Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Kicsit idegesítõ, hogy akár hol jársz, akár hova írsz, mindig elkezdesz kurvaanyázni mindenkinek. Ez nem az a fórum.

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
most az a gond, hogy ennek a topiknak az IQ-szintje állandó és most k*rva sokan vagyunk hozzá
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[/cserf][/fülünyúl]
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
[/cserf][/fülünyúl]
Egyszer régen láttam itt az esgén valamelyik topikban és azóta többször is meg akartam keresni, de sose találtam...
Valaki esetleg...?

Darab.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Amúgy a játék, ami a képet ihlette zseniális! 😊
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Mint õ:
Nem inkább kibaszni kéne?:C
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
De van egy szkript is, ami automatikusan elrejti a topikban egyes userek hozzászólásait, azt is használatba lehetne venni.