Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
<#nyes>

Þór vígi þessi rúnar

edios
persze, hogy nem a majmoktól

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

ne zavard már össze szerencsétlent, most tiszta káosz lesz a fejében, õskáosz

Grr1234
EVOLÚCIÓ FLÉM ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Broafka
ööö, azért ez is így hülyeség! 😊 egy tégla felrobbantásából sose lesz élet.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Carlos
Akkor nyilván azt is tudod, hogy a mai ismereteink szerint az emberszabású majmok és az emberfélék fejlõdése kezdetben közös volt, majd több mint 10-15 millió évvel ezelõtt az õsi emberszabású majmok fejlõdése levált az emberréválás fejlõdési vonaláról.

Tehát NEM a majmoktól származunk, de az õseink (õsemlõs) közös volt.

Þór vígi þessi rúnar

Broafka
több milliós evolúciós folyamat. Most teljesen össze vagyok zavarodva, az elõbb még azt magyaráztad, hogy nem hiszel abban, hogy "csak úgy lett", most meg azt mondod, hogy csak úgy lett

Ha egy téglarakást "felrobbantasz" 13-14 milliárd év múlva ugyanúgy létrejöhet belõle élet (ha nem is egy luxusház, de a hasonlatod nagyon rossz), ha a feltételek adottak az élet kialakulására.
5c0rp330n
erdekes gondolatmenet, de azert a doktoridat szerintem ne ebbol ird majd.

Broafka
persze a robbanás magyarázatát azt én is hülyeségnek tartom, én csak arra válaszoltam, hogy "nem csak úgy lett". A vallási dolgokban nem hiszek, hogy valaki odafönt, egy õsz hajú és szakállú bácsi gyúrt minket saját képére...

Gradravo
nyugodj meg ha tv zek akkor csak természet filmet nézek és csak azt látom hogy az ember mit mûvel csak azért hogy "jó legyen neki" de azt se tudja mi a jó.
http://videa.hu/videok/nagyvilag/foldunk-a-magasbol-elefant-foka-fold-7jc0qE5gBmzHFV8h

*kitörölt komment*

nos, és akkor ki tervezett (8000 évvel ezelõtt, lol)

Forolto
Neeee,neeee humorost!

Broafka
egyébként tök igazad van. Én is mindig csodálva nézem a természetet. Ha valaki jártas a biológiában, akkor még inkább tátott szájjal nézi, hogy a legapróbb részlet is milyen logikusan ki van találva (persze vannak hibák, mint minden rendszerben). De az emberi szervezet az egyik legbonyolultabb és legösszetettebb szervezet szerintem.

Krinyo
"Ha a majomtól származnánk akkor a majom kitõl származik?"
ZUFÓKTÓÓ

z99999

Pszt.

Carlos
Áááá...kibújt a szög a zsákból, a tévé rohasztotta szét az agyad!
Inkáb natgeo-t meg discovery-t nézzél, akkor tán ragad rád némi tudás is nem csak a kosz.
kkthxbye

Þór vígi þessi rúnar

Gradravo
Csak zárásképp gondolkodásul:
ha a majomtól származnánk akkor a majom kitõl származik? ha az õssejtbõl alakult ki akkor az õssejt mibõl alakult ki? és az mibõl alakult ki? lehet itt mondani hogy ebbõl alakult ki vagy abból de azt nem tudják megmagyarázni hogy amibõl az kialakult az mibõl alakult ki..
és sry hogy véleményt alkottam a videóról..
sry hogy nem hiszem el hogy:"kiömlött a csoki a búzamezõre és bumm igy lett a chochapic.."

armageddon666
😄DD

@

Toby0501
De legalább nem osztod meg a társaságot, mindenki egyformán hülyének tart.<#zavart1>

Krinyo
Nem csak úgy kialakult..kialakították..valakik. Ez a bolygó nem más mint egy óriási terrárium, és mi vagyunk a kísérleti patkányok. Éljen Cthulhu.

