Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi😊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
A legutóbb felvett "égetésnél" csak egy faágat basztak oda a delikvensekhez.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Ha lehetne, miért nem az? :/ A gyémántokat csak nem a fekete kereskedelem viszi el?
Régebben én is voltam hasonló helyzetben, csak ott sima verés volt a vége. Azt érzi az ember, ha nem a tömeggel van , akkor ellene.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Egyébként értem amit mondasz csak furán jön ki
Tudom hogy a világ többi táján se kutya ami zajlik, de ami Afrikának ezekben az elszegényedett szegmenseiben zajlik( járvány ,Aids, bûnözés, szegénység) egyszerûen botrányos. Ezeknek az embereknek egyszerûen nincs létjogosultságuk a XXI. században és ha szavazni kéne arról hogy ezek a beszülöttek maradjanak vagy pedig menjenek a levesbe hát én mindenképp támogatnám a kiírtásukat. Tudom rasszista vagyok, de én így gondolom és kész.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!