Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Nem munkahely kell az embernek, hanem ruha, étel és fedél.
Ha minden körte 500 évig égne, akkor mi lenne? Legyártanak pár millió villanykörtét, aztán lehúzzák a rolót, és mindenki mehet a dolgára?
Rémisztõ ez a gondolat számodra is? Egyes vezetõk is meg vannak rémülve ettõl a gondolattól. Találhatnak ki új feladatokat az emberek számára...
A számítógépben ma lényegében kettõ dolog tud tönkremenni, táp és vinyó, mert ezek mechanikusak. A gépet tiszítva és karbantarva gyak. végtelenségig mûködnek. Nem kötelezõ kidobni õket.
Én az igazi antifogyasztó vagyok, de nem elvbõl, nincsenek magas igényeim és fogyasztási mániám.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
#2 320x240 egyrészt, monokróm másrészt
Probléma megoldva, Utópia megalkotva.
Egyébként ez most is így van csak nem 50-50%-ban és sosem cserélnek.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Most elég itt pl. a pc-re gondolni.
Az az emlegetett villanykörte lófaszt sem tud.
1. Nem kapcsolgatták.
2. Lószar fényt adt.
Így egy mai villanykörte is égne évekig vagy tovább.
Milyen jó lenne mai Ford T modellel járni ugye?
A 320x200-as mokoróm monitoron biztos jól nézne ki a film ugye?
Minek mobil? Nem volt jó a vezetékes telefon?
Stb.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De ne kezdjünk el offolni, vannak erre megfelelõ topikok.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
van egy német film,valami wedung abzeit vagy mittom én hogy van,ott kerek perec elmagyarázza h müködnek a dolgok 😊
Napiszaron találtam
Emancipate yourself from mental slavement!
\"fingjál bele a rencerbe\"
p.s.: A világ legtartósabb villanykörtéje 109 éve világít.
A világ legöregebb villanykörtéje 109 éve világít, nem meglepõ, hogy több ezres rajongótáborral és saját weboldallal büszkélkedhet. A centenáriumi villanykörte 1901 óta ontja a fényt az észak-kaliforniai, livermore-i tûzoltóállomáson. cikk
Þór vígi þessi rúnar
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
http://pastebin.com/uYqK3tKf