Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Takarodjatok már innen az offal

FSpofon
és a felelõsöket meg kell büntetni lehetõleg nagy fájdalom okozása mellett de igazából az egész családjuk veszélyes mert átadták a beteg gondolataikat
szomorú lesz megölni gyerekeket de egyszer eljön az idõ, csak a tiszta gondolkodásé

Arab money

TVelvet
ez tökjó, én sem vagyok hívõ, de ez egy fórum, kulturáltan kéne kifejteni a véleményedet. vita lezárva.
Az Ószövetséget Mózesnek mondta tollba Jahve, ami a zsidó vallás alapja a tóra...

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

w77d
ebbõl a hsz-bõl inkább az tûnik ki, hogy te milyen geci buta vagy...

mousee
Én sem vagyok vallásos, sõt, nagyon csúnyán nézek az egyházra a néphülyítése miatt, de látszik, hogy neked már nem volt szükséged az õ butításukra...

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

FSpofon
letenni egy vasrudat ráharaptatni és taposni a fejét minden rohadék vallásos szarnak
MIATTATOK ROSSZ MINDEN A FÖLDÖN
MINDEN KIBASZOTT ERÕSZAK ÉS GYÛLÖLET MIATTATOK VAN

még a kibaszott orbán is ezek miatt bassza szét magyarországot
kurvára felelõs minden vallásos fasz azért hogy szenvedni fogunk életünk végéig

Arab money

+l

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

<#wow2> Az hogy Te nem hiszel, az nem jelenti azt, hogy másokró így nyilatkozhatsz...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Fresh Duke
Szerintem most lesz elég ebbõl.<#felkialtas>

A heavy cost. I pay it gladly.

SzirmosSzisza
Na ez meg a másik véglet 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

FSpofon
szét kéne baszni mindenkit aki bármelyik vallást képes elhinni
egyszerûen nincs szükség és hely sincs elég hulladék embereknek a földön
sorbaállítani és ütni õket ennyit érdemel aki ilyen buta g*ci

Arab money

Carlos
De bejárt!
A püspök úrhoz, aki rendszeresen "megjutalmazta" és "elfenekelte"...

Þór vígi þessi rúnar

Nem büntetik manapság az iskolakerülést? Mert hogy ez a gyerek nem járt be soha, az tuti😊

dronkZero
Nem, azt a kibaszott okos EGYHÁZ állította, hogy a Föld lapos, és tudósokat égettek meg, ha ellent mertek mondani.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Falkon
Ohh bazzeg! 😄DD

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

RelakS
jók ezek a km hosszú szobák 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Amúgy ha te most a 21. században képes vagy azt hinni, hogy a föld kerek, nem pedig gömbölyû, akkor tényleg menthetetlen vagy😊

Carlos
ráadásul a biblia ctrl+c ctrl+v volt jópárszor...éshát a püspökök keze néhol megcsúszott másolás közben.

Þór vígi þessi rúnar

Megint te tudod rosszul. Tudósok sose mondtak ilyet. A bibliát pedig a katolikusok írták, akik égették a tudósokat😊
Az átlag mûveletlen paraszt mondta ezeket, más kérdés, hogy akkoriban a föld 99,999%-a ilyen volt.

Looooser
pötch <#idiota>

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

FlDutchman

DaemoonHunter
😉

armageddon666
lipsync, playback, fake

@

Kovács legény
Mivel az idõ végtelen így volt olyan hogy nem volt semmi tehát az általad teremtõnek gondolt valami is csak úgy lett...

www.czekoart.hu

zöldeshányás
Isten egy csicska.

\"fingjál bele a rencerbe\"

nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Hát ez pedig teljesen igaz, csak épp Terry Pratchett világában. (De Chelonian Mobile) - Kisistenek c. könyv.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Carlos
hmmm...télleg...hehe... arcpálma. 😊

Þór vígi þessi rúnar

SzirmosSzisza
Nem, az egyház mondta ezt és aki nem ezt mondta, azt kivégezték.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Broafka
van oylan hogy oxigénatom és nitrogénatom is van. A periódusos rendszer az atomokat tartalmaz 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Gradravo
sokáig azt mondták a tudósok hogy a föld lapos vagy teknõsök és elefántok tartják és istenkáromlónak mondták aki mást mondott. pedig a bibliában le volt írva hogy a föld kerek csak ki kellett volna nyitni :/

Carlos
az oxigén és a nitrogén nem atom.... anyagot akartál írni szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Egyszerû lélek vagy...
Kár, hogy fogalmad sincs mit kritizálsz. Amit állítasz, hogy az hülyeség, az tényleg hülyeség, csak épp annak köze nincs a tudományhoz, evolúcióhoz. Kezdd el ott, hogy kinyitsz egy sima tankönyvet, abban még mindig csak a töredéke van leírva a dolgoknak, máris nagy lépés lenne neked. És akkor nem beszélnél hülyeségeket😊
Elõször ismerd meg, aztán kritizáld.

Amúgy meg a repülõ spagettiszörny az igazi😊

Broafka
mondom... õsp*na! 😄

vannak roppant okos tudósok akiknek nagy a fantáziája, ebbõl az egyik a "valamilyen oknál fogva" az univerzum különbözõ atomjai (oxigén, nitrogén, stb...) megalkották a Földet és az élõlényeket, vagy valami ilyesmi. Meg hogy mi mind valamilyen távoli galaxis atomjaiból vagyunk igazából felépítve.

sok ember elkezdett tapsolni és bólogatni, és elfogadták ezt a fantáziát, ennyi 😊

Krinyo
És istent ki teremtette? Neki is jönnie kellett egy punából 😄

w77d
nna de az óriási õspina kinek a pinájából jött? XXD

Pharaoh
Nem tudom miért zárja ki a kettõ egymást. Isten megteremtette az élet feltételeit és az evolúciót, majd nézte mi jön ki belõle.

w77d
az ok, hogy körforgás, de valahogy el kellett hogy induljon

Broafka
volt egy sorozat amiben pont ezt ecsetelte az egyik fazon, hogy mindenki valakinek a p*nájából jött, és az is valakinek a p*nájából jött és...
- és az honnan jött?
- hát... volt egy óriási õsp*na! 😄

immovable
S aki teremtette szerinted, õt/azt ki teremtette és így tovább?.
Krinyo

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Broafka
az élet egy végtelen körforgás 😊

példa: amit én kihugyozok azt te megiszod! 😄 (és ez most nem egy Bear Gryls poén)

Tervezett entrópia? <#fejvakaras><#vigyor>
richard dawkins: Az Õs meséje----> elolvasásra ajánlom

Minden hasonlat sántít ez igaz. Nem a robbanástól lesz élet, hanem a lebomló anyagok "újrahasznosításából"
Krinyo
Egy biztos, lehet hogy egy ház nem épül fel robbanástól, de hogy bizonyos helyeken, bizonyos kisebbségiek egy perc alatt szétkapják az tuti.

Broafka
szõrszál hasogatás. Az egész világon két elmélet van ami állandóan vitába ütközik: Isten teremtett minket, vagy a majmoktól származunk. Most hogy azon vitatkozunk, hogy azon belül majmoktól e vagy majomszabásúaktól. Szerintem nincs akkora különbség

errõl amúgy ez a vicc jutott eszembe:
- Apa?
- Mondjad fiam!
- Mi a majmoktól származunk
- Te lehet, én nem!