Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
A bannerban leírtak mindenkire vonatkoznak,nem értem miért vagytok értetlenek?!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nah, úgy kívánnék nyugodalmas (vagy éppen akciódús) jó éjszakát, hogy halkan megjegyzem: Banánnak sikerült elérnie, hogy elsõk legyünk a hot topic listán. Részemrõl a vitának vége, éljen az új, reformált matematika!
Scientia potentia est.
jóccakát
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Ha estig sikerul megis nullaval osztani, azert jelezzetek😊 Bar az akkkor kint lenne valamelyik hirportalon is, azokat meg szoktam napkozben is nezni😉
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
pedig:

Per Aspera Ad Inferi.
Persze nagyon sokat vesznek fel, ezért bejut a nem oda való is, de egy bme-rõl 1-2 év alatt azért általában kiesik az ilyen. És persze ugyan úgy megvannak a tehetségesek is.
-Hoztam egy pizzát.
-Felvágtam 0-ad részre
+Akkor még egyben van ugye?
-Aha mivel 0-val osztottam.
SD:AD:SA Na ezt cáfoljátok meg.
Van valamid, pl legyen neked 1 kiló heroinod.
Ezt a heroint osztod el, 1-el osztod, tehát az egészet átadod egy doarab utcai dealernek. Mi az eredmény? A herka tõled átkerült a dealerhez. A mennyiség nem változott.
Ha nem adod senkinek, akkor neked marad az egész. Tehát nem osztottad, így te 0-val osztottad. De ha megnézed, az eredmény nem ugyanaz, mert így nálad maradt a cucc. Mive nálad maradt, nem történt vele semmi, egyszóval ha 0-val osztod, akkor nem osztod, így az NEM osztás.
Elsõ ránézésre úgy tûnhet, hogy teljesen felborítja azt, amit az imént leírtál, de ha van egy szabad hétvégéd, akkor azt szánd rá és meg lehet érteni, hogy miért mégse. 😊 Mondjuk ehhez már tényleg kell némi rálátás a matematika egyes területeire...
Ha mindenki tanulnak legalább 3-4 év matekot egyetemen, akkor ezt a paradoxont linkelgetnék a gagyi 3szöges átfogóval trükközõs kimaradó négyzetes ábra helyett. 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Scientia potentia est.
A matematika az univerzum általános "nyelve", az egyetlen egyetemes és minden lehetséges értelmes életforma által megérthetõ közös nyelv - amiben nincs különbözõség a fajok között.
Talán az egyetlen dolog amit "Õk" is ugyanígy használnak, ugyanezekkel a képletekkel, axiómákkal, csak más írásjelekkel, vagy egyáltalán gyakorlati kifejezésmóddal.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
5/0=5 (így gondolod ugye? 😄)
Az 5 egyed azt jelenti hogy az egyet 5x veszed, tehát 5x1 ami 5
Az 5 nullad (kimondani is rossz) az hogy 5x0, de ugye ha 5x veszed ugye a "semmit" az még mindig semmi nem?
DE
Igazam van XD
Ha nem csinálsz semmit.
Akkor 0-át csináltál.
Akkor hogy is van ez?
Igazából egy átlagos középiskolás tudással megérthetõek az absztrakt algebra fontosabb fogalmai. Nem is értem, hogy miért nem tanítják, pedig lehetne...