Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
http://gaborszantai.co.uk/
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Ez majdhogynem más mûfajjá teszi. De ez egyiknek sem von le az értékébõl, sõt, attól még a nyers beatbox is király, amiben még sequencer és effektpedál sincs.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Bocs, ezen röhögtem egyet 😄
Jó, Beardy a jobb, nekem mindegy :-)
amúgy Dub FX sokkal jobb :-)
[/cserf][/fülünyúl]
Nagyon szépen köszi!
Egyébként ugyanaz a srác, mint akit te linkeltél.
[/cserf][/fülünyúl]
Vivimos por ti, vence por nosotros.
- Na és? A halászlében sincs halász!
(Bocs itt meg a kép nincs.)
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[/cserf][/fülünyúl]
Azt is megnézném, hogy Ian Andersson milyen fejet vág ehhez az elõadáshoz <#idiota>#idiota> (nyilván röhögne, némi riszpekktel a tekintetében az ifjú tehetség irányába)
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
[/cserf][/fülünyúl]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár