecsavarozva, ami megvezette a targoncát egyszer, másrészt védte a polcok lábait az ütközéstől, harmadrészt elölről is voltak ütközök, negyedrészt a polcok hátulján is volt Andás kereszt nem csak az oldalán. Kicsit ilyen kelet vagy dél amerikai jelege van neki.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,