Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és több ilyen hígfosást nem linkelsz.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
-- http://www.heidoc.net/
Nem nehéz rájönni, hogy valaki direkt ráállt ezekre, kifejezetten flémkeltés és "polgárpukkasztás" céljából... elterjeszti, megvárja míg ideér majd otthon elégedetten hátradõlve röhög.
95%, hogy sg-s..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
hülye "fejhasználat", elég durva nyelvtani hibák, a végén a vízjel pont a poént takarja ki :ASD?S:d,s
az hogy most terjedt el mo-n és mindenki ilyen szarokat csinál, ez a bajunk ezekkel a szutykokkal
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Zsûri kész van.. <#nevetes1>#nevetes1>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
lájkoljunk mindent😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
(de tényleg...éljenek a transzik)
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC