Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Tehát NEM a majmoktól származunk, de az õseink (õsemlõs) közös volt.
Þór vígi þessi rúnar
http://videa.hu/videok/nagyvilag/foldunk-a-magasbol-elefant-foka-fold-7jc0qE5gBmzHFV8h
nos, és akkor ki tervezett (8000 évvel ezelõtt, lol)

Inkáb natgeo-t meg discovery-t nézzél, akkor tán ragad rád némi tudás is nem csak a kosz.
kkthxbye
Þór vígi þessi rúnar
ha a majomtól származnánk akkor a majom kitõl származik? ha az õssejtbõl alakult ki akkor az õssejt mibõl alakult ki? és az mibõl alakult ki? lehet itt mondani hogy ebbõl alakult ki vagy abból de azt nem tudják megmagyarázni hogy amibõl az kialakult az mibõl alakult ki..
és sry hogy véleményt alkottam a videóról..
sry hogy nem hiszem el hogy:"kiömlött a csoki a búzamezõre és bumm igy lett a chochapic.."
szerinted milyen gyakran történik meg egy ilyen kis valószinûségû dolog, hogyha te olyat se láttál, hogy egy ház összeáll magától? szerinted pont mellettünk ,
áh, tudod mit felejtsd el, veszett fejsze nyele, hülyén döglesz meg, belefáradtam én már a hülyék hittéritésébe, maradjunk az egyetlen racionális reakciónál erre a kommentre:
:ASFS:AF:AF:SAF:SA:FAS:FASF:ASF:SAF:A:ASD😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD:SAD:AS😄:ASD:😄😄😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:ASD:SA😄SA😄:SAD:A:SD::😄😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD rofl
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Hát te kecibuta vagy, de jogodban áll annak lenni, tiszteletben tartom.
Þór vígi þessi rúnar

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
azért ennyi idõsen ki kellett volna már nõnöd az ilyenekbõl, nem gondolod?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A heavy cost. I pay it gladly.