Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

FalseHeLL

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

BenedekFeco
de miért kellett lemondania a babról?

immovable
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

morcosqtya
😊)
hát ezen most beszartam..

Hamarosan jön Õ a lovaival..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

BenedekFeco

hungary27
<#idiota>
tigeroo
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
daeemoon
Aszta ku' élet XD

NagyiBMX
A matek képletnél lemaradt egy "n" betü az Si után tessék elnézni <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

HöfEE
Ez egy fagyott tó a Marson.

szucsy89
magyarul? akkor ez most mi?
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

JSbyMSI8800
<#wilting>

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

morcosqtya
Akkor elnézést a szarkazmusért! 😊

Jöjjön egy kis troll-matek:

Attila8805
Bocsika Én vagyok a Fail!
Mentségemre legyen mondva nagyon hasonlítanak egymásra CAntonával!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

BenedekFeco

BenedekFeco

Attila8805
A Diego Maradona-s kép😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

morcosqtya
Mi is a FAIL?
Hogy nálad nem jelenik meg a kép?
Az kellemetlen...

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Attila8805
FAAAAAAAAAIIIIIILLLLL!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

morcosqtya

morcosqtya

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ProGabe
😄

matyi0323
lool 😄D

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

ProGabe
😊

ProGabe

"It also boosts the chances that manned missions could eventually be sent to the Red Planet - because they would probably need accessible water to survive."

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/4727847.stm

ProGabe

Na akkor elárulom a megoldást, hogy le lehessen zárni a témát:

Mivel az egyes kimenetelek valószínûsége nem egyenlõ, ezért azok nem alkotnak egy klasszikus valószínûségi mezõt, ezért a feladaton nem végezhetõ a klasszikus valószínûségszámítás.

További szép délutánt!
Nos én nem vagyok nagy matekos de az a véleményem, hogy a kérdés kicsit mindfuck, mivel a lehetséges megoldások száma határozza meg a helyes választ. 4 közül kiválasztani 1 jót véletlenszerûen 25% eséllyel bír, viszont itt 2 helyes válasz van, ami a másik kettõ rossz válasszal egyenlõ méretû halmazt alkot, így lesz a helyes válasz mégis az 50%, ez viszont csak akkor állja meg a helyét ha tudjuk, hogy két válasz megegyezik.

Itt nem az a kérdés, hogy egy random kérdésre mennyi az esély ha véletlenszerûen válaszolsz 4 megadott lehetõség közül, hanem konkrétan erre.

Szóval szerintem ez mindfuck, de lehet csak hülye vagyok 😄.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

jó kis flém, pláne úgy, hogy a matekosok ki vannak akadva, az 50%-on, de hát ez van, valaki magyar órán, valaki meg matekon aludt :-)

egy kis szövegértés: annak az esélye, hogy helyen válaszolsz: 50%

annak az esélye, hogy az x (x>2) lehetséges lehetõség közül a jöt választod, na az már nem 50%

szóval kedves matekosok, irány a könyvtár, szépirodalom szekció :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Csirke4
Látszik, hogy te is az sg chatet bámulod egész nap a matekkönyv helyett. <#wilting>
Van fogalmad róla mi az, hogy "átlagosan"?
morcosqtya

byzhouse
50% nem azt jelenti,hogy átlagosan minden második alkalommal berepül v. sem 😄 lehet,hogy egymás után 10szer nem repül be,de tizenegyedikre berepül <#wow3>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Törölt felhasználó
Nyugtasd magad ezzel😉

#247929: Nekem akkor is a 8K-vízipisztoly szett kéne!😄
sferrari
😄

http://f1ferrari.hu

morcosqtya

😄DD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

morcosqtya
Ezzel lõjétek egymást inkább!
VIPERATÁMADÁS VIZIPUSKA ODABASZ!

morcosqtya
Sajnos privátban ez nem olyan izgalmas, és nem jön annyi ihlet.. 😊)

jazzy
Azért mert nem tart tükröt maga elé, hogy igazából õ az egy síkon mozgó amõba, aki bizony képes olvasni is, de te egész nap ezt nézed!!
Én úgy vagyok ezzel a vv-vel, hogy akit nem érdekel vagy nem szereti, az minek foglalkozik vele? Pláne miért oltja le azt aki szereti a vv-t ?? Mi köze van hozzá ?
Én nézem, és jól szórakozom rajta, de senkinek nem tisztje megmondani, hogy én milyen ember vagyok.

Casillas
mert szerinted aki nézi, az nem tud ugyanúgy olvasni meg kondiba járni mellette? <#wow3> nem 24 órás elfoglaltság ám az se, sõt még kevesebb idõ mint a te "kockulásod"

Egyébként meg szerintem mindenki buzi. Akár nézi, akár nem, nincs kivétel. Igen, te is, aki épp ezt olvasod, kis köcsög. Úgyhogy most már tényleg be lehetne fejezni ezt a témát, úgyse gyõzitek meg egymást.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Ezt a VV dolgot lehetne privátban, vagy a saját topicjában folytatni...