Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
az almás buziskodásnál tényleg akármi jobb volt... -_-
amúgy kellemes ünneplést.

u dont have to listen anybody else but me

Pedig kell a jó dobszerkó
<#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

ronihun
A vicc, h a gyerek kb azon ijedt meg legjobban ahogy az anya ugy csinált mintha meglepõdne, hát az a hang meg pont olyan ami után ha tényleg látsz vmi ijesztõt akk beszarsz, aztán már azon sírtak h a másik h megijedt meg h sír szóval, Nicely Done Mother!

...

HöfEE
Szerintem hirtelen még én is beszartam volna 😄

Fresh Duke
Nem azért, de ugye a szülõk se gondolták komolyan, hogy este, a full sötétben, ha egy óriási nyuszifej az üvegnek csapódik, akkor nem ijednek meg a gyerekek. 😊

A heavy cost. I pay it gladly.

vegicsek

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Lazarus
zöldeshányás

\"fingjál bele a rencerbe\"

Magam sem mondhattam volna szebben. Részemrõl az ügy lezárva, amúgyis archangel volt mad (és mellesleg õ kapott vérszemet az apple említésére elõször), én csak igyekeztem a véleményemet leírni.
Csirke4
Ez baromság, a legtöbb troll saját magát feedeli.
clio1616v
a trollkodásról meg az etetésrõl annyit, ha nincs feed nincs troll...

itt viszont megállapítható, hogy a kaja van elõbb, azaz az idióta hülye beszólások és utána a trollok 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
😊 ez van

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ez van pedig...

nem elég sõt legtöbbször nem is az kell, hogy jólegyél csak legyél jóhelyen jóidõben

CharrDen
amúgy félre ne értsetek, nem kell black metálnak lennie hogy jó legyen, egyszerûen utálom, amikor valaki egy olyan videót tesz fel, amit a hugom el tudna tolni ha leülne 2 percre, és kezdik hogy milyen pro meg milyen jó dobos, amikor a tudása 0. ez a vadrum, meg az a néger utcai dobos is jól tolja és jobb mert õk ténylegesen tudnak valamit

CharrDen
úristen, ezt is megéltük, hogy mindenki, aki 0 tudással valamit összehány és arra mondják hogy jó... rossz példa, de régen még valóban aki tudott az számított jónak, most meg ugrálj össze-vissza, hadonássz és legyél buzi, és sikeres vagy és jó "zenész" vagy... szánalmas

5c0rp330n
ajfonazisten, ipedazisten, olcsoazapple szarazandroid..
megint vallasi vita, onjelolt teritok akik ugy erzik kotelesseguk megvedeni a fos markajukat csak azert mert hajlandoak voltak a cuccaikert szazezreket/milliokat kidobni az ablakon. unalmas.

HanniBél
igazad volt VV már elsõ,beszarás <#idiota>

Mindig ugyanannyi IQ van,csak egyre többen osztoznak rajta.

Sml
Legalább valaki veszi a fáradságot 😉

Voltam zárás előtt

chhaya
valld be, hogy csak azért linkelted, hátha lesz vízjelflém is

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

HöfEE
Kicsit nehezen fordítani magyar 😄

clio1616v
na látod 😄

clio1616v
😄

RAZOR27
"van annyi minden, ami miatt érdemes élni" o.O

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Prody
Tehát igazam van! 😊

clio1616v
ahhoz nem kell valakinek profin dobolni, hogy jó legyen

és a profi dobcucc nem jelenti azt hogy valaki szar

te lehet utópiában élsz, csak akkor ciki az aláírásod 😄

clio1616v
fiatal vagy még 😊

Prody
De látom nem érted, ami mondtam. Mikor említettem, hogy ciki, hogy látszik a dob márkája? Még jó, hogy látszik. Csak mivel nem értesz hozzá és úgy kötsz belém: Nem mindegy mibõl áll a dobszerkó. Köszönöm ismét, hogy okos voltál! 😄

OCN

Fresh Duke
Áh... írok rá egy programot... <#banplz>

Prody
Sokra fogod vinni! <#fogmosas>

Akkor ez viszont egy zseniális trollkodási lehetõség!

1. írj meg egy olyan postot, amit ha egy bizonyos fórumtag postolna ki, akkor kompromittáló lenne a számára.
2. helyezz el kamerákat a célszemély házában.
3. figyeld a kamerákon keresztül, hogy mikor nyom az elküldés gombra, ugyan ebben a pillanatban Te is küldd el az adott hozzászólást egy alregeddel.
4. csöndesen gyönyörködj munkát gyümölcsében, nézd, ahogy romba dõl a célszemély élete és káoszba borul az esgé.

Hegi90
nem csak rád vonatkozik

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

HTS s3rg1nh00
a többiek sokkal többet flémeltek ma,ez a 2 hsz engedtessék már meg,ty-ha meg már nem linkeltem akkor elég 2-t pöccinteni a görgõn...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

clio1616v
a hozzászólást amit a te nevedben nyomott be azt én írtam ennek a Parodynak 😊

Csirke4
Sziasztok én annyir hozzátennék az elõzõ üzenetkehez, hogy :
clio1616v
olyan már volt, hogy duplázás... de hogy el is vedd amit beírtam... te hekker vagy tuti 😄

rohaggyá meg

Fresh Duke
SG is out of control! :|

Büdös Bohóc
az eddig ok, csak az nem, hogy nem az én hsz-em duplikálódott az én felhasználómmal C: de amúgy már láttam ilyet is

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

SG bug... ha két valaki ugyanabban az idõben küldi el a hsz-ét akkor az egyiknek duplikálódik...
Büdös Bohóc
az meg ki, mondom hogy nem én írtam ezt, valakit biztos kidobott

clio1616v
én írtam de te mit csináltál? 😄

clio1616v
Újházi Béla elmész a picsába 😄

Büdös Bohóc
lol bazmeg ezt nem is én írtam

Büdös Bohóc
egyszer leszidod, mert megveszi a premium kategóriás cuccot és villog vele valaki, erre mit látunk... ott az aláírásodban ugyanaz

clio1616v

Itt a skill....

Prody
Köss már belém kérlek. Semmi közöd ahhoz, hogy miért van kiírva, oké?
És itt nem az volt a téma, hogy mit hallgatsz szívesen.

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

4 hónapos kis csöppség... <#smile>

Fresh Duke
Egész jó a mai termés:
-Mac flém
-Ari flém (bár, egész gyorsan lezajlott)
-Dob flém (ilyen még úgy se volt... legalábbis, nem maradt meg bennem)