Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Olcso. <#idiota>#idiota>
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Plusz van még néhány indok:
http://en.wikipedia.org/wiki/Roman_numerals#IIII_and_IV
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tehát mindig húztak egy I-t, de az ötödik I helyett V-t, a 10. helyett pedig X-et.
Tehát eredetileg mondjuk a 9 így nézett ki: IIIIVIIII
És ez a rendszer egyszerûsíthetõ volt, mivel a V mindig 5-öt, az X mindig 10-et jelentett, tehát például a VI 6-ot (eredetileg IIIIVI), az XII 12-t (eredetileg IIIIVIIIIXII), satöbbi.
Sõt úgy is egyszerûsíthetõ volt, hogy tudható, hogy ha a V elõtt van 1 I az 4-et jelent épp ezért a 4 írható "hagyományosan": IIII és "egyszerûsítve": IV is. Sõt igazából a 3 is írható úgy, hogy IIV.
Csak az eredeti írásforma kikopott és megmaradt ez, amit tanítanak az iskolában.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
(végülis egyszerûbb,mint a VIII<#idiota>#idiota>)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
#243543:eredeti Északszomáliai légyfogócsempehátúóriáskígyó hátáról lefejtett hátbõrbõl való a szíj😊
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
#243525 nyerte a csukló-hossz versenyt.
(egyébként meg a vektort akciósan vettem, nem mondom meg mennyiért, de ahogy tirexi mondaná olcsóbb volt mint a drágább...)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
<#hamm>#hamm>
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
PSN ID.: Beegabor
Amúgy leszoktam a nézegetésérõl, mindig telón nézem az idõt 😄
Meg valahogy nemszeretek mindenféle óra/nyaklánc/egyéb ékszert hordani...