Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szomorú lesz megölni gyerekeket de egyszer eljön az idõ, csak a tiszta gondolkodásé
Arab money
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
MIATTATOK ROSSZ MINDEN A FÖLDÖN
MINDEN KIBASZOTT ERÕSZAK ÉS GYÛLÖLET MIATTATOK VAN
még a kibaszott orbán is ezek miatt bassza szét magyarországot
kurvára felelõs minden vallásos fasz azért hogy szenvedni fogunk életünk végéig
Arab money
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
egyszerûen nincs szükség és hely sincs elég hulladék embereknek a földön
sorbaállítani és ütni õket ennyit érdemel aki ilyen buta g*ci
Arab money
A püspök úrhoz, aki rendszeresen "megjutalmazta" és "elfenekelte"...
Þór vígi þessi rúnar
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Þór vígi þessi rúnar
Az átlag mûveletlen paraszt mondta ezeket, más kérdés, hogy akkoriban a föld 99,999%-a ilyen volt.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
www.czekoart.hu
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Kár, hogy fogalmad sincs mit kritizálsz. Amit állítasz, hogy az hülyeség, az tényleg hülyeség, csak épp annak köze nincs a tudományhoz, evolúcióhoz. Kezdd el ott, hogy kinyitsz egy sima tankönyvet, abban még mindig csak a töredéke van leírva a dolgoknak, máris nagy lépés lenne neked. És akkor nem beszélnél hülyeségeket😊
Elõször ismerd meg, aztán kritizáld.
Amúgy meg a repülõ spagettiszörny az igazi😊
vannak roppant okos tudósok akiknek nagy a fantáziája, ebbõl az egyik a "valamilyen oknál fogva" az univerzum különbözõ atomjai (oxigén, nitrogén, stb...) megalkották a Földet és az élõlényeket, vagy valami ilyesmi. Meg hogy mi mind valamilyen távoli galaxis atomjaiból vagyunk igazából felépítve.
sok ember elkezdett tapsolni és bólogatni, és elfogadták ezt a fantáziát, ennyi 😊
- és az honnan jött?
- hát... volt egy óriási õsp*na! 😄
példa: amit én kihugyozok azt te megiszod! 😄 (és ez most nem egy Bear Gryls poén)
errõl amúgy ez a vicc jutott eszembe:
- Apa?
- Mondjad fiam!
- Mi a majmoktól származunk
- Te lehet, én nem!