Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Rehost Image addon feltesz
3. SG-re linkelendõ képre jobbklikk és "Rehost Image and Copy to Clipboard"
4. ????
5. Profit!
<4korfekszikdélbenkel>4korfekszikdélbenkel>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"tudom hogy kemény este volt,na de azért ez mégis csak egy kicsit túlzás!"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Mellesleg részvétem a tragédia miatt, de ezt be kellett raknom.
anno 1987
Egyébként mért lesznek ennyire idegesek mikor 1 e-mail után visszakapják az emberkék? (Tán fake-e?😛)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Viva España!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
http://srbija.blog.hu/2010/09/02/lehet_szornyulkodni
Igen tudom,ez a vótmá.gif is vótmá...
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Amúgy szerintem a bringája repül szerencsétlennek.

Akkoris volt egy-két tag,aki kiakadt,aztán kész.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep