Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Vector V-855 (Japan)
Ezen kívül van még egy '75-ös Luch (USSR) és egy 1980 körüli hibátlan Poljot.
Ezt meg nem hordom, úgyhogy eladom :-) (hibátlan Fossil):
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
ja, látom, ez egy drágább verzió és sokkal több funkciót kell neki ellátnia. nekem 1 hónapot mondott a srác, de mivel ilyen sokat úgysem lesz fény nélkül, így nem foglalkozom a kérdéssel 😊
nekem ez már túl zsúfolt, azért nem tetszettek, ebbõl van vagy 500 fajta. nekem a régi, puritán kiadás a nyerõ 😊
on:
The Matrix has you...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Nem attól fog "leállni",hogy a kabát alatt van az óra,hanem ha olyan helyre teszed,ahol nem éri jelentõs fény huzamosabb ideig(pár hét vagy hónap).Én amikor kijöttem melózni,akkor otthon felejtettem.Mondtam az asszonynak,hogy tegye vissza a dobozába.Amikor hazamentem 3hónap múlva,akkor volt "félig".A mutatók 12-n álltak,egyedül a kvarc kijelzõn mutatta idõt.2-3perc volt mire "felébredt".Simán bent a szobában nappali fénynél,nem kellett lámpa alá tenni meg semmi.
Ilyenem van,4éve még többe volt :-)
On
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ilyet csak ezt láttam, az összes többi nem tetszett a boltból, pedig volt vagy 1000 😊 mármint amit meg is tudtam volna fizetni 😄
The Matrix has you...
Többieknek akik erre reagáltak: nekem nem áll le az órám, ha pl kabát alatt van és nem éri fény egy ideig (nem tudom ebbe van-e ilyen egyáltalán), nem a legdrágább verzió, de jól néz ki és közepes méretû, nekem nem tetszenek a bumszlik, öltönyhöz ugyanúgy felvenném, mint normál, utcai viselethez. nem vízálló - csak csepp - és nem kristályüveg van benne, de nem is karcolódik. egyedül naptár van benne extraként és fluoreszkál ha setétben van, tehát látni a mutatót és a számokat rajta, azaz nincs benne világítás. Én az egyszerûségre és használhatóságra mentem (tudjam mennyi az idõ telefonom elõvétele nélkül 😊 ), mindamellett tetszik is kinézetre.
The Matrix has you...

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Tetszik vagy nem, túl magas labda az, amikor valaki egy nagymellû csajos videók után érdeklõdik egy publikus fórumon... ;-)