Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
lassíts, és vidd alá a hajót 😊

[/spam]™

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Ennyire nem érdekelt a dolog, azt láttam, hogy a királyi család sorában üldögél, de ennyi. úgysem lesz a csajom, szal 😊

The Matrix has you...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

Dzsini
Õfensége Beatrice, York hercegnõje - York hercegének lánya, Vilmos unokatestvére (az apja Károly herceg öccse), a korona ötödik várományosa.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Chewie,add rá a tartalaék energiát a hiperhajtómûre😊
milyen pottyok?

http://gaborszantai.co.uk/

hungary27
mert sokat kitakar és ezáltal csak a szélét látod. de ugyan olyan gyorsan mozog
de miér'? 😄

The Matrix has you...

FalseHeLL
Attól függ hova rakom az öklöm és hova nézek. 😊

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Marci0115
Tedd az öklöd a képhez, ugye gyorsabban mozognak a pöttyök?

RatBaG
ez még jobb 😄DDDD
dont stop me! dont stop me uhh uhh uuuhh

Per Aspera Ad Inferi.

LoSA
Ez valami haláli! Nagyon ügyes a csaj, nagyon tetszik! <#eljen><#eljen>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

FalseHeLL
Nem is mondom, hogy ugyanaz, de sztem a kettõ egybevág valamilyen szinten és akkor már miért ne raknám be. 😊

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Teppik Amon
azé' a jelbeszéd kicsit más mint Natalie produkciója 😉

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

jugen
Nem sok maradt abból a Ford Mustang kabrióból, amely szerda éjszaka áthajtott az Alabama állambeli Tuscaloosa városán végigsöprõ tornádó hordalékán. A sofõr – akirõl gyakorlatilag semmit nem lehet tudni – sérülések nélkül túlélte a veszélyes „kalandot”: autóját a News8 televíziós csatorna egyik operatõre fotózta le.

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

egy angol arisztokratának tûnik 😊

The Matrix has you...

FalseHeLL

RatBaG
ki ez a csaj?
mikor megláttam a tvben ezzel az aganccsal, azt hittem, hogy lady gaga...

Per Aspera Ad Inferi.

Teppik Amon
<#eljen>

edios
<#zavart1>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

morcosqtya
Sauron szemérõl mindig ez a poén jut eszembe: 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Csirke4
what?
Teppik Amon
Jah, a legjobb a csajnak az angolja a végén 😄 Szép ízes, eredeti, angol kiejtés 😊

Teppik Amon
Aki nem ismerné, angol show, ahol elmutogatják a számot, aminek a címét ki kell találni (van jópár még, tessék keresni "Funny Interpretative Dance" -re 😊

Frosty01
ez inkább sauron szeme 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

morcosqtya
Ha már nem caturday van hanem PORTALday:

morcosqtya
Amúgy meg itt a Portal:

morcosqtya
WTF?? <#ijedt>
(1:16-nál.. 😊)) )

epic:

morcosqtya
Csak venned kell hozzá fegyvert... 😊

Ragtime Cat:

Errõl a falról csak nekem jut eszembe azonnal, hogy lehet rá portal-t lõni?

morcosqtya
"Egyéb képek" kategóriában:

morcosqtya
Huh, 2011-es ragtime. :-) <#eljen>
Nagyon jó!

Sephirot T

morcosqtya

FalseHeLL

FalseHeLL

FalseHeLL
Mario! You lucky bastard.<#mf1>

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Nem akarlak megbántani, de a Fixed képek eléggé a levegõben lógnak az eredeti nélkül.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;