Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
ezt milyen nyelven írtad?

[/cserf][/fülünyúl]

Solid Snake
Közben zúg a szép volt fiúk <#nevetes1>
atomabszorpcio

www.chem.yale.edu/

clio1616v
Ja... mert ki akar hülye picsával lenni, aki boldogtalan?!

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
a ku..a macska

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
fogszabályzás kellesz

chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Fec papa

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Froopy

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

FalseHeLL
Nem Európaiakkal beszéltem, hanem egy csomó olyannal aki japánból/kínából/koreából érkezett x-évvel(5<x<50) ezelõtt Seattlebe. Õk meséltek, hogy õk hogyan gondolkodnak, hogy látja a saját országát stb. Persze õ is általánosít a saját népére, én is általánosítok a sajátomra, de úgy érzem, hogy elég sokat meghallgattam ahhoz, hogy valamennyi következtetést levonjak, hogy az átlag, hogy gondolkodhat. Kivételek mindig vannak, mindig is lesznek én soha nem mondtam azt, hogy az ázsiaiak mind aranyosak és hogy a nyugatiak között nincs aranyos. Csak, hogy ennél a példánál maradjunk. Magyaroknál pl. zavar a folyamatos panaszkodás és bunkóság. Ugyanakkor minden individuálishoz neutrális módon állok hozzá megfelelõ körülményeket tekintetbe véve.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Most például pont általánosítottam az általánosítókról... 😄

Freddycom
Sztem cseppet sem a mûkorcsolyára akarnak hajazni.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Büdös Bohóc
igen, ilyen már létezik és úgy hívják, hogy mûkorcsolya, csak abban azért egy fokkal (vagyis többel) jobb trükköket tolnak 😊

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

OFF

Én ezzel se értek egyet, miért tudnál általánosítani egy kulturálisan olyan sokféle helyrõl, mint Ázsia (de akárcsak mint Japán) az alapján, hogy beszéltél néhány Európában élõ ázsiai származásúval?
Nézz csak körül itt a 10milliós Magyarországon, sõt, akár csak a saját párszáz fõs (nem közeli!) ismerõsi körödben. Válassz ki belõlük random 2-3 hasonlóan gondolkodó embert aztán 2-3 ezektõl gondolkodásmódban távol álló embereket és rádöbbensz, hogy az elõbbi 2-3-tól merõben más képek kaphatna valaki az országról, mint az utóbbi 2-3-tól.
Menj el feltérképezni a magyar nép viselkedését a nyolckerbe, aztán a Rózsadombra. És most már nemhogy egy kontinensen, de egy városon belül mozgunk.

Leírom inkább, hogy én mire gondoltam: szerintem azért szeret valaki általánosítani, mert így úgy érezheti, hogy uralja az adott dolgot, átlát rajta, érti az összefüggéseit. Velem is gyakran elõfordul ez, de attól még nem tartom helyes dolognak.
nice!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

FalseHeLL
Le tudsz vonni általánosításokat a kultúrájukról, viselkedésükrõl, diszciplináikról minél többel beszélgetsz. De senki sem általánosított a teljes népcsoportra. Nem tudom ezt honnan veszed.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

És ez a dolog amúgy csak kontinensre mûködik, vagy ha mondjuk ismerek 2 mexikóit, akkor általánosíthatok az összesre, 3 vakot, akkor általánosíthatok az összes vakra, 4 diplomást, akkor általánosíthatok az összes diplomásra, 5 nõt, akkor általánosíthatok az összes nõre?
És ha mondjuk 10 embert, akkor az összes emberre? 😊
Gusztáv házasodni akar 😊

Ja értem, szóval ismertek 1-2 ázsiait a 3,9 milliárdból. Így mindjárt más, én kérek elnézést, szégyellem magam, ez már valóban alapot ad az általánosítgatásra és az összes európai népcsoporttal való pro-kontra összehasonlítgatásra. 😊
FalseHeLL
Amíg külöföldön éltem sikerült elég sok ázsiaival találkoznom. Unokatestvérem lehet ázsia csajt vesz el. Azt hiszem van egy kis alapom, hogy õk mit gondolnak meg attól, hogy ez az én véleményem nem kell elfogadnod.

Lassan negy eve vannak azsiai haverjaim/barataim/osztalytarsaim, koztuk olyan lany, aki mar a magyar ferjetol varja az elso gyereket.
Talan egy hangyafasznyi alapom ezaltal van ra, hogy azt mondhassam, kepes vagyok onalloan velemenyt alkotni.

http://gaborszantai.co.uk/

PLaci
Welcome to the Internet!

