Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"piece"<#banplz>#banplz>
...
MÁR AZ OLDAL IS ELCSÚSSZOT GÖRGESSETEK JOBBRA HAHAHA
Mercedes E320 kaszinó rójál
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
A heavy cost. I pay it gladly.
Ha nem tudod legyõzni, állj az élére!
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Az új topik ötlete nem rossz.
Az az igazság, amit elhiszel.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
- Tisztelendõ úr, van két nõnemû papagájom, akik bár tudnak beszélni, de
mindig csak azt mondják, hogy: "Ribancok vagyunk, dugni akarunk!"
A plébános elgondolkodik, majd azt mondja:
- Tudja mit, hozza el hozzám, nekem van két hím papagájom, akik
éjjel-nappal a Bibliát olvasgatják és imádkoznak, biztos jó hatással lesznek rájuk.
A nõ elviszi a papagájokat a plébánoshoz. Amikor a két lánypapagáj meglátja
a két fiúpapagájt, így szólnak:
- Ribancok vagyunk, dugni akarunk!
Az egyik fiúpapagáj ránéz a másikra:
- Na végre, eldobhatjuk a Bibliát, imáink meghallgatásra találtak!
(Kép nélkül)
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
-- http://www.heidoc.net/
Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
A heavy cost. I pay it gladly.
(Ez már az 1986-os Hahotában is szakállas volt)
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)