Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csiribú csiribá, volt szék, nincs szék.
gif

Sárgamellényes kasztok
Utoljára szerkesztette: ximix, 2018.12.09. 23:24:02
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
A linkelt pdf ben mar az A pontban levo feltetelek is fullosan bukosak. Ejszaka dolgozom ezekkel a masinakkal a plazakban mikor seni nincs a kornyeken. Ha ketten vagyunk akkor meg mindketten fent vagyunk a levegoben. Senkit nem viszek magammal, hogy nezelodjon meg a pocset vakarja odalent.
A boom lift aminek van karja annak nincs ilyen leengedo szelep. Siman iranyitani kell az AUX gombot nyomva tartva. Amikor valamiert nem mozdula gep mindig azt hasznaljuk szoval ebbol semmit nem tanultam.
Mentsegemre szoljon, mekem senki nem magyarazott el semmit. En nem egy olyan cegnel dolgozok, ahol dolgozik tobb tucat ember a munkan es barki barmit is elmagyarazott volna. En magamtol figuraltam ki mindent, teljesen egyedul. Aki felvett a munkara az meg sokszaz kilometerre volt tolem
Mondjuk egy bomliftekkel es scissorliftekkel dolgoztam. Pont tegnap elott hasznaltam 1et
Ami pedig a videóról, 4 youtubert ismertem fel a 112ból pedig elég aktiv vagyok yton
Markiplier + Chase Neistat + Swoozie + Marshmello, írhatnám még ninját és will smith de ök nem a youtubeon lettek sztárok, ezért nem írtam be 😛
A lényeg amit írni akarok egyre kevesebb ismert youtubert invitálnak be és inkább a kevésbé ismert millios subos probálkoznak, vagy azért hogy újítsanak vagy azért van ez így, mert sok nagyon ismert youtuber utasítja vissza a szereplést.
a videó 95%-ban nekem ciki volt. mert túl sok felesleges beszéd volt benne. a legcikibb jelenet 5:10-nél van 😄
érzem ebből a jelenetből 6 hónapig aktiv meme lesz 😄<#nevetes1>#nevetes1> meg a will smith jelenetből 😄
utószó 😄 5m dislikenál jár 😄 te jó ég 1 nap alatt duplázódott 😄 érzem ebből lesz 10m dislike a hó végére 😄
Utoljára szerkesztette: biomage, 2018.12.09. 02:27:48
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
"The trees move. Do you not see it?"

tökéletesen kielemzi, a saját stílusában. Neki nem kell félnie, hogy elveszti a szponzorokat, vagy nem keres annyit a videóval... 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Pewdiepie nem PC ő nem lesz YT rewindben egy jódarabig
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

a legjobb a videóból amikor a tábortűznél az a gendertransferelt nőnek operált malac arról beszél,hogy mennyire örül ,hogy 2018-ban a nők megtalálták a hangjukat hát az epik
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.07. 11:06:53
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."