Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V (*.*)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
And there fly a BlackCock ooh BlackHawk 😄
Még õ is meglepõdött rajta,hogy mit mondott 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
practitioner of the forbidden arts of death
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
az arab csaj is ugyanígy tekergett...
Per Aspera Ad Inferi.
Elnézést a csúnyáért 😄
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
http://gaborszantai.co.uk/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mindamellett megint elsiklottál afelett hogy nem mondtam ellent semminek, és Hozzáfûzés-szerûen írtunk egyéb dolgokról - mint már mondtam -, így az elsõ hozzászólásod inkább trollkodásnak tudható be.
Azzal a fellengzõsséggel, hogy Messze nem ellentétesek a jelentései annak a szónak? A kétértelmû jelentés egy dolog, de itt eléggé ellentétesek a jelentései. De nem az ellentétje, ahogy mondani akartad volna.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha egy jelzõt használok és azt mondom hogy példátlan, nyilván valami lehet példátlanul jó vagy rossz is.
Én egy igét fûztem ehhez, de neked elhomályosodott az a tény, hogy csak megemlítettem.
Fõleg, hogy utána másra terelõdött a szó, és másról beszéltünk. Problem?