/facepalm

szerinted milyen gyakran történik meg egy ilyen kis valószinûségû dolog, hogyha te olyat se láttál, hogy egy ház összeáll magától? szerinted pont mellettünk ,

áh, tudod mit felejtsd el, veszett fejsze nyele, hülyén döglesz meg, belefáradtam én már a hülyék hittéritésébe, maradjunk az egyetlen racionális reakciónál erre a kommentre:

:ASFS:AF:AF:SAF:SA:FAS:FASF:ASF:SAF:A:ASD😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD:SAD:AS😄:ASD:😄😄😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:ASD:SA😄SA😄:SAD:A:SD::😄😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD rofl

Nézd, ha mindez tervezett, akkor borzasztóan elavult a gyártósor, mert esetek 90%-ban áll fent az a fajta szimetria, amire ráhúzható a Fibonacci, lásuk be, ennél még egy kínai kopintott gyártósor is kisebb hibahatárral dolgozik.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

immovable
nearo
Egyszer kopogott két öregasszony nálunk és véletlenül én nyitottam ajtót. Már faszomtudja, hogy mit terjesztettek, de mondtam nekik, hogy bocs de ez nem érdekel. Mondták, hogy köszönik az õszinteségem, aztán elmentek. Megyek vissza a szobámba, és akkor hallom, hogy a konyhai rádióból ordít a szentmise (elõfordul ilyen, amikor bekapcsolva marad). Na mondom biztos hiteles voltam, ha ezt hallották... 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Falkon
Kelenföldi pályaudvar 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

edios
A:SD:ASD😄:FASDff

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Carlos
<#wilting>
Hát te kecibuta vagy, de jogodban áll annak lenni, tiszteletben tartom.

Þór vígi þessi rúnar

Gradravo
te lehet én nem XDD

Gradravo
Bocs hogy nyitott szemmel nézem a világot. Bármire nézek amit nem ember alkotott csodálattal tölt el hogy hogy kivan dolgozva. és nem fogadom el azt hogy "csak úgy kialakult" mert sztem neked se tudnák bemagyarázni ha látnál 1 házat ami szépen ízlésesen kivan dolgozva mindennel berendezve és azt mondanák neked hogy csak úgy lett. Hány hatalmas robbanást csinált az ember, hány robbanás történik a világûrben és hány élet keletkezett tõlük? tudtommal 1 sem. És hány vizi állat jött ki a partra mióta az ember él a földön mert úgy gondolta most már elég a vízbõl inkább mászkálok a földön?? Ez kb olyan szintû bemesélés mint amikor a gyerek kérdezi a szüleitõl h hogy lesz a gyerek erre azt mondják hogy a gólya hozza és el is hiszi...

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

SzirmosSzisza
Áhh, nálunk is nem rég voltak hittérítõk és mondták, hogy olyan felháborító hírek terjengenek, hogy a majomból származunk ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

armageddon666

@

Életkor: 18-25 között

azért ennyi idõsen ki kellett volna már nõnöd az ilyenekbõl, nem gondolod?

Gradravo
És milyen sokan hisznek az evolúcióban.. ez a kis videó is tükrözi hogy bármit is nézünk milyen aprólékos és hogy megvan tervezve. És ezeket úgy magyarázzák hogy 1 robbanás által keletkezett és kialakult.. Már csak arra várok hogy 1 rakás tégla mellett robbantsanak azt felépülne csak úgy 1 tökéletesen kidolgozott villa..

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

szucsy89
ez jó 😄
davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Fresh Duke
Egyszer hallgattam errõl egy elõadást, tényleg rengeteg helyen ott van.

A heavy cost. I pay it gladly.

Teppik Amon
Fibonacci meg a természet.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

nem humoros, nem aranyos, de érdekes szerintem 😄

Beast Machine
http://rockerek.hu/kepek/zenekarok/m/marilynmanson/258.marilynmanson.logo.jpg

...vágod?

Beast Machine
Nem, Marilyn Mansonos, nézd meg jobban 😉

...vágod?

woy