Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco
Mondatot nagybetûvel kezdünk és a végére írásjelet teszünk.Szerintem még egy vesszõ is elfért volna benne... Ez rögtön 3hiba. ;-)

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

clio1616v
vesszõ lemaradt ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Csirke4
Tényleg, van a "román" magyar helyesírásban valami olyan szabály ami már eltérõ a jelenleg Magyarországon használatostól? 😮
Ezenmég nemis gondolkoztam. :o
N o N a m e
én is "román" vagyok de helyesírási hibát ritkán találtok a szövegemben 😊
Looooser
nem csak veled, én baromira bevertem a kezem a hûtõpult üvegébe, a "genyó" üvegen keresztül akarta át adni én meg ösztönösen nyúltam, de tényleg élmény

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

clio1616v
budaörsi Auchanban az éttermi bejártat felõl a második fagyisnál csinálja ugyanezt egy srác 😊 feldobálja a gombócot és a töcsérrel kapja el és amikor odaadja, akkor a tölcsért a kezedbe hagyja 😄

azonnal jött a tömeg a látványosságra

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

tutituti
Mert mint olvassuk,csak nedvesedik,de annyi esze van csak hogy bujkáljon egy magyar helyesírási kézikönyvvel a folyosón.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Miért baj, hogy nedvesedik?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

tutituti
Nem az számít, hogy román vagy magyar.Itt az számít, hogy tanulás helyett a dugáson jár az esze a hülyeleánynak...

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

barnie1990
Azért Romániában is sokan tudnak helyesen írni magyarul, szerintem páran erõsen meglepõdnének. 😊

Zene nélkül mit érek én?

"Ja, hogy román vagy" - színvonal ott is megvan ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Tower Guard
Nemár 😄 Ez kééész

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

BenedekFeco

TheUjoNCBeats
Én végig nevettem 😄 de amikor a fagyi elejtõs trükköt mutatta akkor lesokkoltam 😄

Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?

Tower Guard
Gondolom azért néztél egyet 😄 De élmény lehetett!

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

TheUjoNCBeats
ilyet velem is csináltak horvát országban 😄

Tower Guard
Mekkora köcsög 😄 De durva xd

fixon

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

TheUjoNCBeats
ez mekkora oltás 😄

TheUjoNCBeats

FalseHeLL
"It really tied the room together..." remélem valaki érti 😛

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SötétBarom
Kurva jó a kiscsaj.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

clio1616v

fixon
Imádom a mûtermét.

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Akronomus
köszi puszi 😄

╯°□°)╯︵ ┻━┻

tigeroo
Looooser
ma esti bünti 😄

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kata
Hannah Minx a csecses, akarom mondani becses neve.

[/cserf][/fülünyúl]

Akronomus
Fiúk,lányok, valaki tudna lineklni nekem egy yotube videót, arról a tejcsárda csajról aki ilyen japán cuccokat mutogat? Már egy ideje keresgélem de nem lelem 😛 Elõre is thanks.

╯°□°)╯︵ ┻━┻

Broafka
talán az, hogy manapság már mindenbõl lehet "mûvészetet" csinálni
pl Piero Manzoni, aki saját ürülékét adta el, mint mûvészeti darab.
A "mûdarab"

és a mûvész a "készítés" közben

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

leestem a székrõl, ekkora vadparasztságot még nem láttam! 😄DDDDDDD
DanielT
😄SAFDSDSFDSFAS
fixon

setuh
Nem ertem a mondanivalojat...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

shenmuedc
Bár belegondolva, van benne igazság.
Kata

[/cserf][/fülünyúl]

BenedekFeco

BenedekFeco
Ilyen már úgyis rég volt...

😊))))

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Pluskast
Ez nem morbid ez beteg film.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Tomászító

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Ugyanaz?

http://www.youtube.com/watch?v=8bygOaphU4o

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

ProGabe
akkor már...

a legfaszább Rolling cover. ennek az embernek egyszerûen tökéletes hangja van. ami nálam nem azt jelenti, hogy tökéletesen énekli ki a hangokat, meg intonál, meg tököm tudja mit csinál, hanem ennél sokkal többet tud. de ez mindegy, hallgassátok!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Sickness
épp most hallgattam tõle az impossible-t 😊

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!