Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
Erre mondják, hogy idióta buta picsa.
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

clio1616v
moderálva

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Solid Snake
<#idiota>
Doomista
moderálva

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ne flémelj

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Lazarus
Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Efreet
Én kinyitom, de most egy ideig MINDEN TROLLT és minden flémkeltõ hozzászólást (és az arra történt reakciókat) büntetõpontokkal fogunk jutalmazni.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

SHADOWEYES7
Határozatlan idõre több hozzászóló kérésre zárom!
A bannerban leírtak mindenkire vonatkoznak,nem értem miért vagytok értetlenek?!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

kifli
héhéhéhé, ez az osztás az enyém XD
Kly
A1 - Analízis a neve villanykaron és volt szerencsém nekem is megvágatni belõle magam 😄

Nah, úgy kívánnék nyugodalmas (vagy éppen akciódús) jó éjszakát, hogy halkan megjegyzem: Banánnak sikerült elérnie, hogy elsõk legyünk a hot topic listán. Részemrõl a vitának vége, éljen az új, reformált matematika!

Scientia potentia est.

Casillas

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Banano007
Na végeztünk hálisten,a modiknak jó törölgetést és maximum 1 elakadásjelzõt kérek ha nagyon akarnak adni.Einstein-nak is adtak mondjuk.. XDD
jóccakát

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

én is elteszem magam holnapra, további jó "beszélgetést", és jóccakát!

Ha már emlegetted nyesze, ON, 18+

Alexease
Nah, en is OFF, befejeztem a kepvallogatast, megyek hunyni😉
Ha estig sikerul megis nullaval osztani, azert jelezzetek😊 Bar az akkkor kint lenne valamelyik hirportalon is, azokat meg szoktam napkozben is nezni😉
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Alexease
Igen, az utobbi idoben kicsit szigoritottak a dolgokon😉 Akkor volt foleg problema, amikor az eredmenyesen vegzettek utan jart a penzugyi tamogatas, igy "ki volt adva", hogy minnel tobbeknek sikeruljon (persze, nem barmi aron, de azert probaljak meg a lehetetlent😛).
tudtommal villanykaron még mindig ez a neve, és nem semmit, hanem egy kiiiiiiiiib*szott nagy 1est kapna xP ami nem lenne semmi 😄😄😄

Banano007
sd.aD:SA😄:

Banano007
Lehet megdicsérnék a "banán elméletem" xD ..persze csak elmélet..de majd ki tudja x ezer év múlva lehet arról fognak beszélni a könyvek h ,,sg-n megmondták bazzeg" xD

RatBaG
bazmeg. elmegyek megnézni egy filmet, aztán mire visszajövök, ez a hupákolás fogad!
pedig:

Per Aspera Ad Inferi.

Felvenni felvennék, csak aztán valószínû, hogy Matek A1/B1-bõl (ha még így hívják egyáltalán... 😊 ) "semmi"-t kapna a félév végén. 😄DD
nem 1-2 év alatt, hanem 1. félévben >.< legkésõbb a 2. félév végére... évnyitón mondták, hogy a tavaly felvett 5200 tanulóból 1200 maradt erre az évre xD

Alexease
Nem tudom, mennyi most a ponthatar, de ha 1000 ponttal mennel oda, es a "Felvágtam 0-ad részre" elmeleteddel, valszeg akkkor sem vennenek fel😊)))))))))
Én vezettem matek gyakorlatot elsõsöknek ott pár éve és nem voltak rossz tapasztalataim. Szerintem nagyon sok múlik azon, hogy milyen csoport kerül hozzá.
Persze nagyon sokat vesznek fel, ezért bejut a nem oda való is, de egy bme-rõl 1-2 év alatt azért általában kiesik az ilyen. És persze ugyan úgy megvannak a tehetségesek is.
kifli
Amúgy a választ szerintem csak Schrödinger macskája tudja megadni!
Banano007
Nem,akkor lerakom a pizzát az asztalra és mindenki vág magának belõle amennyit akar😉

kifli
Ha 2 embernek osztasz egy pizzát, akkor egy felet kap mindkettõ nem? Ha 1 felé, akkor egy egész, ha nulla felé, akkor senki nem kap semmit.
Banano007
lol de azért 400+ pont nem árt tudtommal😊

Alexease
Pedig mostanaban a BME-n sem az esz uralkodik, a volt kolegam meg ott tanit, es allitolag mostansag, sok tanulonak meg a szoveges feladatok ertelmezese is problemat okoz😉 Az hogy egy reszuk, normalisan irni-olvasni sem nagyon tud, az mar masodlagos;D
Banano007
Wc-re menet gondolkoztam egy meggyõzõ párbeszéden.:

-Hoztam egy pizzát.
-Felvágtam 0-ad részre
+Akkor még egyben van ugye?
-Aha mivel 0-val osztottam.

