Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila8805
áhhá tényleg😊
Köszi😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Van magyar felirat.
Attila8805
Magyar felirattal megnézném szívesen de így nem sok értelme van mert nem értem.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

0Fritz0
A szörnyû az, hogy nem a TETT az ami hozzászólásra késztet, hanem a VÉLEMÉNY.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ja, Afrikában alig van gyémánt 😄

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Master91
Mondjuk azok a gif-ek tetszettek, amik arról a 2 "táncos" csajról szóltak inkább, akik a kocsi hátsó ülésénél voltak mellette a közép tájt 😄 azoknak voltak fejeik 😄
Master91
Tényleg, péntek van 😄
Master91
Holnap végig nézem, de marha érdekesnek tûnik!
Inkább legyen Rebecca Black vagy nya cat, mert olvasni is szörnyû, amiket írnak itt páran.
Master91
Nem hiszem hogy az egész ország bennszülöttekbõl áll.
bardocz
Dejó, hogy a 14 percnél észrevettem, hogy van felirat. No mindegy, nem fogom újra megnézni az elejét😄
0Fritz0
Azért látható némi evolúciós fejlõdés.
A legutóbb felvett "égetésnél" csak egy faágat basztak oda a delikvensekhez.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

motyodlee

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2girls1cup

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

armageddon666
Mert a bennszülöttek hogy termeljék ki az olajat? ...

@

Master91
"egyik leggazdagabb ország lehetne"
Ha lehetne, miért nem az? :/ A gyémántokat csak nem a fekete kereskedelem viszi el?
Afe
Falkában, törvények és rendfentartók nélkül minden ember ilyenné válik. Az ember a legkegyetlenebb állat, ez tény. Itt a többség szerintem azt se tudja miért kell bántani szerencsétlent, csak teszi amit a többiek.
Régebben én is voltam hasonló helyzetben, csak ott sima verés volt a vége. Azt érzi az ember, ha nem a tömeggel van , akkor ellene.

Szabi84
a vége persze csak vicc volt hehe

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
azért Nigériában van olaj bõven, egyik leggazdagabb ország lehetne, a gyémántról már ne is beszéljünk és egyéb ásványkincsekrõl, de inkább mi kezünkbe jöjjön a lové mint a fekákéé legyen...

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

SzirmosSzisza
Van sok napfény 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Master91
nem fogunk menni, se olaj, se gazdaság amibõl lehetne pénzt szerezni
edios
ezekben a boszorkányégetõs országokban olyan szinten nincs civilizáció, hogy jót tenne egy kis invázió. miután a hõs usákok megvédték a hazájukat afganisztánban, elmehetnének afrikába is védekezni, esetleg egy kis eu segítséggel, hogy ne csak líbiát védjük 😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Szabi84
jaja volt humora

w77d
azért ez mekkora igaz mondás már 😄

armageddon666
"An eye for an eye makes the whole world blind." - Gandhi

@

bardocz
Na meg milyen nyaklánc lehetett az egy ilyen országban, bõrbõl font, marha értékes valami.
Nyaklánclopásért szeritem srácnak elég lett volna ha eltörik a kezét meg megrugdossák ha engem kérdeztek😄

Fantos
"Büszkén bejelentjük hogy megettük az utolsó kannibált is"
Egyébként értem amit mondasz csak furán jön ki

Victor1103
Szerintem annak idején a hódító civilizációk cseszték el azzal hogy hagyták ezeket a népcsoportokat egyáltalán fentmaradni.

Tudom hogy a világ többi táján se kutya ami zajlik, de ami Afrikának ezekben az elszegényedett szegmenseiben zajlik( járvány ,Aids, bûnözés, szegénység) egyszerûen botrányos. Ezeknek az embereknek egyszerûen nincs létjogosultságuk a XXI. században és ha szavazni kéne arról hogy ezek a beszülöttek maradjanak vagy pedig menjenek a levesbe hát én mindenképp támogatnám a kiírtásukat. Tudom rasszista vagyok, de én így gondolom és kész.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

zöldeshányás
<#nevetes1>

\"fingjál bele a rencerbe\"

w77d
én csak azt mondo, hogy õk is azt érdemlik ha már megtették.

RedDevilsza
Aha, szóval aki felgyújt mást azt fel kéne gyújtani, mert felgyújtani másokat helytelen. Na te aztán értelmesen tudsz állást foglalni.

Ja, a középkorban is csak egy kezet vágtak le érte, értékesebb zsákmány esetén meg csak akasztás járt. (Vót is rend)

w77d
akik ezt megtették egy fokkal sem jobbak, mint a tolvaj. Inkább rosszabbak, gyilkosok. Az ilyeneket utána ugyanúgy fel lehetne gyújtogatni egyenként. Nem azt mondom, hogy hagyni kell a lopást emg a bûnõzést, keményen kell szankcionálni, de az emberi civilizáció keretein belül.

SzirmosSzisza
Óóóó, ezért jó nyáron strandröpizni 😄 Megállsz egy helyben, betemeted a lábad, a többi meg nem is fontos

bardocz
Hát, abban a faluban biztos nem fognak több nyakláncot lopni.
TheUjoNCBeats

Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Sippie
mennyivel jobb a demokratikus csodálatos magyarország, ahol a bevándorló lazán leszúrhat és esetleg talán kap érte 2 évet... se... mert szegény el van nyomva és megélhetésbõl kell bûnöznie.
Attila8805
Itthon is ezt kéne és nem lenne cigánybûnözés😄

BenedekFeco

bardocz
Civilizáció.
Ez most akkor humoros, vagy aranyos?

Sml
Nos, ezért biztosan meg fognak jutalmazni...

Voltam zárás előtt

BenedekFeco

http://www.dailymotion.com/video/xjvjot_a-young-boy-burnt-to-death-for-stealing-necklace-in-nigeria_lifestyle