Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
http://gaborszantai.co.uk/

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Nem is értem az ilyen embereket..nem látják,h a végeredmény egy FOS?
Helyette még büszkén postolják,h nicsak milyen zsír képet csináltam!Hihetetlen!...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
1. Talán nem mindenkit csak az érdekel amit téged
2. Ha fikáznak azt miért teszik
3. meg kéne tanulni használni a PS-t
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Úristen mekkora gyökér lehet jézusom...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

a maunika sóba' volt, egy idegbeteg suna 😄
------------------------------------------------
Nónémtõl kérdezd miért nevezte igy 😄
<#idiota>#idiota>

O.K.É. ?
-----------------------------------------------------

www.smart-bus.hu
Én tõlem szerepelhetsz, ha erre van igényed... hidegen hagy, csak ne politizálj itt.
www.smart-bus.hu