Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is inkább arra lennék kiváncsi, miféle beteg faszok találják ezeket olyan érdekesnek, hogy ilyeneket keresgélnek.
Elnézést kérek,többet nem lesz ilyen.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
HD-ban nincs meg? 😄
Egy szoval sem mondtam, hogy toroljek a hozzaszolast, bannoljanak teged, lojenek ki az urbe vagy hogy huzzal el es inzultald a nemiszervedet, egyszeruen csak "szakmailag" kivancsi voltam, hogy milyen tipusu lehet az olyan ember, mit erezhet, mi lehet a celja, milyen es mennyire sulyos testi es lelki serules erhette, hogy indittatast erez ilyesmit belinkeni, egy alapvetoen humoros topicba?! 😄DDDDDDD
Bar ha az "egyeb" kategoriaba belefer, es szandekosan lett hagyva kiskapu az ilyen es hasonlo tartalmakna, mert valszeg tobbeket erdekel, akkor semmi gond. Persze, amugy sincs, mert nem erdekel es igazabol lesz*r*m😄DDDDD
Ez ugyanolyan,mint amikor kapsz egy levelet,amiben van egy vírusos link,rákattintasz,szopsz és akkor visszaírsz neki,hogy...#242462
Ismeretlen címrõl jött,te rákattintottál,ez van.
(Hülye hasonlítás,de most ez jutott eszembe..)
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Linkbe raktam,írtam is,hogy durva,akkor mi a fasznak kattintasz rá?!
Gondolom egyéb. <#idiota>#idiota>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
http://z0r.de/1714
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
http://z0r.de/1598
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ezt meg csak úgy:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/