Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
[/cserf][/fülünyúl]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
spell = betûzd
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
i am a penis? pínessbõl hogy jön ki a pénisz? vagy csak rossz a kiejtésem? 😞
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
norbre te meg ne üssé' ki 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ezen felül azt felejtik el a konetósok, hogy van terémszetes amortizáció és költséghatékonyság. Mondjuk egy 200 évig mûködõ izzó belekerülne vagy 1000 euróba. Azt, ha véletlen eltörik, akkor kicsit sokban fáj. Azon felül, ha megszûnik valaminek a gyártása és technológiája azt hamar elfelejtik.
Ki képes ma pl. viking hajót vagy jégkunyhót építeni? Nem úgy mûködik a világ, ahogy a konteósok elképzelik...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Pont a múltkor néztem pl. olyan "bútorokat", amik egyetlen, böszme nagy fatönkbõl voltak kifaragva, lakkozva. Gyakorlatilag örök élet plusz kétszáz év a felhasználhatóságuk, letörni nincs, ami letörjön róluk, anyagfáradás kizárva, satöbbi, de 1.) sehol nincs a kényelmük egy kvázi "egyszerhasználatos" fröccsöntött forgószékhez képest, 2.) k*rva drágák.
Tehát én úgy vélem, azért durva egymásrahatások alakították ki ezt a mostani rendszert. Mint majdnem minden, ez is sokkalta bonyolultabb, mint azt az ember szeretné hinni - ezért nem is egyszerûen változtatható.
A technikai fejlõdés egyik mozgatórugója az elhasznált eszközök pótlása modernebb és költséghatékonyabban/nagyobb mennyiségben gyártható eszközökkel. Szóval ez egy kettõs dolog. Sajnos azonban a nyereségvágy itt is felülkerekedik az ésszerûségen, pedig van arany középút, mely a fejlõdésnek és a tartósságnak is kedvez a megfelelõ mértkében (és ez technológiai területenként más és más nyilván).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3