Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Õ meg nem tud se dobolni se zongorázni, ellenben tud videót vágni:

HTS s3rg1nh00
nem igazán néztem meg a srácot szóval arról nem tudok véleményt mondani.a dimmu borgirrõl sem nagyon,csak megnéztem 2 videót aztán az eszeveszett dara volt rá jellemzõ 90%ban,semmi baj,nekem meg az"excuse me...wtf are u doin?" reakciók jönnének a kedvenc dobosomra...ez van😊 (lásd itt)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

clio1616v
most õszintén, szerinted engem hol érdekel, hogy aki dobol az profi vagy sem?

engem az érdekel, hogy szívesen hallgatom-e vagy nem...
szarom le hogy hol blasztol meg mennyi a skillje egy 10es skálán

nem ciki kiírni, hogy iphoneod van és MSI alaplapod? 😄 de az ciki ha valaki dobol akkor a dob gyártója látszik 😄

komoly...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Prody
Értelmetlen dara? Megnézed egy percre és kilépsz...Így nem lehet átlátni, hogy egy igazán jó dobos, aki nem arra megy, hogy híres legyen. Rengeteg számot meg kell ahhoz hallgatnod, amiben õ dobol, hogy meghalld, amiben igenis ott van. Cintémák, folyamatos duplázás tartása, blastolás 100%os elsajátítása, olyan mértékben, amiben más nem tud ilyen jól, egyediesség.

Most ránézek erre a Kétiperri hûdejó "cover"-ra és azt látom, hogy még ÉN én is (aki nem dobol) megcsinálom pár óra gyakorlás után. Ebben 0 skill van, amit bárki megcsinálhat, semmiség, jelentéktelen, sablon, divatdob... Kár, hogy sokak ezt olyan hûdejó dobolásnak nevezik és el vannak ájulva tõle az emberek, mert a szülei minden cuccot megvesznek neki, a legdrágább dobszerkó (not), világítás és a többi.. Ebben csak a pénz látszik meg, nem a dobolás.

Most megnéztem ezt az utolsó videót is, semmi külön nincs benne. Csak annyi, hogy a legdrágább cuccot megveteti és villog vele, semmi más. Ugyanaz, mint az elõzõ, csak tartja a ritmust.

Hellhammer, Nicholas, Daray, Martin Marthus ©karoupka.

Shep
Köszi szépen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Büdös Bohóc
jó dobolás

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

clio1616v
dobok nektek feedet a dob flémhez...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v

CharrDen
relatív hogy mi a skill, nekem az a skill amit nem tud mindenki megcsinálni, amit õ(blum videója) csinál az számomra 0... (5 éve dobolok, tudom nem sok de nekem a stílus se tetszik, és azt a dobolást se nevezném dobolásnak)

HTS s3rg1nh00
az inkább értelmetlen dara,nem skill

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

passatgt
Alison Brie

Prody
<#eljen><#eljen>

CharrDen
noskill, dobverõt pörgetni nem nagy szám, ajánlom figyelmedbe nicholas barkert, õ skilles

Daell Drow
Név?

Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe

ProGabe

clio1616v
a vv nemsokára beindul 😄

most még tátott szájjal nézik a sót

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
nem akartam utalni semmire, ez a gondolat csak tõled jött most

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Fresh Duke
-et

Fresh Duke
A vv már mögöttünk van, már csak a csicska születiket és az autómodelleketet kell lehagynunk.

Tehat en voltam a kocsog, hogy visszaszolni mereszkedtem? Ertem...

http://gaborszantai.co.uk/

clio1616v
ja.. az nem vicces, hogy kinek milyen telefonja van és azzal mennyire elégedett

Nem azzal volt aki elkezdte, addig poen volt.
"anaranka" nevu trollocskanak kellett beszolnia, maskor se kepet nem linkel, se nem kommentel, de vitat szitani sikerult neki.
Van aki ezert jar ide, gondolom kozben valtogatja a nickjeit es jokat vigyorog.

Froopy

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

clio1616v
aki elkezdte arra pirítsatok rá... többet nem fog

clio1616v
nekem is az van és nem bizonygatom, hogy jó ez a legjobb stb...

de az, hogy én iphone-t vettem az elárul mindent - nem szorul magyarázatra 😄

edios
valami modi légyszi zárja vagy ossza a felkiáltójeleket.

oldal alján macflém, oldal tetején macflém.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Az én folyamatos vinnyogásom? Görgesd végig a fórumot, dél óta úgy látszik mást se csinálsz, csak F5-özöd sg fórumot. Ennyire jó lenne az apple? Barátok, munka, hobbi...? Jaértem...
clio1616v
ki mire izgul 😄

Trollpilla, nem akadnal le a temarol, kicsit unalmassa valt a folyamatos vinnyogasod. Ha mensizel, igyal egy teat, tedd be a Sex es New York 3242343. reszet es pityeregd ki magad.

clio1616v
kedves aranka ne tessék már trollkodni elveszi mások kenyerét

ertem, muzeumba sem jarok ezentul, majd nezegetem a vazakat a nappaliban, az is szep...<#confused>

Tisztelet neked, mint kivétel, te csinálod jól. Úgy látszik, nem mindenkit hipnotizált be mr. jobs.
Teljesen nyilvánvaló, archangel is azért kardoskodik itt, hogy tudassa mindenkivel sokszor, hogy õ bizony annyira megteheti, hogy nem érdekli, hogy apple-t venni egyszerûen rossz döntés; úgyse számít neki.
rroolli
Férfiember szereti a szép nõket, jó esetben... De ha valaki inkább lekapcsolja a gépet és egy jót szeretkezik az asszonnyal, ahelyett, hogy belinkelne 3 nõt sg-re, az attól nem lesz kevésbé férfi.

bardocz
Köszi, ezen jót mosolyogtam.
pubiloál
Aki aláírásnak a gépe tartozékait írja le, az egyértelmûen azért teszi, mert vagánykodni akar, illetve vagánynak akar látszani<#banplz> btw nekem is van Apple cuccom, és attól még nem rajolok vele <#fejvakaras>

(Pedig...) csak olvasni es ertelmezni kell, de ugye ez manapsag a koztarsasagi elnoknek sem megy, akkor mit varjunk az egyszeru polgaroktol.

Szeretem a szep noket, persze manapsag ez furcsa es elitelendo...

Természetesen semmi, csak szokásos macfag hozzáállás: ami nem apple, az szemét. (Pedig...)
rroolli
te pampogsz, hogy nõhiányod van 😊

kifli
mibajvan androiddal?
oliwwer
Betudnátok linkelni a Vágási Feri-s ajtóbenyitós meglepõdõs mozgóképet? Köszi!
Bukott az Android :/
Csõdbe fog menni a Samsung és a HTC is, srácok, itt a vég, adjátok el mind.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ha te ilyenekre recskazol, akkor...<#nemtudom>