Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser
bazze 😄 ez kemény win XD

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
jah, és van amelyik jobb is mint a ps...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

robotnyk
open office, és az ezer meg egy ingyenes képmanipulálók
you mad?

matyi0323

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

LeWyTy
Ennyi<#worship>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Khabbas
Nem gazdaságilag, esetleg erkölcsileg fogtam meg a dolgot. 😊
Robin Hood -> gazdagtól elvesz -> szegénynek odaad,
uTorrent -> gazdagtól elvesz -> szegénynek odaad.
És nem azt mondom, hogy a torrent hõs, vagy erkölcsös, csak hogy párhuzamot lehet vonni. 😊

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

OFF

Nem fogok ott ezzel offolni vagy trollkodni, de röviden:

termelõ -> kizsákmányoló (nincs visszacsatolás) -> Robin Hood* -> termelõ (-kezelési költség, mert RH sem volt szent)

termelõ -> kizsákmányoló (van visszacsatolás a haszonból) -> torrent -> mindenki más, aki nem fizet(ne), ezzel csökkenti a termelési kedvet.

A mese meg nem kell, hogy nem vennéd meg amúgy sem.
Megnézném, hogy ha nem lenne torrent vagy ingyenes hozzáférés, akkor mennyivel többen vennének Office-t vagy Photoshop-ot. Elárulom: sokkal, mert ha az kell kifejezetetten, akkor nincs más.

ON, nem folytatom, privátban válaszolok.

http://gaborszantai.co.uk/

BenedekFeco
A póráz meg a levegõben lóg...😄

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

CattiBrie
Hova menjek ma este Budapesten?

😊

[/spam]&#8482;

LeWyTy
Akkor szerinted mi nem igaz belõle?<#fejvakaras>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mennyire nem, és ehhez még (köz)gazdasági végzettség sem kell...<#szomoru1>

http://gaborszantai.co.uk/

Khabbas
És mennyire igaz 😄

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

neeeeeeeeeee. xdd

Frosty01

practitioner of the forbidden arts of death

pxxl
+1 <#gonosz3> <#mf1>

All hail the double x!

Looooser
rohaggyá meg! 😄 és tényleg!!!

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Ezek se nem humoros se nem aranyosak, ha nem sikerül tönkre tenni flamevel, akkor undormányokkal teszitek tönkre, gratulálok, ügyesek vagytok.
CSOCSO
es ilyen valoban ki volt rakva az autopalya melle.... nem ertettem hetekig hogy mivan es egy nappal elotte mondogattak hogy holnap rapture van....sztan megertettem a judgement day plakatot.
Calver

"The trees move. Do you not see it?"

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fec papa
Picit utánaolvastam, legalább a pókokat rendberakja a környéken. 😄 Amúgy így végignézve a szoba 4 falán találtam csak 15 nyomot ahol leütöttem õket 😄D De nagyon nem zavarnak csak ne mászkáljanak elõttem. 😄 Le kéne már festeni a szobát, mert túl sok a folt. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

plu604
Nehéz összekeverni, az ezüstös pikkelyke eléggé kicsi, amit meg Fec papa csapkod le az egy baszomnagy dög. Elvétve én is látok és herótom van tõle, az asztal sarkán most is itt áll egy flakon Mortein.

OCN
szerintem te az ezüstös pikkelykével kevered.Ez magyarországon honos.

skymannn
Jópofa ötletes videó 😊 rem tetszik

Derp

Győri Devi

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Master91
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . ________
. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`\
w77d
a kis cukorpofa...

tutituti
Szent Ilona szigetekrõl (a cikk miatt kerestem rá)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

morcosqtya
Pedig igazad volt, repül(het) mivel 2 pár szánya van (a fedõszárnyak alatt egy pár hártyásszárny). Bár képes rá, nem kifejezetten jellemzõ a röpködése.

#261449: hiteles az írás.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Pluskast
Ronda egy lény. Horgász csalinak viszont jó😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

SötétBarom
Csajom fülébe gyerekkorában bemászott egy pók. :|

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

kiskoromban láttam repülni egyet, a többiek nem hitték el, mert nem látszik a szárnya...
Kata
Broafka
valszeg egy állat passzióból tesz valamit. Ilyen erõvel egy csótány is bemászhatna a füledbe, sõt akármilyen kis élõlény. Sokkal valószínûbb, hogy a kinézete miatt kapta a nevét, sem mint a körülötte forgó legendák miatt

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Looooser
te sem szeretsz szexelni ha kényszerítenek rá...a fülbe mászást csak passióból teszik

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

BenedekFeco

Broafka
engem meggyõzött a bogaras csávó a nat geo-n amikor belerakta a fülébe, és 5 percig benne hagyta, az meg próbált menekülni kifelé...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...