Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt

Automata(kéz mozgásával felhúzódik), full fém, 3200 Ft postával együtt<#idiota>

robotnyk
<#idiota><#eljen>
Nekem tönkrement 3 éve (eltörött benne a kvarc vagy mi a fene) azóta mobil ^.^ Mondjuk zh/vizsgán para.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

morcosqtya
Kaptál egy szénbányász állást?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

kifli
nekem ilyen fényenergiás citizenem van, de mostanában nem hordom...

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

LasDen
enyim...😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

CaviaR
<#wilting>

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

morcosqtya
Ha már ilyen nap van akkor az enyém:
Vector V-855 (Japan)

Ezen kívül van még egy '75-ös Luch (USSR) és egy 1980 körüli hibátlan Poljot.

Ezt meg nem hordom, úgyhogy eladom :-) (hibátlan Fossil):

Én felnézek az égre és megmondom, hogy nappal van e vagy éjszaka. Ennél többet nem is kell tudni, hogy mikor kell menni suliba és, hogy mikor kell az ágyba menni dugni.

edios
én mindig viszek magammal egy asztali gépet, monitort, keyboardot, egeret és szünetmentes tápot, aztán a villamoson gyorsan elõkapom a pontosidõ scriptet az internet explorerbõl. én vagyok a legkirályabb.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

HTS s3rg1nh00
nekem meg ilyenem van,és el sem hiszitek,de mutatja az idõt.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

off:

ja, látom, ez egy drágább verzió és sokkal több funkciót kell neki ellátnia. nekem 1 hónapot mondott a srác, de mivel ilyen sokat úgysem lesz fény nélkül, így nem foglalkozom a kérdéssel 😊
nekem ez már túl zsúfolt, azért nem tetszettek, ebbõl van vagy 500 fajta. nekem a régi, puritán kiadás a nyerõ 😊

on:

The Matrix has you...

Metalmilitiakid
vazze 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
BenedekFeco
Off
Nem attól fog "leállni",hogy a kabát alatt van az óra,hanem ha olyan helyre teszed,ahol nem éri jelentõs fény huzamosabb ideig(pár hét vagy hónap).Én amikor kijöttem melózni,akkor otthon felejtettem.Mondtam az asszonynak,hogy tegye vissza a dobozába.Amikor hazamentem 3hónap múlva,akkor volt "félig".A mutatók 12-n álltak,egyedül a kvarc kijelzõn mutatta idõt.2-3perc volt mire "felébredt".Simán bent a szobában nappali fénynél,nem kellett lámpa alá tenni meg semmi.
Ilyenem van,4éve még többe volt :-)

On

Aquir
mert az a jellemzõbb amit írtam

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Lyukasbogrács
"belecsapott a villám a tányérba" 😄 Tihanyinál azért még elmebetegebb M.F.Árpád

SD456

PS3 ID: SDani456

Citizen, Eco-Drive. 30e lett volna,de kaptam kedvezményt így csak 24-be fájt 😊
Ilyet csak ezt láttam, az összes többi nem tetszett a boltból, pedig volt vagy 1000 😊 mármint amit meg is tudtam volna fizetni 😄

The Matrix has you...

off: konkrétan milyen órád van? 😊

Igen, az.

Többieknek akik erre reagáltak: nekem nem áll le az órám, ha pl kabát alatt van és nem éri fény egy ideig (nem tudom ebbe van-e ilyen egyáltalán), nem a legdrágább verzió, de jól néz ki és közepes méretû, nekem nem tetszenek a bumszlik, öltönyhöz ugyanúgy felvenném, mint normál, utcai viselethez. nem vízálló - csak csepp - és nem kristályüveg van benne, de nem is karcolódik. egyedül naptár van benne extraként és fluoreszkál ha setétben van, tehát látni a mutatót és a számokat rajta, azaz nincs benne világítás. Én az egyszerûségre és használhatóságra mentem (tudjam mennyi az idõ telefonom elõvétele nélkül 😊 ), mindamellett tetszik is kinézetre.

The Matrix has you...

ez a haruhi animébõl van...ott ilyen bizarr dolgok történnek, hogy ezen meg se kell lepõdni 😄
BenedekFeco

BenedekFeco

The Protector
ez olyan aranyos.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

BenedekFeco

Hegi90
miért nekem írtad

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Pontosan ez

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Aquir
kép. Problem?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

passatgt
gondolom ezt álmodja

szucsy89
ez mi?
BenedekFeco

Szabi84
így van, nekem is az van, télen nem sok fény érte, pláne hogy a kabát alatt van😊

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

morcosqtya

Aquir
Azt azért hozzá kell tenni, casionál pl. 7 hónapig mûködik egy kizárólag napelemes óra, úgy, hogy az összes nap be van kapcsolva (csak 23:00 és 6:00 között nincs), naponta ébresztést csipog + világít egyet, egy hónapban 10 órán keresztül magasságot mér (amit hõmérséklet + légnyomásmérést jelent), és minden egyes nap 2 óránként (este is, tehát állandóan) légnyomásmérést végez folyamatosan. És eközben 7 hónapig nem éri fény.   tehát napelemes óra képességei inkább Ezzel jellemezhetõk.

morcosqtya

Lyukasbogrács
mirõl van szó?

Ha jól emlékszem akkor a kreténhun valaki linkelt róla sz*rrápúderezés/világítás nélküli félucér képet, van valami abban, amit mondasz... 😊
arsnl

bardocz
Akkor biza kapd be a faszomat, hogy ha segítek, és lelámázol. Köcsög.
morcosqtya

BenedekFeco

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Azért eret ne vágj magadon.

Tetszik vagy nem, túl magas labda az, amikor valaki egy nagymellû csajos videók után érdeklõdik egy publikus fórumon... ;-)
BenedekFeco