Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(amúgy szerintem ahogy látszik - megfelelõ magasságú házak, oszlopok, ilyesmik mellett)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem talalom oket😉 Volt valami Nintendos, Marios, talan XBox-os stb. Koszi!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
és nem, nincs olyan szerencséd, az én angolom (nyelvtanom, kiejtésem(!)) úgy van jó szinten, hogy Magyarországon élek. ékezetet azért nem használok, mert ha idegen billentyûzeten írok sokkal lassabban gépelek úgy.
és pont azzal visszavágni, hogy nem olvasom el amit írsz, mikor te simán átlépkedtél azon a tényen, hogy még le is írtam, hogy az ipodom autokorrektora belejavított, így elveszett a formája a mondandómnak, meg csak tovább lökött az ostobaságod gödrébe. de nem gond, innentõl befejeztem a vitát, mert szimplán tökönlövöd magad folyamatosan.
de mi még mindig büszkék vagyunk rád, nagy dolog ha egy kis közösségbõl valaki nagy dolgokat csinál... lol

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egyébként nekem bejön. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ték 😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
www.smart-bus.hu
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
/igen geciraj vagyok gyorsanírok még mielõtt valaki elkezd nagypofáskodni 😊
u dont have to listen anybody else but me
aquracy 75% :S