SD:AD:SA Na ezt cáfoljátok meg.

kifli
de amúgy nem ugyanaz, rájöttem hogy lehet még 50120201201. képpen elmagyarázni.

Van valamid, pl legyen neked 1 kiló heroinod.

Ezt a heroint osztod el, 1-el osztod, tehát az egészet átadod egy doarab utcai dealernek. Mi az eredmény? A herka tõled átkerült a dealerhez. A mennyiség nem változott.

Ha nem adod senkinek, akkor neked marad az egész. Tehát nem osztottad, így te 0-val osztottad. De ha megnézed, az eredmény nem ugyanaz, mert így nálad maradt a cucc. Mive nálad maradt, nem történt vele semmi, egyszóval ha 0-val osztod, akkor nem osztod, így az NEM osztás.
Ajánlom figyelmedbe a Banach-Tarski paradoxont. 😄
Elsõ ránézésre úgy tûnhet, hogy teljesen felborítja azt, amit az imént leírtál, de ha van egy szabad hétvégéd, akkor azt szánd rá és meg lehet érteni, hogy miért mégse. 😊 Mondjuk ehhez már tényleg kell némi rálátás a matematika egyes területeire...
Ha mindenki tanulnak legalább 3-4 év matekot egyetemen, akkor ezt a paradoxont linkelgetnék a gagyi 3szöges átfogóval trükközõs kimaradó négyzetes ábra helyett. 😊
Alexease
De ahhoz mar semmi kozom😉
Count Adyn
nembaj mehetsz szabad bölcsészetre, a diplomamunkádat majd irhatod a "valami az nem semmi, de nulla se" címmel😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kly
Fuss neki még egyszer kiscsillag. Azt próbáltam neki elmagyarázni, hogyha egy számhoz hozzáadunk nullát vagy ezt a számot eggyel megszorozzuk, akkor az értéke nem változik matematikailag (tehát x+0=x és x*1=x). Õ pedig azt állította, hogy nem csak akkor nem változik az értéke, ha 0át adunk hozzá, hanem még akkor sem, ha nullával szorozzuk ill. osztjuk. Semmi egyebet nem írtam.

Scientia potentia est.

morcosqtya
+1

A matematika az univerzum általános "nyelve", az egyetlen egyetemes és minden lehetséges értelmes életforma által megérthetõ közös nyelv - amiben nincs különbözõség a fajok között.

Talán az egyetlen dolog amit "Õk" is ugyanígy használnak, ugyanezekkel a képletekkel, axiómákkal, csak más írásjelekkel, vagy egyáltalán gyakorlati kifejezésmóddal.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Banano007
Pénteken voltunk BME-t látogatni😄 oda se vesznek fel,de azé jó volt szétnézni.Finom forrócsokit csinál az automatátok.

kifli
5/1=5
5/0=5 (így gondolod ugye? 😄)

Az 5 egyed azt jelenti hogy az egyet 5x veszed, tehát 5x1 ami 5

Az 5 nullad (kimondani is rossz) az hogy 5x0, de ugye ha 5x veszed ugye a "semmit" az még mindig semmi nem?

DE
Igazam van XD

Banano007
Ha azt mondják neked hogy ,,egy nulla vagy" akkor egy "semmi" vagy.
Ha nem csinálsz semmit.
Akkor 0-át csináltál.
Akkor hogy is van ez?

én igen, pedig csak 1. éves BME hallgató vagyok, semmi bonyolultat nem mondott, de ha neked igen, akkor wikipedia 😮

Nem vagyok professzor, de azért köszönöm a "bókot". 😊
Igazából egy átlagos középiskolás tudással megérthetõek az absztrakt algebra fontosabb fogalmai. Nem is értem, hogy miért nem tanítják, pedig lehetne...
Banano007
Ne mondd h te minden szavát értetted...<#fejvakaras>

bocsánat, akkor helyesbítek, 30percig csinálja azt, hogy nem vesz levegõt, nem dobog a szíve, és nem gondolkodik nullával való osztáson😄😄😄😄 így jó? :o

kifli
de az a baj, hogy nem matek szempontból is baromság amit mond 😄

Banano007
De bazzeg csak abban az esetben lesz 0-ból 1 amikor egy bizonyos számot akarsz osztani 0-val,az összes többi esetben marad a 0=0 1=1

w77d
ehhez nem kell professzornak lenni, a nyelvezet középiskolai szint...