Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Fura Alak

amig brightonban lakott tobbet maszkaltak mindenfele...

Bokafix2
Vajon mi lenne ha ilyen hátsóval kerülne a börtönbe?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

CSOCSO
szerintem meg nem erdemli meg. Elkepzelesem sincs, hogy az emberek mit komalnak rajta. Soha nem mozdul ki. Nem csinal semmi erdekeset csak meme-en rohog meg neha jatszik meg vr chatezik. Hurra. Legertelmesebb video talan amikor valakinek valaszol vagy valami ertelmes dologra reagal. Nem jok azok a videok se de a sok szenny kozott azok meg ertelmesebbek.
ximix
lowcost cosplay
BaliBoy
Nem is kritikának szántam, hanem kijelentésnek.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Jim Morrison
az egyik színész, a másik csak pár filmben volt, nem véletlen... :c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

BaliBoy
A csajszi jól hozza, de a srác nagyon bénán hozza a meglepettet. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Utoljára szerkesztette: toza, 2019.04.02. 19:23:19
vicces h csak a "haboru" miatt ,kb 5 honap alatt majdnemhogy megduplazta a szuszkrajberjeit... lehet h o csinalja a t-series-t is.

Utoljára szerkesztette: toza, 2019.04.02. 19:18:33
biomage
A legszomorúbb tény, a video elött a t-series 100k volt több, most 177k-val felixnek van több, az előbb néztem meg az elmúlt 4 nap termését a t series csatornának, és egy sem volt 1m view, ezek a luzerek tényleg subot vettek ha enyi sub 92mnál még 1m view videóik sincsen te jó ég 😄, remélem pdp éri el elöbb a 100m subbot 😄 megérdemli 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ximix
"Na mit nézel , nem láttál még kacsát ?"
gif
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Kontraszt"

Sárga macska: De jó ez a Jin-Jang póz
Tarka macska : Nem rossz, nem rossz, de az enyém egy kicsit büdös <#hehe>
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Pluskast
Az aluljáró még plusz 15 milliárd lett volna, amire már nem volt pénz. Szerintem az is jó, hogy egyáltalán felújítják a vonalat. Nem mondom, hogy nem lett volna jó, de inkább legyen normális és biztonságos metró közlekedés semmint, hogy csili - vili legyen az alúljáró. Amúgy is összegányolják két hónap alatt az emberek.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Nem maradt zsé falikonzolra? Vagy emlékeztetőnek maradt ott az a kuka?
PLaci
Minőségi felújítás. <#eplus2>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Bokafix2
Azért lehetett volna jobb a háttér, mert látszik hogy a házak csak rajzolva vannak.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

BenedekFeco

BenedekFeco

Első értelmes videója 😄

:
BenedekFeco

ximix
Recycling

ximix
Aranymetsz ̶é̶s̶arás <#zavart1>
Dency

Ez ki? Valami új yt sztár?

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

18+
SzirmosSzisza
Aztán ott a másik véglet 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

A Nier: Automatával kerültem olyan helyzetbe, hogy az első pályán nem tudtam átvergődni, viszont ott nincs mentés. Már majdnem úgy voltam vele, hogy elcsesztem egy csomó pénzt, de szerencsére még egyszer nekiálltam. Sikerült, és totálisan kárpótolt az ami utána következett. De ahogy olvastam anno sokakat kirostált.
FalseHeLL
Imadom a "game journalist"-eket. Egyik se latott soha egy pro playert vagy akar csak egy felig jol jatszo gyereket, mindenhez kell easy mode minden tul nehez. KIbaszott kezliabda is nehez ha ugy mesz oda, hogy 0 fogalmad van, hogy eszik-e vagy isszak. Menjen akkor havat lapatolni, az talan nem haladja meg az ugyessegi szintjet.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Caliph
megvolt a hiszti,aztán kiderült hogy tök fölöslegesen..

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Gondolta egy kézfogással elintézi a dolgot. 😄
Fura Alak
Megérdemelte. <#eplus2>

RatBaG
Fura Alak

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.