Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
hát ezen most beszartam..
Hamarosan jön Õ a lovaival..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Jöjjön egy kis troll-matek:
Mentségemre legyen mondva nagyon hasonlítanak egymásra CAntonával!
.jpg)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Hogy nálad nem jelenik meg a kép?
Az kellemetlen...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

"It also boosts the chances that manned missions could eventually be sent to the Red Planet - because they would probably need accessible water to survive."
http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/4727847.stm
Mivel az egyes kimenetelek valószínûsége nem egyenlõ, ezért azok nem alkotnak egy klasszikus valószínûségi mezõt, ezért a feladaton nem végezhetõ a klasszikus valószínûségszámítás.
További szép délutánt!
Itt nem az a kérdés, hogy egy random kérdésre mennyi az esély ha véletlenszerûen válaszolsz 4 megadott lehetõség közül, hanem konkrétan erre.
Szóval szerintem ez mindfuck, de lehet csak hülye vagyok 😄.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
egy kis szövegértés: annak az esélye, hogy helyen válaszolsz: 50%
annak az esélye, hogy az x (x>2) lehetséges lehetõség közül a jöt választod, na az már nem 50%
szóval kedves matekosok, irány a könyvtár, szépirodalom szekció :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Van fogalmad róla mi az, hogy "átlagosan"?
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
#247929: Nekem akkor is a 8K-vízipisztoly szett kéne!😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
VIPERATÁMADÁS VIZIPUSKA ODABASZ!
Én nézem, és jól szórakozom rajta, de senkinek nem tisztje megmondani, hogy én milyen ember vagyok.
Egyébként meg szerintem mindenki buzi. Akár nézi, akár nem, nincs kivétel. Igen, te is, aki épp ezt olvasod, kis köcsög. Úgyhogy most már tényleg be lehetne fejezni ezt a témát, úgyse gyõzitek meg egymást.
Vivimos por ti, vence por nosotros.