Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy be lehet jelölni nyugodtan tanárt, szülõt, akárkit, csak csináljatok mellé jogosultsági csoportokat, amiben megadjátok, hogy X és Y ne lássák a status update-eket vagy fotókat, és kész 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
am én még azt utálom hogy pl. sok embernek kivan rakva hogy pl. kedveli az x zenét/zenekart.
rak linket néha, perzsehogy lájkolom, minden, flesselek rá
aztán kirakok én egy dalt azokból a zenékbõl amiket õis szeret késõbb és nemis lájkolja semmi. kurva idegesítõ, de legalább tudom hogy nemvagyok neki szimpatikus 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Dejó egy laza 9es bukta ^.^ rem a Matek sikerült😛 mert azért egy 10es elég gáz lenne :/ xD
midurvamár😊

insightful
Amúgy általában az ilyen arcok jönnek vissza úgy, hogy nem nagyon sikerül maradandót alkotni 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Meghúzta a ravasz a ravaszt! xDDD
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
[O_O] (.)(.)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
(Ha olvastal volna - bocs, ez amolyan feltetelezes, nem gondoltam komolyan, az ertelmezest pedig fel sem vetnem... - akkor feltunt volna, hogy en a szopoagon levok koze tartozom.)
Valaszoltam volna hosszabban, de ugysem ertened...<#szomoru1>#szomoru1>
http://gaborszantai.co.uk/
vagy csak fáradt vagyok és nem veszem észre a trollkodást 😞
nézd csak meg azokat, amik a
c:\Program Files (x86)\Windows Live\Messenger\usertiles.mct fileban vannak(total commander bele tud lépni, mint a zipbe)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity