Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
75% nem tud pózolni vagy visszataszító? Érdekes oldalakat nézegethetsz😊
BenedekFeco
Eddigi legjobb...<#wave>

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Gladiator
szentem meg pont az a poén. én speciel nem tudnám elnézni 2 percen keresztül, ahogy sikongatnak, de a dumák pont jól illenek a gyerekek gesztikulálásaihoz.

FalseHeLL
Nem mert van akinek jól áll, tényleg jól néz ki és nem hülyepicsa sztem. De 75%-nak nagyon nem megy vagy egyszerûen visszataszító inkább mint hívogató.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

BenedekFeco
Kb.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

FalseHeLL
Az elképzelhetõ. 😄 Én bírom õket olyan, hmm, hogyismondjam, aranyosan butának tûnnek de nem hiszem h túlzottan azok lennének. Ellenben a nyugatiaknál van egy két olyan "szexi" kép, hogy süt róla, hogy buta. Valahogy nem bírom. Jobban értékelem, ha valaki bolond egy kicsit mintha húde szexi akarna lenni.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

ScarY MAN
ja.

...

Kata
Akkor nálunk mindenki hülyepicsaként pózol?

[/cserf][/fülünyúl]

Dynamic
A videó önmagában aranyos, a hozzá gyártott szöveg nagyon bugyuta és felesleges.
Kata
Akkor lehet csak nekem mások az elképzeléseim az "aranyosról". 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Gladiator

Nekem anno azt mondtak japan csajok, hogy annyi foto keszul roluk eletukben, hogyha nem csinalnak valamit, akkor rettentoen unalmassa valnanak a kepek egy ido utan.

De valojaban tenyleg mokasak probalnak lenni, nalunk vidamnak lenni sokkal nagyobb ertek, mint hulyepicsakent pozolni.

http://gaborszantai.co.uk/

FalseHeLL

FalseHeLL
Gondolom náluk ez most menõ és tudják, hogy felkerülnek netre vele, így hát próbálnak aranyosak lenni. A nyugatiak inkább kidobják a mellüket és sexyk próbálnak meg lenni õk meg inkább aranyosak. (de ez csak tipp pls correct me if I'm wrong)

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

RatBaG

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CHEW-BACH-A

Per Aspera Ad Inferi.

Kata
most már engem is érdekelne mi ez a pantomimjáték a rizsszemû hostess lányoknál

[/cserf][/fülünyúl]

chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

LeWyTy
Áz tá kuárvá<#idiota><#falbav>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

kastil
Tudnátok nekem mondani olyan hawtnesshez hassonló siteokat, ahol ilyen esetenként idióta képek/gifek vannak?

BenedekFeco

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Sml
Sztem meg a hiba nálad van.

Voltam zárás előtt

CaviaR
Dejó, hogy a youtube újabban lecsapja az uccsó pár mp-t, épp csak a lényegrõl maradok le 😄

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Pharaoh
Sikerült már megfejteden a jelbeszédét?

skate00

Froopy
Kösz, hogy szóltál, új rész😄

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

ibrik
Beteg...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Molnibalage
Ah, köszi!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Broafka
én meg egy olyan reklámot keresek, nem tudom hogy pnotosan mit reklámozott (kóla, hamburger, vagy valami csokit)
Egy csávó áll egy gyárban, és elõtte megy egy futószalag, és jön egy fa, és iylen tök egyszerûen bemondja, hogy FA, aztán egy cipõ, és a végén egy piritó, és azt ilyen nagyon viccesen mondja be, hogy PIRÍÍTÓÓ, és a végén a cucc amit reklámoz.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

z99999

Pszt.

<#finom><#eljen>

http://gaborszantai.co.uk/

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100827092900AAsCWZB
Aquir
uh.. bébitorta 😄
szeletelés

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
állathangok

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

kinek nincs ?!
AnarchoiD
kedvencem

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

BaliBoy
Japán már majdnem megvolt...

BTW: Supernaturalhoz adhatna forgatókönyv tippeket. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Tényleg, ezt a videót be kéne linkelni a valóvilág topikba is, tuti, hogy egybõl magába szállna a sok topiklakó és eltûnne a toplisták élérõl a süllyesztõben a téma.
Nem nézted végig???!?!?!!!!!!???44??négy?!
Ilyen hazaáruló hozzáállással nem leszel ott a 144ezer igaz magyar közt!!

hanyeves vagy ?!? hol lax ?!? persze h nem erdekel. ez a baj ..

ThisZip
Te nem vagy normális... 😄 Belinkelsz egy 1 órás videót?

Mi ez? Kit érdekel, hogy 2 öreg tata mirõl dumál???

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

11+ ?

fotosop?!?!!?

Bûn és büntetlenség...