Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Plázák, bevásárlóközpontok ilyenkor nyitva vannak? ( engem a Miskolc pláza érdekelne 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

u dont have to listen anybody else but me
😊
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
Kettõ a két végére, a harmadikat meg egy laza mozdulattal kihajítod az ablakon. Vagy kerítesz egy másik elosztót ami egy aljzatból csinál 2-3-at (kb 200Ft egy ilyen) és meg van oldva a probléma. Vagy legalább is egyszerûbben mint venni egy ilyet. Persze ha filléres cucc akkor nem szóltam.
(ugyanez történik a netbookok tápegységeinél, ott is van egy megegyezés-féle)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
#239257: És ha 3 darab "batár-nagy táp"-ot kell bedugnod?
A heavy cost. I pay it gladly.
hm, megvan, de igazából ez is befér akárhogy
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amerikában viszont biztos kelendõ lesz.
@
Még jobb (és olcsóbb) lenne, ha a dugók lennének szabványosítva olyanra, hogy kényelmesen elférjenek egymás mellett és az adaptert igénylõ eszközöknél pedig az adapterhez ennek megfelelõ hosszabbítót kéne mellékelni minden esetben.
ILYESMIRE gondolok.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Ilyen kéne nekem is. Hányszor sz*pók az ilyen bumszli szarom miatt.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
.png)