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Ti most komolyan 5 másodperces animgifekbõl, amin valaki óvodás módjára kelleti magát vagy épp kivillantja a mellét teljeskörû, életreszóló, teljes embercsoportokra vonatkozó jellemrajzokat készítetek?
Kíváncsi vagyok, mi állhat ennek az általánosítgatási kényszernek a hátterében. Jár erre valaki, aki pszichológiát végzett? 😊
Tippem van, de nem szeretnék butaságot írni.
FalseHeLL
Mások kínját élvezed? perverz <#nyes><#nyes>

passatgt
vártam hogy kigyulladjon vagy valami izgalmasabb dolog

FalseHeLL

Falkon
2. jöhet, a többi a tiétek!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

FalseHeLL

FalseHeLL

tigeroo
jaj ne, megint japcsik 😞
FalseHeLL
Persze, hogy tudnak. Jah és akkor arról a nyusziszerelésrõl is kérünk képet persze kitöltve általad. <#nyes>

HöfEE
"monnyuk nyusziszerelésem még nekem is van..."

képt!

Gladiator
ja, a koton része nekem sem tetszett, de aztán rájöttem, hogy az egy viccbõl lett átvéve, csak elég bénán adaptálták. a vicc, hogy két óvodás beszélget, aszondja az egyik, hogy basznak a radiátoron, mire a másik megkérdezi, hogy mi az a radiátor, vagy vmi ilyesmi.

kastil
monnyuk nyusziszerelésem még nekem is van...

képt

Hidd el, õk is furcsának tartanak sok európai, amerikai szokást.
Furcsa, de utcán ölelgetés, puszik náluk nincsenek, még párok között sem. Majdnem egy évbe telt, mire a japán osztálytársak eljutottak arra a szintre, hogy nem kpmerev testtel ölelték meg az európai osztálytársaikat. Amikor a németek, spanyolok, franciák percekig puszilgatták egymást, akkor nagyobbra nyílt a szemük, mint a legdurvább mangákban😄

A másik:
Ha Te olyan nyomás alatt élnél, mint egy ázsiai nagyvárosban élõ ember, akkor munka után te is vernéd a tojáshabot a farkaddal egyenes adásban. Egyszerûen meghülyülnének, ha nem engednék ki a gõzt.

Az 1. kifejezetten visszataszító számomra,többi nem rossz 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Kata
rakok én is nektek pár cuki rizsszemû lánykát akkor, hogy meglegyen a szombat délutáni öröm 😊

monnyuk nyusziszerelésem még nekem is van...

és tényleg õk is tudnak "hülyepicsaként" pózolni 😊

[/cserf][/fülünyúl]

FalseHeLL
Kb. meg kell nézni egy animét, hogy õk milyennek képzelik el a nyugati világot és mit értékelnek abban.

Két lánnyal voltam közelebbi - nem szexuális - kapcsolatban, nekik a kicsit metrószexuálisabb európai fiúk tetszettek. Divatos legyél, félhosszú hajad legyen, semmi arcszõrzet és kb. álmodból sorold 10 vezetõ tervezõ és designer nevét.
Nem anyagiasak, nem várják el, hogy fizess, de ha enni akarnak, akkor junkfood nem jöhet szóba.

FalseHeLL
Ázsiaiak között több a gamer csaj és több esélye van a kockáknak mint pl én. <#zavart1><#nyes>

kastil
hogy visííííííít 😄DDDDDDD

Inni akarja a szondát xD

Dynamic
Na, ebben egyetértek. Én még a infantilis jelzõt is említeném.
Ha abban a környezetben nõttem volna fel, biztos másként látnám, de így csak értetlenséget vált ki belõlem ez a idétlenkedés.
FalseHeLL
Igen kicsit gyerekes. De pl én az ilyenekkel jobban el tudnék bolondozni meg mittomén, mint azokkal akik másról sem tudnak beszélni mint a mûkörömrõl meg a szoliról. Mondjuk 100%, hogy ezek az "aranyos" japók között is van aki csak azzal foglalkozik. Persze mind2 oldalon van kivétel hál' istennek. 😄

kastil
És az ázsiai lányok hogy viszonyulnak az europai srácokhoz?😄

Nem, de a többség sajnos igen, éppígy ázsiai lányok sem vágnak mindig mókás arcokat, pl. indiaiak sosem.

FalseHeLL
Átlagról beszélek. A mai fiatalságnak 75%-ról, akiben nincs nõiesség se szexiség, de ezt megfigyelheted te is az utcán. De mikor megy egy 15-17 éves csaj dekoltázs a hasáig, és már a léptébõl látszik, hogy nincs nõiesség csak minél jobban riszálni akarja a seggét valahogy nemtom értékelni.(attól nem lesz szexi, hogy kint vannak a mellei sztem)

Egyébként igen, tetszik nekik😄

Kata
Értem. Nekem inkább kislány, gyerek benyomását kelti, mint egy aranyos nõét. De ha nektek ez tetszik, hát nézegessétek, engem nem zavar. Kinek a pap... Mi meg majd hülyepicsapózolunk tovább, hátha az meg a jappó fiúknak tetszik. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Dynamic
Én duma nélkül megnéztem többször is😊 Biztos meg lehet csinálni viccesen, de ez a koton, csajok meg verda olyan, hogy is mondjam, egyszerû...