Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez most kb. olyan volt mint mikor belinkelték ezt a csodálatos oldalt, és valaki megjegyezte hogy tuti kamu mert ez csak egy szar gif
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
<#nevetes1>#nevetes1>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Lásd #233983, illetve még több részletet a #233991-ben linkelt topikban. 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
@Pio : Globus az valamilyen mellékprojektük, jópár számhoz adnak új vokált, kedvencem a Diem Ex Dei
Asszem a Trailerhead az egyetlen kereskedelmi forgalomban megjelent albumuk, Two Steps From Hellnek meg az Invincible.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
3 adag kering ezekbõl a neten, szedd le, hallgass bele a számokba.
Sajnos nem biztos, hogy cél érsz, mivel ezek a cégek a filmiparnak dolgoznak. Némelyiknek elérhetõ a neten a katalógusa, némelyiknek nem, az Immediate az utóbbiakhoz tartozik, így csak az ilyen-olyan úton kiadott/kikerült gyûjteményeiket lehet megtalálni a neten.
De azért ne aggódj, ha egy picit is tetszik a mûfaj ezen három gyûjtemény végighallgatása után le fogod sz*rni,h ogy épp az az 1 szám benne van-e vagy nem.
Ha Istennek van mp3lejátszója, azon egészen biztos, hogy fent van az Immediate Music Themes for Orchestra and Choir gyûjteménye és egész nap azt tolja. ;-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
http://gaborszantai.co.uk/
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
http://gaborszantai.co.uk/

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Immediate Music
E.S. Posthumus
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ki tudja Efreet milyen kedvében van... 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
<#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck>
Ha véletlenül nem ismernéd õket (amit nehezen hinnék, hisz talán õk a legismertebbek), akkor szerezd be mindenképp.
Illetve volt egy Globus néven futó projektjük, melynek során populárissá akarták tenni a mûfajt, csináltak egy hatalmas koncertsorozatot és kiadtak egy albumot is Epicon címmel.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Bizony van, epic-nek szokták nevezni, elég sok x-ray dog könyvtár készült ebben a mûfajban. Amúgy nagyjából a felét teszi ki a mûfaj a 25 gigányi trailerzene-gyûjteményemnek. 😊
Az orchestra amúgy zenekart jelent.
Nekem õk a kedvenceim, de ez is elég kevert mûfajú szám:
Trolling is a art.
Trolling is a art.